JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5637
View
98
Reply

Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg nmpk riak sgt tu... mcm mkcik2 kampung bru dpt duit juta2 pun yer perangai dia.. jakun btui
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahoi....mak clown yg over..cik B mcm tak ada perasaan je dpt cover book LV tu..
Sedih...tak nak..bak sini dik hoi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:44 PM | Show all posts
Masih kaya ke tok vida ni? Kes dia dgn k ecah dah settle ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:47 PM | Show all posts
huJanBaTu replied at 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Tenby ipoh ke setia alam?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
untung jadi anak org kaya. yg miskin2 pakai ja buku tiga lima tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
huntungla cik b
kat opis aku lak sume hadap buku calendar bagai dr client
ala yg mcm diary organizer tu
nmpk professional sket
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg kaya lah..kaya jual produk timbang kilo pprt sampah tu. sampah jugak pada pembeli n penyupport produk sampah sarap ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-1-2019 04:32 PM
bagus la dia hantar anak dia gi sekolah private..
boros dalam belanja tapi masih hantar anak sekola ...

cc: Hanis Kepam Haizi Gundu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:14 PM | Show all posts

tenby ada 2 schools yg berbeza kan uolls
kebangsaan dan international syllabus
mahai bebenor school fees yg international syllabus tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
huJanBaTu replied at 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Tenby ipoh ye? Mcmana tahap pembelajaran CikB kat sekolah.. sure hebat speaking, yelah sekolah International..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je dia  nak bagi. Org kaya kan. Tp menunjuk plak
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lenkali nk kasi surprise..toksah la updet socmed bagai..sudahnye anak sndiri mcm xde prasaan bile dpt surprise
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak prank tp bg hadiah?prank ni bukan ke mcm usik2 sakat2 gitu.cm xkene ayat vida

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka cik b ni.. nampak baik budaknya.. tp maknya paksa makan pil putih.. sian nengok
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Present sebab rajin ke sekolah?? maksudnya sebelum ni malas ke?? Huhu.. tapi kalau betul tak minat belajar koman2 amik spm pastu timba ilmu jadi pewaris legasi qu putih..zaman sekarang belajar tinggi2 pon kerja susah nak dapat.wuwuwu..untung siapa ada makpak yg pandai biznez.anak2 takyah fikir nak kerja apa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Harit Iskander nak jugak komen pelawak sedunia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:43 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-1-2019 05:00 PM
acu kalau dia berupa mcm lmk..
rasa-rasa ada tak perangai meriak?

dia lebih cantik drp lmk .. pada hatinya ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:53 PM | Show all posts
mmg kalo kaya kne menunjuk ker?

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tak suka dgn mak dia pun, jgn la sampai anak dia pun terpalit....haihhhhh

cik b sabar tau..belajar elok2, nanti masuk u kerja elok2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni x suka gi sekolah ke cik b ni?rajin rajin sikit ye cik b.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.138767s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list