JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4897
View
96
Reply

Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So nice...I nak beli satu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:38 PM | Show all posts
() replied at 11-1-2019 11:05 AM
jual ku putih, tp anak hitam bontot kuali...pelik...nampak bebnor ku putih tu pembohong...


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur anak internesyenelsekul, maka aku tak lebih aku tak kurang, kita seteruuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kaya baru ni kebanyakannya hamba jenama. Sanggup berhabis beli unimportant things just for the brand. Contohilah gologan old money yg utamakan quality over brand.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I pernah bw notepad kecil LV my mom bagi pegi  meeting ngan CEO bank, tgk2 dia keluarkan notepad bank je, pastu bw sekali calendar cina tu hahaha honestly i rasa malu lah dgn diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:04 PM | Show all posts
Mungkin ni citarasa orang berduit.. tapi sumpah tak lawa kulit buku tu... sekian...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:07 PM | Show all posts
untung cik b...rezeki maknya murah....walaupun di saat yang sama masih ada lagi parents yang struggle kumpul duit nak beli buku skolah anak
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:32 PM | Show all posts
bagus la dia hantar anak dia gi sekolah private..
boros dalam belanja tapi masih hantar anak sekolah inter..
bukan macam setengah mak bapak..
semua nak branded tapi pendidikan anak-anak berkira..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:32 PM | Show all posts
x der benda nak up...terpaksa la ulang balik taktik lama...bagi2 hadiah...zizan semang punya trick ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:38 PM | Show all posts

ada beza ke bg buku nota kedai eco dgn buku nota LV?
aku yakin cik B x heran pon. Cik B hanya alasan utk si ibu meriak



Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru bbrp hari buka sekolah dh pecah record ke dikk?? Nmpk nau thn lps dtg seminggu sekali dari hari pertama sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:00 PM | Show all posts
msrosse replied at 11-1-2019 11:22 AM
sy ske cik b .. budak yg baik ... x ske nak menunjuk2 & meriak mcm anak2 org kaya yg lain ... dia jd ...

acu kalau dia berupa mcm lmk..
rasa-rasa ada tak perangai meriak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik B sekolah gomen ke private?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai  buku nota dua kupang ja dulu alhamdulillah, jadi orang jugak, syukur. Mak ayah toreh getah buat bendang ja, depa pun tak kenai Lv ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:10 PM | Show all posts
RM1000+ tu takla mahal untuk mak dia yang kaya raya ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg nmpk riak sgt tu... mcm mkcik2 kampung bru dpt duit juta2 pun yer perangai dia.. jakun btui
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahoi....mak clown yg over..cik B mcm tak ada perasaan je dpt cover book LV tu..
Sedih...tak nak..bak sini dik hoi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:44 PM | Show all posts
Masih kaya ke tok vida ni? Kes dia dgn k ecah dah settle ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:47 PM | Show all posts
huJanBaTu replied at 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Tenby ipoh ke setia alam?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
untung jadi anak org kaya. yg miskin2 pakai ja buku tiga lima tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
huntungla cik b
kat opis aku lak sume hadap buku calendar bagai dr client
ala yg mcm diary organizer tu
nmpk professional sket
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg kaya lah..kaya jual produk timbang kilo pprt sampah tu. sampah jugak pada pembeli n penyupport produk sampah sarap ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-1-2019 04:32 PM
bagus la dia hantar anak dia gi sekolah private..
boros dalam belanja tapi masih hantar anak sekola ...

cc: Hanis Kepam Haizi Gundu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:14 PM | Show all posts

tenby ada 2 schools yg berbeza kan uolls
kebangsaan dan international syllabus
mahai bebenor school fees yg international syllabus tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
huJanBaTu replied at 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Tenby ipoh ye? Mcmana tahap pembelajaran CikB kat sekolah.. sure hebat speaking, yelah sekolah International..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126492s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list