JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
11271
View
172
Reply

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 10-1-2019 11:25 PM
Pali ade perli die.. Time scene yg pali dtg nk rogol dia tu. Die soh pali balik tu,,die tolak bahu ...

Aku x minat mf ni sheol kadang try hard nk npk hot tp muslimah hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 10-1-2019 08:58 PM
Hudoh lah hero nih. Tak sesuai. Amira lakonan dalam citer nih agak daring but bersahaja. Hero jahat  ...

Syukri yahya boleh kot?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-1-2019 11:28 PM
Aku x minat mf ni sheol kadang try hard nk npk hot tp muslimah hehehe

Kalu betul muslimah, die x berlakon,  wat video terkinja hindustan gedik sana sini,, lirik2 mata tu... Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama malays lain rasa cm bosan je
I tggu NUR 2 je
Cantik amyra
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols ada soft spot kat Amyra ni Cantik betul dia ni, and sejuk tgk muka dia. Meols kalau lalu Baskin Robbin, nampak cut out dia, mesti meols sengih2 mcm gila bayang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Amar hamster kemam makanan tu ok ke amyra berlakon macam tu? Ke makan ati jua
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:26 AM | Show all posts

betulla
pelakon lelaki ni mcm kelabu asap
polish ler muka, gigi, bibir tue
susah susah suruh yusry kru jer la pegang watak tu
baru sesuai

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Amyra ni lawa tp mcm jenis cepat tua.. Skarang pon dh nmpk wrinkle esp kat mata ngan smile line dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:38 AM | Show all posts
kenapa I rasa muka depa ni mcm ada iras2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:39 AM | Show all posts
kalau la FB diganti dgn abg wemy... msti best
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:58 AM | Show all posts
KelisaOren replied at 10-1-2019 02:33 PM
Nasib baik hero citer Ni bukan Amar...kalau Amar jd hero iols tgk seminit je sebab tak sampai hati n ...

ahaha aku duk bayang ni hamster belakon sure cute je kan mulut dia berdecit2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah.. aku suka je dua2.. amyra and fendy
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:57 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..

setuju..xde aura hero langsung..

anyway abg amar ok jer bini dia manja ngan org...biorla...mgkin dia kata xluak pun hikss

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi.. high  taste ye chuols...

Pattern muka cam fendy ni la yg tgh top skrg...mat rempit vibe...hahaha..manis je pun mukanya..boleh la utk ONS.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:52 PM | Show all posts

TU la, gigih nau explain. Macam sajat gigih show off gambar kotex.

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:07 PM | Show all posts
pujanggacinta replied at 11-1-2019 06:26 AM
betulla
pelakon lelaki ni mcm kelabu asap
polish ler muka, gigi, bibir tue

Yusry pun dua tiga menjak ni dah keluar aura abam bangla...dgn rambut kerentengnya tu. X jambu mcm muda2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Fendy ni ada masa nampak elok manis ada masa nampak mula heols macam sakit benor
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Desa sgt beliau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg la x tkut dikecam..

Nnt nk dpt job mcm mne...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 10-1-2019 08:58 PM
Hudoh lah hero nih. Tak sesuai. Amira lakonan dalam citer nih agak daring but bersahaja. Hero jahat  ...

Aqasha ku gigit2 telinga mu boley takkk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114708s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list