JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
10142
View
171
Reply

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 05:07 PM | Show all posts
pujanggacinta replied at 11-1-2019 06:26 AM
betulla
pelakon lelaki ni mcm kelabu asap
polish ler muka, gigi, bibir tue

Yusry pun dua tiga menjak ni dah keluar aura abam bangla...dgn rambut kerentengnya tu. X jambu mcm muda2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Fendy ni ada masa nampak elok manis ada masa nampak mula heols macam sakit benor
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Desa sgt beliau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la x tkut dikecam..

Nnt nk dpt job mcm mne...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 10-1-2019 08:58 PM
Hudoh lah hero nih. Tak sesuai. Amira lakonan dalam citer nih agak daring but bersahaja. Hero jahat  ...

Aqasha ku gigit2 telinga mu boley takkk...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 10-1-2019 11:02 PM
Hero kusam. Sesuai gelaran mr grey sampai bila2

I guess he looks kusam coz makan ubat agaknyer...but FB nie maneeh jugak orgnyerr
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
seulgi replied at 10-1-2019 06:18 PM
Iolls girlcrush ngan amyra ni cantik lovable tapi laki dia muka mintak pelempang hahaha matilaaa kut ...

Tapi mujur anaknya ikut gebu laki and comelss gk kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 11:28 PM
Aku x minat mf ni sheol kadang try hard nk npk hot tp muslimah hehehe

Tgk MLM, mf dgn zero
Kemain dgn remy malu2....adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 11-1-2019 10:40 PM
Tgk MLM, mf dgn zero
Kemain dgn remy malu2....adehhh

Ya ke x tgk mlm hihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak pernah tgok lagu. Tp tengok kt iklan, tak menangkap hati. Sllnya iols suka nk tgok drama amyra.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 10-1-2019 12:23 PM
dalam cite ni amyra je berlakon memberi habis.. hero macam tak memberi la..  kekok2 aje..
ai rasa h ...

elok2 nk digandingkn dgn AJ tkmau takut ada betina garik Astro jeles
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 10-1-2019 06:37 PM
bukan acik2 porum ad bukak benang penyembah fendi ni ke?? jujurin meols tgk heols nmpk kepam n busuk ...

tkde penyembah dh sbb fendi yg dulu dh tk sm dgn skrg  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Korg ni dk mgata amyra..tgk.. kan amar dh backup pnjg lebar dia membebel kt igs dia psl wife dia mtk izin blakon intim dpn 25org crew pulak tu..jd netizen jgn kecam diorg..hehe.untung amyra,suami backup..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
slagi ad org dlm astro slagi tu la fendi akn ad di mna2 crite biarlh muka kusam grey pn seriously dgn keadaan keshtn dia skrg mmg dia akn nmpk kayu sbb dia sllu akn penat
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 11-1-2019 11:54 PM
weezerfan replied at 11-1-2019 10:34 AM
Amyra ni lawa tp mcm jenis cepat tua.. Skarang pon dh nmpk wrinkle esp kat mata ngan smile line dia. ...


Maybe dia jenis tak 'suntik muka'

Tapi umur dia muda lagi, biasa umur 30-an baru start nampak laugh line


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
tremory replied at 11-1-2019 11:35 PM
tkde penyembah dh sbb fendi yg dulu dh tk sm dgn skrg

lorhh..why.. heols makin kekwat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
AJ yg tarik diri sebab nak focus release single.
Bukannya hero yg tak nak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sailormoon90 replied at 10-1-2019 12:49 PM
fendy ni berlakon cerita lain tak lah nampak kayu kayan.
i ols suspect di aberlakon cite ni kayu ka ...

Walau pun berbantal kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tremory replied at 11-1-2019 11:33 PM
elok2 nk digandingkn dgn AJ tkmau takut ada betina garik Astro jeles

Sapakah yg akan jeles?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tremory replied at 11-1-2019 11:33 PM
elok2 nk digandingkn dgn AJ tkmau takut ada betina garik Astro jeles

Sape gf mr grey kusam tu
Cer cite
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
tremory replied at 11-1-2019 11:40 PM
slagi ad org dlm astro slagi tu la fendi akn ad di mna2 crite biarlh muka kusam grey pn seriously dg ...

Fendi ni sakit apo?

Memang lemau nau dia berlakon dlm citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
i tengok FB ni macam sohai versi elok sikit. terus turn off
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 11-1-2019 11:36 PM
Korg ni dk mgata amyra..tgk.. kan amar dh backup pnjg lebar dia membebel kt igs dia psl wife dia mtk ...

Marah betol amar dgn netizen yang membawang pasal cerita lakonan isteri dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
haiku replied at 12-1-2019 12:49 AM
AJ yg tarik diri sebab nak focus release single.
Bukannya hero yg tak nak.

no hero yg tk nk dn tk nk org astro jles takut asik merengek kt set
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 12-1-2019 10:40 AM
Sape gf mr grey kusam tu
Cer cite

sjnis manusia pemakai smua pelakon lelaki astro dibwh genggamannya tk ikut printah tkad job di astro lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104992s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list