JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4649
View
79
Reply

Sufian Suhaimi Sakit Tak Ada Kena-Mengena Dengan Elfira Loy

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2019 03:18 PM | Show all posts
takpelah baby pian..nasib baik la tak kawin dengan elbirah..satgi habih spenda ko dia rembat buat turban
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:22 PM | Show all posts
xpela baby pian, move on k.. p bg sembuh cepat2.. pastu nyanyi je hokeyh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 10-1-2019 02:37 PM
kalau dh ckp sb peribadi, sah2 org akan kaitkan ko ngn kes kawin el lps tu ex gf si izyan plk menemp ...

Peribadi tu xmestinye psal elbulubirah. Mungkin konek xleh naik dh. Xpon baru tau konek 2.5" tu tocik sngat. Xpon baru sedar gay. Mungkin jugak dilema dh jatoh cinta dngan sapi lias. Ish mcam mcam la pon mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:40 PM | Show all posts
alah ngadenye dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-1-2019 03:27 PM
Peribadi tu xmestinye psal elbulubirah. Mungkin konek xleh naik dh. Xpon baru tau konek 2.5" tu to ...


Lol!  This is funny
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol nak hafiz nynyi lgu dimatamu.. best kut lgu tu cuma pnynyi asal nynyi live x sedap
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:54 PM | Show all posts
menyampah pulak dengan mamat ni.... lapar perhatian la tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah elpian x kan habis spt kisah mawi/ina/ss tetap korang follow sampai tua dan compare
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 04:10 PM | Show all posts
semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:29 PM | Show all posts
mawi dan ina munge 2.0
hrp pian dpt pengganti..takdelah org dok kaitkan ko dgn elbulus lagi lps2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kembarsiti at 10-1-2019 05:41 PM

Edited. Sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pian trim/shave je laa facial hair tu. Mcm xsesuai laa on your face. Ye tau kalau clean shaven muka mcm nerd sikit tapi still eloklaa daripada ada facial hair tu. Kalau macho handsome hero malaya bolehlaa kot nak simpan jambang segala. Ni macho tidak, handsome pun belum smpai lagi, hero malaya apatah lagi. Groom sikit please. Dont show that you're down, lagi seronok laa ex kau tengok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
get well soon dik pian
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Susut? Jgn isap dadih sudehh..

Cukupla pisang yang frust berbuah sekali seperti y diketahui
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tk minat lelaki lembek mcm ni..mcm mana nak hidup ok kalau tkleh kawal bab ati n perasaan...boleh sedih..tp jgnlah lama sgt....lg pn kau tu lelaki ok....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
udahler pian.. ko pg hafal surah Al Mulk.. xpon start menabung ikut jumlah helaian Al-Quran.. be prepare then never
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia ni walau sakit tetap muka2 pengawas.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 10-1-2019 01:13 PM
sabar lah wak...dugaan. nanti cari gf yg cantik, sopan dan baik. kalau tak jumpa tu...i kan ada.

kau bukan jantan ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ai rase mcm dia ni menagih simpati.... Putus tunang je pun....over la ko pian
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembik mcm agar2 laici kat page masak apa harini la dak pian ni udah2 ler tu bunga bukan sekuntum ok
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 jer kau ni pian..nak perhatian ler tuu, seminggu dua nanti keluar la lagu baru..ramai la yang simpati nanti
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm chipmunk dh nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm la suara heols sedap sgt time sihat
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko stress sbb ngadap socmed dan baca kecaman netizen. Cuba jauhkan diri jap dr socmed sebulan dua camtu. Tenangkan diri, gi bercuti ke cameron sambil petik stoberi. Giteww.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Gws pian. Jgn amik pusing apa org cakap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120630s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list