JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2234
View
31
Reply

"Bila Kali Terakhir Awak Bersetubuh?" - Netizen Kembang Tekak Dengar Perbualan 'Kotor' Ini!

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 10:49 AM | Show all posts |Read mode
Zaman sekarang, memang dah kurang sifat pemalu dalam diri anak-anak muda. Tambahan lagi, teknologi semakin canggih, maka makin menjadi-jadi perangai mereka.


Tular sebuah video di Twitter baru-baru ini, apabila seorang lelaki dan gadis bersembang tentang hal tidak senonoh di aplikasi Bigo Live. Hilang terus batas pergaulan antara lelaki dan perempuan!







Walaupun hanya video pendek, tapi cukup membuatkan para penonton berasa jijik dan geli mendengar perbualan seksual antara kedua mereka. Langsung tidak menghiraukan sensitiviti.


"Awak sporting kan?"


"Bilakah kali terakhir awak main?"


"Bilakah kali terakhir awak bersetubuh?"


"Bilakah kali terakhir awak melancap?"


Si gadis itu pun tak segan silu menjawab segala persoalan lelaki tersebut. Tidak cukup dengan itu, si gadis dengan beraninya menunjukkan pakaian dalamnya bagi membuktikan dia bercakap jujur.


Netizen yang melihat video ini semuanya memang kembang tekak mendengar perbualan mereka yang menjijikkan itu.









Kredit foto: Twitter




Macam-macam betul budak-budak zaman sekarang ini! Tak kesian langsung pada ibu bapa. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:20 AM | Show all posts
ini lah budak2 zaman sekarang, yg akan mewarisi masa hadapan...

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yng kembang tekak sekor tp yng kembang konek lg ramai. Pastu yng pompan litop tringin nk jd girl tu pon ramai
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kejadah entah cakap lucah tak menentu hala. Padan muka kalau kena viral. Sendiri takde otak. Jantan melayu memanglah suka dilayan bab-bab camni. Lepas offline, dia mengutuk kau. Idiot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:54 AM | Show all posts
bodoh aihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sangap. Pompuan bodoh. Satu Malaysia da tau mgu lepas ko last melancap pastu pernah ringan2 hahaha. Xde maruah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:11 PM | Show all posts
ayat stended @ayahmasihkuat  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:16 PM | Show all posts
this gurl...bohsia kampung..
kat insta pun dah tahap melucah.. gambar basah2 dengan jejantz kat waterfall..
so, no surprised la she behaved like this kat bigo..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:22 PM | Show all posts
dua2 bangang nak mpos..patutnya meleis kena buat adat kelly-ing yg pembunuhan bermaruah demi ttup aib keluarga elak bebudak bodoh dibiak..

gitchuuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:26 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 11-1-2019 12:11 PM
ayat stended @ayahmasihkuat



sportingnya. mesti ramai yang menonton terus pm budak perempuan tu ajak setubuh.. untung sabut timbul





Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:27 PM | Show all posts
DayangKirana replied at 11-1-2019 12:16 PM
this gurl...bohsia kampung..
kat insta pun dah tahap melucah.. gambar basah2 dengan jejantz kat wat ...



apa insta dia ayah nak add dan sekolahkan dia


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:28 PM | Show all posts
ayahmasihkuad replied at 11-1-2019 12:27 PM
apa insta dia ayah nak add dan sekolahkan dia

budak skolah lagi ayah oii...pedo in closet ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:38 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 11-1-2019 06:51 PM

sebenarnya kita tak perku nak melenting atau marah sebab?

perangai bercakap lucah atau kotor kan dah menjadi sesuatu yg 'cool' it is okay , it is allright
kan dicakap among adults kan?

dan siapa adults itu?

kita juga

kita juga menyuburkan budaya cakap lucah
sexual innuendos
bauran seksual

cakap kotor tak ada substance

so

bila jadi macam ni kita react?
semuanya bermula dari yg menjadi role  model tu. so nak marah tengok jugak sebenarnya siapa yg 'mengajar'atau menyuburkan budaya ini?

i mean tengok kot pada diri sendiri

sebab habit macam ni adalah dipelajari

ada dewasa yg lakukan maka budak mengikut

sekitaran membantu? depends


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:58 PM | Show all posts
hujung2 cakap akaun kena hack
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:27 PM | Show all posts
harap dijauhkan la dari orang-orang macam ni, lelaki perempuan
menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:33 PM | Show all posts
tetek melayut dah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
DayangKirana replied at 11-1-2019 12:16 PM
this gurl...bohsia kampung..
kat insta pun dah tahap melucah.. gambar basah2 dengan jejantz kat wat ...

La budak sekolah ke? Ingat dah 20s dah.
Mana you tau ni?
Hrmmmm, alahai kesian awak dek. Aib tu kena simpan. Whats on Internet stays forever on Internet.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbaca ada org kata main benda ni dpt cash ribu2 betul ke? Mcm mana blh dpt cash tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:18 AM | Show all posts
armin replied at 12-1-2019 05:36 AM
Terbaca ada org kata main benda ni dpt cash ribu2 betul ke? Mcm mana blh dpt cash tu?

dapat kacang...kacang tu boleh jual
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:17 PM | Show all posts
patut la hilang malu dah, boleh buat duit rupanya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131472s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list