JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9832
View
171
Reply

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak buah iols ckp muka Hero cite ni mcm muka pekerja pengait sawit kat kebun2..
Xde aura Hero langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hudoh lah hero nih. Tak sesuai. Amira lakonan dalam citer nih agak daring but bersahaja. Hero jahat dlm hati ada taman nih tak tahu sapa sesuai bawak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..

Pnh tgk sekali. Boring much. X best. Lakonan x sampai. Mungkin watak tu ringan sgt. 1 lg i pun tgk citer kt astro prima. Lupa tajuk. Wife sam yg nk cerai ngn asben dia i lupa apa nm pelakon tu. Tp ada aqasha jugak. Citer tu mcm citer rumahtangga yg matured. Still boring. Plot citer x kuat.Ntahlah mmg x menarik utk ditengok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa kalau fendy ni di groom helok2, boleh tahan hensem dia. Contoh terdekat boleh tgk fattah. Masa awal2 dulu muka, gaya semua rempit gila. Skrg ni, hamekko hensem teroks. Walaupun belakon maintain kayu hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami die xkisah..biarlaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero kusam. Sesuai gelaran mr grey sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 10-1-2019 11:02 PM
Hero kusam. Sesuai gelaran mr grey sampai bila2

Yes. Kusam is the word
Santesh tu pun lg glowing wpun lg gelap
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
amyrarosli tu makin lama makin lawa kan. tapi pada meols, kemanesan abam fendy takkan bole disangkal. manehh bak gulaaaa maduu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 02:55 PM
serius mmg x selera nk tgk
cam x kena sgt hero nya walu suka gak dgn fendy ni


Eps kelmarin pulak,,die main acah2 cuit dagu mira... Husnuzon mmg x terkena kot..  Tp mmg nmpk real #teknikkamera
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 02:55 PM
serius mmg x selera nk tgk
cam x kena sgt hero nya walu suka gak dgn fendy ni


Pali ade perli die.. Time scene yg pali dtg nk rogol dia tu. Die soh pali balik tu,,die tolak bahu pali. Pali kate,  "oh dh pndai pegang2 ye ko " ...ak rase mcm die perli meewa pilzah je,  bukan tiara. Hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 10-1-2019 11:25 PM
Pali ade perli die.. Time scene yg pali dtg nk rogol dia tu. Die soh pali balik tu,,die tolak bahu ...

Aku x minat mf ni sheol kadang try hard nk npk hot tp muslimah hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 10-1-2019 08:58 PM
Hudoh lah hero nih. Tak sesuai. Amira lakonan dalam citer nih agak daring but bersahaja. Hero jahat  ...

Syukri yahya boleh kot?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 11:28 PM
Aku x minat mf ni sheol kadang try hard nk npk hot tp muslimah hehehe

Kalu betul muslimah, die x berlakon,  wat video terkinja hindustan gedik sana sini,, lirik2 mata tu... Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama malays lain rasa cm bosan je
I tggu NUR 2 je
Cantik amyra
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols ada soft spot kat Amyra ni Cantik betul dia ni, and sejuk tgk muka dia. Meols kalau lalu Baskin Robbin, nampak cut out dia, mesti meols sengih2 mcm gila bayang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Amar hamster kemam makanan tu ok ke amyra berlakon macam tu? Ke makan ati jua
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:26 AM | Show all posts

betulla
pelakon lelaki ni mcm kelabu asap
polish ler muka, gigi, bibir tue
susah susah suruh yusry kru jer la pegang watak tu
baru sesuai

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Amyra ni lawa tp mcm jenis cepat tua.. Skarang pon dh nmpk wrinkle esp kat mata ngan smile line dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:38 AM | Show all posts
kenapa I rasa muka depa ni mcm ada iras2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:39 AM | Show all posts
kalau la FB diganti dgn abg wemy... msti best
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:58 AM | Show all posts
KelisaOren replied at 10-1-2019 02:33 PM
Nasib baik hero citer Ni bukan Amar...kalau Amar jd hero iols tgk seminit je sebab tak sampai hati n ...

ahaha aku duk bayang ni hamster belakon sure cute je kan mulut dia berdecit2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah.. aku suka je dua2.. amyra and fendy
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:57 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..

setuju..xde aura hero langsung..

anyway abg amar ok jer bini dia manja ngan org...biorla...mgkin dia kata xluak pun hikss

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi.. high  taste ye chuols...

Pattern muka cam fendy ni la yg tgh top skrg...mat rempit vibe...hahaha..manis je pun mukanya..boleh la utk ONS.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:52 PM | Show all posts

TU la, gigih nau explain. Macam sajat gigih show off gambar kotex.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118075s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list