JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5688
View
98
Reply

Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 11-1-2019 07:34 PM
Present sebab rajin ke sekolah?? maksudnya sebelum ni malas ke?? Huhu.. tapi kalau betul tak minat b ...

Sblum ni diorg homeschool saja. Ni baru je sekolah. All the best cik b.

Tp iols kesian kt dia. Mak buat perangai kat sekolah. Udah kena ejek2 nnt kt sekolah. Hrapnya anak2 tenby tak begitu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 11-1-2019 01:09 PM
Habisnya sebelum ni anak si clown ni tak suka pegi sekolah ke? Bila guna buku nota lv ni jadi bijak  ...

Pestaim anak masuk sekolah gitulah. Anak marhaein pun gigih mak beli smiggle. Level tok vida haruslah LV kannn
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
miraji replied at 11-1-2019 01:51 PM
kan....dah kerja pun rasanya tak beli kot note book LV tu

Cik b at 13 years old bukan saja ada notebook LV. Tp sheols pun dah ada Mercedes sport sendirik. Ada sheols bawak pusing kawasan kilang bersama amaris dulu. Iols taleh nk brain cmna tokvida punya pemikiran
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-1-2019 11:20 PM
Sblum ni diorg homeschool saja. Ni baru je sekolah. All the best cik b.

Tp iols kesian kt dia. ...

Ooo..dorang homeschool ke before ni..i xtahu.padanlah mak dia terlebih eksaited.kalau ade beg sekolah jenama LV rasanya dah dibelikan tuk cik B..bukan anak yg mintak tapi si emak yg terlebih belanja tak hengat,duit banyak sangat khuen..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 11-1-2019 11:24 PM
Ooo..dorang homeschool ke before ni..i xtahu.padanlah mak dia terlebih eksaited.kalau ade beg seko ...

Beg sekolah cik b iols tatau. Tp kasut sekolah itam pun nk beli LV chuols.

EC0B800D-80DD-412B-AC2E-933DE904198F.png

Pastu ada pulak netizens komen beli lah skrchers sbb selesa. Tokvida tnya nk beli online ke kt mana? Iols rasa tok vida mmg tahu LV gucci dior sajork.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-1-2019 11:32 PM
Beg sekolah cik b iols tatau. Tp kasut sekolah itam pun nk beli LV chuols.



Hamboii... untung lah anak orang kaya.orang lain duk smiggle here and there,macam dah habis mahal,siap gigih upload gambar hantar anak ke sekolah tapi tunjuk beg dengan botol air smiggle..sekali hamekkaw,tok vida sogok LV terus tuk anak.. another level sangatt..kalau cik B xnak kasut ni meh bagi hakak meh.hakak tadah je dekk,janji LV..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:36 AM | Show all posts
untunglah cik B.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sory la yeee wartawan cari oiiii
She's so YESTERYEARSS..

irrelevant

Xkan la setiap kali belikan barang yang rakyat marhaen terkulat2 mata tgk harga ... nak up kan thread
Bukan pertama kali thread yang seumpanya di up yaaa

PLUS! Semua jutawan kosmetik propa TAK LAYAK untuk thread dan seumpanya .. TAK LAYAK dapat limelight

SEBAB APA? Jangan lah jadi pencetus marketing untk PRODUCT PROPA mereka
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la nk menunjuk khens, da duit sendiri. Cuma iols meluat tgk tokvida mkn. Mcm membazir nau ambik telo atau ayam korek2 gitu je lpstu tinggal. Tlg jgn membazir mknan ya, money is yours but resources belong to society. I paling benci tgk org buang2 mknan, membazir air.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia yg tinggal, cik B ni je ke?

Dia hantar anak dia kat tenby ambik yg national ke, international syllabus? Good luck cik B.. aku hari2 pegi tenby tp x penah jumpa lg mak bapak  mengLVkan anak diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:54 AM | Show all posts
damian_lee replied at 12-1-2019 06:07 AM
Sory la yeee wartawan cari oiiii
She's so YESTERYEARSS..

Kan.....
Abaikan aje spesis2 camni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:24 AM | Show all posts
semoga anaknya menjadi insan yang berjaya kelak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia meriak mmg patut la kalau nak kecam

Tp mak dia nak bg LV tu lantak lah, duit mak diorg
Nyampah lak bace bla korang kecam lelebih...
Korang pon beli brand anak2 korang pallas bata bagai...smiggle la...converse la..hat utk korang bonia la...chanel laa... Awat x beli kat kedai 2hengget jaa semua...jimatttt mcm org lain yg x mampu tu...

Netizen pon siap nak komen 3k bleh bli baju utk org susah la..boleh bagi makan utk org lapar la.... Adehhhh tau ke bidah tu ade derma ke dak? Plisss la...kang dia derma kecoh pon korang kata meriak...

Hmmm pg2 morning dah membebel lak



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
huJanBaTu replied at 11-1-2019 12:51 PM
Cik b sekolah tenby.. silibus lain dgn SK/SMK. Waktu cuti sekolah pun tak sama.

Sekolah tenby tu jadah apa? X pnh dgr
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 12-1-2019 08:25 AM
Sekolah tenby tu jadah apa? X pnh dgr

Private & international school.. ada bbrp cawangan kat msia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:32 AM | Show all posts
Tak salah kalo nk belikan anak brg mahal tapi si mak punya meriak tu...adoi!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang paling bodoh is orang yg persoalkan warna kulit cik B ni. Ape kau gila nk suruh budak bawah umur consume benda2 ni? Cik B tu kecik lagi.nanti dah beaar pandai2 lah dia jaga kulit dia. At least dia bukan remaja yg penuh jerawat. Licin mulus je kulit dia. produk pemutih bukan boleh putihkan jadi putih melepak pun, ia hnya mampu cerahkan ,flawless kan beberapa tone warna je. Cik B kan hitam manis. Takkan sheols bertukar jd putih gebu. Mmg la nama q puteh, tp utk putih kan beberapa tone je . Halaaa tu pun kena explain ke.
Komen org hitam igt kat tuhan skit. Sekali keluar anak hitam nigga baru tau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik B muka marhaen sangat. X layak muka sebegitu sekolah private. Layak sekolah di SMK Tumpat jah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pkai buku nota beli kt kdai eco je...cute2 je design...lantakla dato...duit ko
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 12-1-2019 02:27 AM
de_ikea replied at 11-1-2019 03:20 PM
Sblum ni diorg homeschool saja. Ni baru je sekolah. All the best cik b.

Tp iols kesian kt dia. ...


Tak rasanya u. Baca kat ig dia anak dia dah sekolah situ sebelum ni but DV tak pernah hantar or g sekolah anak dia. This is d 1st time katanya dia g sekolah buat kejutan tuk cikB katanya.

Ada post2 awal tu dia cadang nak tukar sekolah cikB but gi balik sekolah lama tu yg cikB seronok kemain jumpa kawan lama,kt sekolah kwan2 panggil cikB eddlynn.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.129868s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list