JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10144
View
171
Reply

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero ni selepas hairul azreen..mmg buat aku turn off weh. Hitam manis x salah...tapi heolss sejenis lembik n x de aura. Turn off wehh. Betterla amik izzue islam skalipun aku rs lg selera nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:15 PM | Show all posts
hero drama ni sendu sikit
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:21 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..

hmm sama lah kita sis..tambahan kayu pula
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik hero citer Ni bukan Amar...kalau Amar jd hero iols tgk seminit je sebab tak sampai hati nak tgk hamster berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:55 PM | Show all posts
serius mmg x selera nk tgk
cam x kena sgt hero nya walu suka gak dgn fendy ni


btw sape tgk smlm pujaan hati kanda scene
remy pujuk miraf siap pegang bahu lagi
wow x sangka skg dah bole pegang2 ya mF
sambil muka bertentang mata
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero yg best kt msia ni bape kerat je yg level remy..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:37 PM | Show all posts
iols suka je tengok citer ni...tapi banyak nau iklan astro ni....
tapi fendy punya chemistry ngan Eyra Hazali mmg superb
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iolls memang minat tgk drama ni dari drama bang wemy
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam gile. Kalo bam remy ishak manis la jgk kalo tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:13 PM | Show all posts
Drama ni bnyk guna pelakon baru yg aku tak kenal . Adik Alma, adik2 hero, kawan2 Alma
Tapi dorang okay la jgk berlakon

Rumah siapa la yg atas bukit tu dorang guna

Banyak iklan pun ya jugak
Tapi iklan banyak tu tandanya ramai yg sponsor & beli iklan la kot masa drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ioollls pon ada tertgk ep 1 ke 2nd..ya allah..gomak giler bedak tepek kat muka si ray neh..lain terus leher ngan muka

Kuat smoke gamaknya..bibir pon gelapp
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Frust masa dorg mula2 umum si FB ni hero.. Lakonan dia dlm drama ni agk janggal sikit mcm malu2 pun ada mybe sbb amyra bini org kot. Makeup skrg dh okay sikit klu tak mula2 kelabu lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni bohsan seh, tak sabar nak tunggu citer ni habis...huhuhu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:24 PM | Show all posts
Fendy tu tak cukup wow nak jadi hero Amyra
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:26 PM | Show all posts
makin kurus la si amyra ni. cengkung je mukanya
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:33 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 10-1-2019 12:28 PM
Fendy ni kalau dapat muka dia tu di scrub n gosok cecukup..flawless result dia. Kot nak compare Jupi ...

ko tengok hd channel ke drama ni..sampai nak scrubkan muka dia..   tapi hero ni mmg takde aura la.. amyra dah ok dah..tang hero turn off aku nak tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:40 PM | Show all posts
hasniey replied at 10-1-2019 05:58 AM
Fendy xsesuai la jd hero.mcm kepam sgt.g la facial.gigi putihkn.apa2 la..bg nmpk wangii

kalau putihkan gigi or kulit tak jadi apa2 pun sis...
muka heshe ini kena plastic surgery terus tampal muka orang lain..
baru nampak wangi...


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
SissySembah replied at 10-1-2019 05:40 PM
kalau putihkan gigi or kulit tak jadi apa2 pun sis...
muka heshe ini kena plastic surgery terus t ...

Kejamnye sis.nanges fendy dengar
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 10-1-2019 01:03 PM
baca novel ok la perkataan bangsat maki2 ni...kt drama sgt xsesuai...

Betul sgt.. iols tgk cite on demand je time ank takde kasar sgt bahasa
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 12:08 PM
cantiknya dia ni..kulit gebu

I pun baru nak komen bende yg sama..
Cantik sunggu Amyra ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls girlcrush ngan amyra ni cantik lovable tapi laki dia muka mintak pelempang hahaha matilaaa kutuk laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:19 PM | Show all posts
suka amyra rosli..mmg lawa dia ni..belakon x kayu..watak ray mcm kaku je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa la amyra ni..suka tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan acik2 porum ad bukak benang penyembah fendi ni ke?? jujurin meols tgk heols nmpk kepam n busuk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xhyd replied at 10-1-2019 06:20 PM
lawa la amyra ni..suka tgk.

Pandang tak jemu kan.. I suka sejak dia nerlakon dgn remy ishak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103723s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list