Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5991
View
79
Reply

Sufian Suhaimi Sakit Tak Ada Kena-Mengena Dengan Elfira Loy

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 02:45 PM | Show all posts
haznor replied at 10-1-2019 06:24 AM
Jangan mendadih sudah la pian ...jaga kesihatan leklok.

uish, semoga dijauhkan! jgn seksa diri dikpian. byk lg yg sekufu di luar sana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:45 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 10-1-2019 06:40 AM
Tentu ada hikmah di sebalik kejadian... InsyaAllah akan jumpa yg lebih baik.
Tak rugi lah  ko pian ...

esok2 dikpian buat 7 majlis bangmat. baru tau!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 02:46 PM | Show all posts
sampai bila la nak sudahnya kisah si pian dengan el ni...asyik kait mengait....kesian jugak dkat si pian ni..adalah tu jodoh yang lebih baik, yang boleh bersusah bersenang sesama dengan awak ye, pian..good luck untuk AJL..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap sakit siap2 nnt time ajl nyanyi hauk sumbang adalah alasan standby.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hikmahnya ko sakit x perlu nyanyi sendiri nanti netizen makin kutuk lagu yg sedap jadi hauk, so better la panggil org yg betul2 sedap menyanyi silap2 blh menang
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:18 PM | Show all posts
takpelah baby pian..nasib baik la tak kawin dengan elbirah..satgi habih spenda ko dia rembat buat turban
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:22 PM | Show all posts
xpela baby pian, move on k.. p bg sembuh cepat2.. pastu nyanyi je hokeyh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 10-1-2019 02:37 PM
kalau dh ckp sb peribadi, sah2 org akan kaitkan ko ngn kes kawin el lps tu ex gf si izyan plk menemp ...

Peribadi tu xmestinye psal elbulubirah. Mungkin konek xleh naik dh. Xpon baru tau konek 2.5" tu tocik sngat. Xpon baru sedar gay. Mungkin jugak dilema dh jatoh cinta dngan sapi lias. Ish mcam mcam la pon mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:40 PM | Show all posts
alah ngadenye dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-1-2019 03:27 PM
Peribadi tu xmestinye psal elbulubirah. Mungkin konek xleh naik dh. Xpon baru tau konek 2.5" tu to ...


Lol!  This is funny
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol nak hafiz nynyi lgu dimatamu.. best kut lgu tu cuma pnynyi asal nynyi live x sedap
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:54 PM | Show all posts
menyampah pulak dengan mamat ni.... lapar perhatian la tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah elpian x kan habis spt kisah mawi/ina/ss tetap korang follow sampai tua dan compare
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:10 PM | Show all posts
semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:29 PM | Show all posts
mawi dan ina munge 2.0
hrp pian dpt pengganti..takdelah org dok kaitkan ko dgn elbulus lagi lps2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kembarsiti at 10-1-2019 05:41 PM

Edited. Sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pian trim/shave je laa facial hair tu. Mcm xsesuai laa on your face. Ye tau kalau clean shaven muka mcm nerd sikit tapi still eloklaa daripada ada facial hair tu. Kalau macho handsome hero malaya bolehlaa kot nak simpan jambang segala. Ni macho tidak, handsome pun belum smpai lagi, hero malaya apatah lagi. Groom sikit please. Dont show that you're down, lagi seronok laa ex kau tengok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
get well soon dik pian
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Susut? Jgn isap dadih sudehh..

Cukupla pisang yang frust berbuah sekali seperti y diketahui
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk minat lelaki lembek mcm ni..mcm mana nak hidup ok kalau tkleh kawal bab ati n perasaan...boleh sedih..tp jgnlah lama sgt....lg pn kau tu lelaki ok....huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098462s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list