JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4692
View
94
Reply

Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je dia  nak bagi. Org kaya kan. Tp menunjuk plak
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lenkali nk kasi surprise..toksah la updet socmed bagai..sudahnye anak sndiri mcm xde prasaan bile dpt surprise
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak prank tp bg hadiah?prank ni bukan ke mcm usik2 sakat2 gitu.cm xkene ayat vida

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka cik b ni.. nampak baik budaknya.. tp maknya paksa makan pil putih.. sian nengok
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Present sebab rajin ke sekolah?? maksudnya sebelum ni malas ke?? Huhu.. tapi kalau betul tak minat belajar koman2 amik spm pastu timba ilmu jadi pewaris legasi qu putih..zaman sekarang belajar tinggi2 pon kerja susah nak dapat.wuwuwu..untung siapa ada makpak yg pandai biznez.anak2 takyah fikir nak kerja apa..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Harit Iskander nak jugak komen pelawak sedunia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:43 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 11-1-2019 05:00 PM
acu kalau dia berupa mcm lmk..
rasa-rasa ada tak perangai meriak?

dia lebih cantik drp lmk .. pada hatinya ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:53 PM | Show all posts
mmg kalo kaya kne menunjuk ker?

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tak suka dgn mak dia pun, jgn la sampai anak dia pun terpalit....haihhhhh

cik b sabar tau..belajar elok2, nanti masuk u kerja elok2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni x suka gi sekolah ke cik b ni?rajin rajin sikit ye cik b.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 11-1-2019 07:34 PM
Present sebab rajin ke sekolah?? maksudnya sebelum ni malas ke?? Huhu.. tapi kalau betul tak minat b ...

Sblum ni diorg homeschool saja. Ni baru je sekolah. All the best cik b.

Tp iols kesian kt dia. Mak buat perangai kat sekolah. Udah kena ejek2 nnt kt sekolah. Hrapnya anak2 tenby tak begitu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 11-1-2019 01:09 PM
Habisnya sebelum ni anak si clown ni tak suka pegi sekolah ke? Bila guna buku nota lv ni jadi bijak  ...

Pestaim anak masuk sekolah gitulah. Anak marhaein pun gigih mak beli smiggle. Level tok vida haruslah LV kannn
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
miraji replied at 11-1-2019 01:51 PM
kan....dah kerja pun rasanya tak beli kot note book LV tu

Cik b at 13 years old bukan saja ada notebook LV. Tp sheols pun dah ada Mercedes sport sendirik. Ada sheols bawak pusing kawasan kilang bersama amaris dulu. Iols taleh nk brain cmna tokvida punya pemikiran
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-1-2019 11:20 PM
Sblum ni diorg homeschool saja. Ni baru je sekolah. All the best cik b.

Tp iols kesian kt dia. ...

Ooo..dorang homeschool ke before ni..i xtahu.padanlah mak dia terlebih eksaited.kalau ade beg sekolah jenama LV rasanya dah dibelikan tuk cik B..bukan anak yg mintak tapi si emak yg terlebih belanja tak hengat,duit banyak sangat khuen..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 11-1-2019 11:24 PM
Ooo..dorang homeschool ke before ni..i xtahu.padanlah mak dia terlebih eksaited.kalau ade beg seko ...

Beg sekolah cik b iols tatau. Tp kasut sekolah itam pun nk beli LV chuols.

EC0B800D-80DD-412B-AC2E-933DE904198F.png

Pastu ada pulak netizens komen beli lah skrchers sbb selesa. Tokvida tnya nk beli online ke kt mana? Iols rasa tok vida mmg tahu LV gucci dior sajork.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-1-2019 11:32 PM
Beg sekolah cik b iols tatau. Tp kasut sekolah itam pun nk beli LV chuols.



Hamboii... untung lah anak orang kaya.orang lain duk smiggle here and there,macam dah habis mahal,siap gigih upload gambar hantar anak ke sekolah tapi tunjuk beg dengan botol air smiggle..sekali hamekkaw,tok vida sogok LV terus tuk anak.. another level sangatt..kalau cik B xnak kasut ni meh bagi hakak meh.hakak tadah je dekk,janji LV..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:36 AM | Show all posts
untunglah cik B.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sory la yeee wartawan cari oiiii
She's so YESTERYEARSS..

irrelevant

Xkan la setiap kali belikan barang yang rakyat marhaen terkulat2 mata tgk harga ... nak up kan thread
Bukan pertama kali thread yang seumpanya di up yaaa

PLUS! Semua jutawan kosmetik propa TAK LAYAK untuk thread dan seumpanya .. TAK LAYAK dapat limelight

SEBAB APA? Jangan lah jadi pencetus marketing untk PRODUCT PROPA mereka
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la nk menunjuk khens, da duit sendiri. Cuma iols meluat tgk tokvida mkn. Mcm membazir nau ambik telo atau ayam korek2 gitu je lpstu tinggal. Tlg jgn membazir mknan ya, money is yours but resources belong to society. I paling benci tgk org buang2 mknan, membazir air.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia yg tinggal, cik B ni je ke?

Dia hantar anak dia kat tenby ambik yg national ke, international syllabus? Good luck cik B.. aku hari2 pegi tenby tp x penah jumpa lg mak bapak  mengLVkan anak diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:54 AM | Show all posts
damian_lee replied at 12-1-2019 06:07 AM
Sory la yeee wartawan cari oiiii
She's so YESTERYEARSS..

Kan.....
Abaikan aje spesis2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:24 AM | Show all posts
semoga anaknya menjadi insan yang berjaya kelak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia meriak mmg patut la kalau nak kecam

Tp mak dia nak bg LV tu lantak lah, duit mak diorg
Nyampah lak bace bla korang kecam lelebih...
Korang pon beli brand anak2 korang pallas bata bagai...smiggle la...converse la..hat utk korang bonia la...chanel laa... Awat x beli kat kedai 2hengget jaa semua...jimatttt mcm org lain yg x mampu tu...

Netizen pon siap nak komen 3k bleh bli baju utk org susah la..boleh bagi makan utk org lapar la.... Adehhhh tau ke bidah tu ade derma ke dak? Plisss la...kang dia derma kecoh pon korang kata meriak...

Hmmm pg2 morning dah membebel lak



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
huJanBaTu replied at 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Sekolah tenby tu jadah apa? X pnh dgr
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 12-1-2019 08:25 AM
Sekolah tenby tu jadah apa? X pnh dgr

Private & international school.. ada bbrp cawangan kat msia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120949s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list