JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11590
View
172
Reply

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 05:33 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 10-1-2019 12:28 PM
Fendy ni kalau dapat muka dia tu di scrub n gosok cecukup..flawless result dia. Kot nak compare Jupi ...

ko tengok hd channel ke drama ni..sampai nak scrubkan muka dia..   tapi hero ni mmg takde aura la.. amyra dah ok dah..tang hero turn off aku nak tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:40 PM | Show all posts
hasniey replied at 10-1-2019 05:58 AM
Fendy xsesuai la jd hero.mcm kepam sgt.g la facial.gigi putihkn.apa2 la..bg nmpk wangii

kalau putihkan gigi or kulit tak jadi apa2 pun sis...
muka heshe ini kena plastic surgery terus tampal muka orang lain..
baru nampak wangi...


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
SissySembah replied at 10-1-2019 05:40 PM
kalau putihkan gigi or kulit tak jadi apa2 pun sis...
muka heshe ini kena plastic surgery terus t ...

Kejamnye sis.nanges fendy dengar
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 10-1-2019 01:03 PM
baca novel ok la perkataan bangsat maki2 ni...kt drama sgt xsesuai...

Betul sgt.. iols tgk cite on demand je time ank takde kasar sgt bahasa
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 12:08 PM
cantiknya dia ni..kulit gebu

I pun baru nak komen bende yg sama..
Cantik sunggu Amyra ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls girlcrush ngan amyra ni cantik lovable tapi laki dia muka mintak pelempang hahaha matilaaa kutuk laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:19 PM | Show all posts
suka amyra rosli..mmg lawa dia ni..belakon x kayu..watak ray mcm kaku je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa la amyra ni..suka tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan acik2 porum ad bukak benang penyembah fendi ni ke?? jujurin meols tgk heols nmpk kepam n busuk..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xhyd replied at 10-1-2019 06:20 PM
lawa la amyra ni..suka tgk.

Pandang tak jemu kan.. I suka sejak dia nerlakon dgn remy ishak tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak buah iols ckp muka Hero cite ni mcm muka pekerja pengait sawit kat kebun2..
Xde aura Hero langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hudoh lah hero nih. Tak sesuai. Amira lakonan dalam citer nih agak daring but bersahaja. Hero jahat dlm hati ada taman nih tak tahu sapa sesuai bawak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..

Pnh tgk sekali. Boring much. X best. Lakonan x sampai. Mungkin watak tu ringan sgt. 1 lg i pun tgk citer kt astro prima. Lupa tajuk. Wife sam yg nk cerai ngn asben dia i lupa apa nm pelakon tu. Tp ada aqasha jugak. Citer tu mcm citer rumahtangga yg matured. Still boring. Plot citer x kuat.Ntahlah mmg x menarik utk ditengok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa kalau fendy ni di groom helok2, boleh tahan hensem dia. Contoh terdekat boleh tgk fattah. Masa awal2 dulu muka, gaya semua rempit gila. Skrg ni, hamekko hensem teroks. Walaupun belakon maintain kayu hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami die xkisah..biarlaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero kusam. Sesuai gelaran mr grey sampai bila2
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 10-1-2019 11:02 PM
Hero kusam. Sesuai gelaran mr grey sampai bila2

Yes. Kusam is the word
Santesh tu pun lg glowing wpun lg gelap
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
amyrarosli tu makin lama makin lawa kan. tapi pada meols, kemanesan abam fendy takkan bole disangkal. manehh bak gulaaaa maduu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 02:55 PM
serius mmg x selera nk tgk
cam x kena sgt hero nya walu suka gak dgn fendy ni


Eps kelmarin pulak,,die main acah2 cuit dagu mira... Husnuzon mmg x terkena kot..  Tp mmg nmpk real #teknikkamera
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 02:55 PM
serius mmg x selera nk tgk
cam x kena sgt hero nya walu suka gak dgn fendy ni


Pali ade perli die.. Time scene yg pali dtg nk rogol dia tu. Die soh pali balik tu,,die tolak bahu pali. Pali kate,  "oh dh pndai pegang2 ye ko " ...ak rase mcm die perli meewa pilzah je,  bukan tiara. Hahahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121259s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list