JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
11273
View
172
Reply

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 01:38 PM | Show all posts
Amyra ni kurus sgt...put on weight sikit lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam nau muka fendy. Ke masih sakit?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Peaches113 replied at 10-1-2019 01:40 PM
Kepam nau muka fendy. Ke masih sakit?

Fendy hari tu mmg sakit teruk. Terlantar kt HSB, koma sebentar. Tapi alhamdulillah Allah bagi kesembuhan kat dia. Masa kt spital tu 50-50 dah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerja keras amyra. Nk harap lakinya xlaki trus lps kawin
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Fendy xsesuai la jd hero.mcm kepam sgt.g la facial.gigi putihkn.apa2 la..bg nmpk wangii
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero ni selepas hairul azreen..mmg buat aku turn off weh. Hitam manis x salah...tapi heolss sejenis lembik n x de aura. Turn off wehh. Betterla amik izzue islam skalipun aku rs lg selera nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:15 PM | Show all posts
hero drama ni sendu sikit
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:21 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..

hmm sama lah kita sis..tambahan kayu pula
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik hero citer Ni bukan Amar...kalau Amar jd hero iols tgk seminit je sebab tak sampai hati nak tgk hamster berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:55 PM | Show all posts
serius mmg x selera nk tgk
cam x kena sgt hero nya walu suka gak dgn fendy ni


btw sape tgk smlm pujaan hati kanda scene
remy pujuk miraf siap pegang bahu lagi
wow x sangka skg dah bole pegang2 ya mF
sambil muka bertentang mata
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero yg best kt msia ni bape kerat je yg level remy..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:37 PM | Show all posts
iols suka je tengok citer ni...tapi banyak nau iklan astro ni....
tapi fendy punya chemistry ngan Eyra Hazali mmg superb
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iolls memang minat tgk drama ni dari drama bang wemy
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam gile. Kalo bam remy ishak manis la jgk kalo tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:13 PM | Show all posts
Drama ni bnyk guna pelakon baru yg aku tak kenal . Adik Alma, adik2 hero, kawan2 Alma
Tapi dorang okay la jgk berlakon

Rumah siapa la yg atas bukit tu dorang guna

Banyak iklan pun ya jugak
Tapi iklan banyak tu tandanya ramai yg sponsor & beli iklan la kot masa drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ioollls pon ada tertgk ep 1 ke 2nd..ya allah..gomak giler bedak tepek kat muka si ray neh..lain terus leher ngan muka

Kuat smoke gamaknya..bibir pon gelapp
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Frust masa dorg mula2 umum si FB ni hero.. Lakonan dia dlm drama ni agk janggal sikit mcm malu2 pun ada mybe sbb amyra bini org kot. Makeup skrg dh okay sikit klu tak mula2 kelabu lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni bohsan seh, tak sabar nak tunggu citer ni habis...huhuhu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:24 PM | Show all posts
Fendy tu tak cukup wow nak jadi hero Amyra
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:26 PM | Show all posts
makin kurus la si amyra ni. cengkung je mukanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129216s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list