JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
4468
View
93
Reply

Beri Reward Cik B Rajin Ke Sekolah, Vida Beri Buku Nota Louis Vuitton

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 08:32 AM | Show all posts
Tak salah kalo nk belikan anak brg mahal tapi si mak punya meriak tu...adoi!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang paling bodoh is orang yg persoalkan warna kulit cik B ni. Ape kau gila nk suruh budak bawah umur consume benda2 ni? Cik B tu kecik lagi.nanti dah beaar pandai2 lah dia jaga kulit dia. At least dia bukan remaja yg penuh jerawat. Licin mulus je kulit dia. produk pemutih bukan boleh putihkan jadi putih melepak pun, ia hnya mampu cerahkan ,flawless kan beberapa tone warna je. Cik B kan hitam manis. Takkan sheols bertukar jd putih gebu. Mmg la nama q puteh, tp utk putih kan beberapa tone je . Halaaa tu pun kena explain ke.
Komen org hitam igt kat tuhan skit. Sekali keluar anak hitam nigga baru tau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik B muka marhaen sangat. X layak muka sebegitu sekolah private. Layak sekolah di SMK Tumpat jah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pkai buku nota beli kt kdai eco je...cute2 je design...lantakla dato...duit ko
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 12-1-2019 02:27 AM
de_ikea replied at 11-1-2019 03:20 PM
Sblum ni diorg homeschool saja. Ni baru je sekolah. All the best cik b.

Tp iols kesian kt dia. ...


Tak rasanya u. Baca kat ig dia anak dia dah sekolah situ sebelum ni but DV tak pernah hantar or g sekolah anak dia. This is d 1st time katanya dia g sekolah buat kejutan tuk cikB katanya.

Ada post2 awal tu dia cadang nak tukar sekolah cikB but gi balik sekolah lama tu yg cikB seronok kemain jumpa kawan lama,kt sekolah kwan2 panggil cikB eddlynn.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 12-1-2019 10:26 AM
Tak rasanya u. Baca kat ig dia anak dia dah sekolah situ sebelum ni but DV tak pernah hantar or  ...

Oo ye ke. Sbb video lv tu dia ada ckp anak dia homeschooler
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah.. Lagipun dia bukannya ada org lain yg dia nk spend money pun. Anak 2 tu aje.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi anak angkat tok vida lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Jakun anak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Relevan lagi ke makcik ni? Dengan riaknye, dengan jual produk timbang kilonye. Tu belum kira tipu aishah lagi, scam vida coin lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 12-1-2019 06:07 AM
Sory la yeee wartawan cari oiiii
She's so YESTERYEARSS..


Yang ni betul, sebab produk2 timbang kilo macam makcik ni jual la doktor2 ramai pening kepala. Lepas family member sakit hantar hospital juga contoh linda rafar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 12-1-2019 09:08 AM
Orang paling bodoh is orang yg persoalkan warna kulit cik B ni. Ape kau gila nk suruh budak bawah um ...

Bukan mak dia claim produk dia selamat ke? Kenapa anak dia takleh pakai pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Wpun i xsuka pun vida ni tp kelakar la masa dia reply komen sorg netizen kepam tu
Yg kata xleh bwa p kubur pstu vida kat ye bawa p sekolah je hahahahahhaaha

Bongok netizen kepam
Dh anak vida sekolah pun tmpat org kaya
Xde heran pun budak2 lain ctu setakat cover LV hrga seciput cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 11-1-2019 11:24 PM
Ooo..dorang homeschool ke before ni..i xtahu.padanlah mak dia terlebih eksaited.kalau ade beg seko ...

Awat takdak plak
Mmg anak dia both bawa beg mahal pun pi sekolah
Cik B beg LV
Sorg lagi beg supreme kot

Cik b pkai kasut LV pi sekolah

Serba mahal la hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut cik b pkai uniform yg berskirt tu nmpk cantik i tgk budak lain pkai

Baju kurung nmpk kepam skit

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mampu...biar ler dia nak beli aper pun kat anak
Asalkan dia tak meminta2 dr kita .....duit dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah anak dia.. aku kalau kaya pun mcm2 utk anak aku belikan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 01:41 PM | Show all posts
sebaik-baiknya jgn la didik anak menggunakan mata wang, kebendaan....berpada-pada la...  beralah kadar je, branded goods bila perlu.....

overshower with materials gooods takut nanti anak x kenal asal pulak.... humanity penting tau
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
CikB ni kena kuruskan badan, nampak ala Chanel Iman. Time tu baru elok pakai sexy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097209s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list