JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
23023
View
322
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 08:44 PM | Show all posts
fahdramli replied at 11-1-2019 01:06 PM
Baru nak cakap mcm tu... Sedih la acik zulfawaa kalau tau benda ni.. Hasrat tak kesampaian.

Kalo bole kasi lenyap trus acik2 zulfawa semua...hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:46 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 01:09 PM
Semua senyap.... jap nari hari jumaat...

Senyap...?jap dorang bertafakur jap la sis...hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kfsyaaa replied at 11-1-2019 08:10 PM
Chief ada psswd ig dia kan? Dia pernah mention b4 diz

Mcm chiefs takde keje lain.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 11-1-2019 08:46 PM
Senyap...?jap dorang bertafakur jap la sis...hahaha!

Hahaha.. sambil baca alfatihah...takafur seminit, bendera separuh tiang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 11-1-2019 01:06 PM
Baru nak cakap mcm tu... Sedih la acik zulfawaa kalau tau benda ni.. Hasrat tak kesampaian.

Hahaha... Dorg ni pun, whatever it is. Dgn gambar2 ni pun dh tahu kan jantan jenis ape die ni... Support kerjaya die je sudah.. Tapi kalu ak,, ak mmg x support artis jantan camni.. Halal haram tolak tepi serupo pasah sendat je la ni! Huu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:19 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 09:08 PM
Hahaha.. sambil baca alfatihah...takafur seminit, bendera separuh tiang...

Add on baju hitam putih sis berkabung selamanya...hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 11-1-2019 02:35 PM
Peha tu dari zaman ngn kak bakyah lagi dh mcm tuh

Woww lama gila la macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 11-1-2019 09:19 PM
Add on baju hitam putih sis berkabung selamanya...hahahaha!

Dorang berkabung tapi zul yg enjoy.haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 11-1-2019 09:30 PM
jalfa replied at 11-1-2019 02:53 PM
Cantik je aku tgk awek jul ni..x mekap sekati macam hijabisterr...ni  tak baik korang speku jul asik ...


Meols speku heols main kawen2 dgn minah rempit kokesyen jah uolssszz! Minah suku half kokesyennn heols x main kawen2.. Ni meols speku.. Spekuan meols ala2 bias sbb meols minat zmw. Maap yach!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah..
Dulu kemain pemenat heols kutuk zahirah. Mentang2 lah dia membesar kat ostolia kunun jahat sgt lah zahirah ittew.
Now haaaaa...hamekaw.
Jejaka pujaan anak emak korang punya perangai.  Emm gf dia ni keje apa ni ha? Mcm pelacur je ku tgk. Apa2 lah bamzul. Apa kata kau kawin je betul2 ngan si glembot ni dan bawak lah beliau ke jalan yg benarrrrr gitew. #roadtojannah
Iols doakan yg baik2 utk bam zul
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 11-1-2019 08:37 PM
Zul la dulu kecoh skandal-ling ngan ustazah arbaiyah...kalo google masih ade lagi gambar dorg nie  ...

Jgn lupa noks kat youtube ada video Jul dan Kak Bakyah kena ambush interbiu kt KLIA time baru balik dr China....berdua berholidays yucks....gamaknya kat China tu depa duk bilik hotel asing2 kot. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai gk like dia yee walaupn follower 2mil..terutama yg dalam air laut tu hahaha..sbb compare dgn yg lebih jutanya xlaa byk smpi cmtu like..or maybe iols pn jrg tgk ig x tau sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajabeans replied at 11-1-2019 11:26 AM
Ape yg payah sgt si zul ni nak expose partner. Nak privacy pun biarla bertempat. Xpsl2 dh mengundang ...

Partner tu yg pi expose kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:06 PM | Show all posts
huk aloh, tu betis ke peha rosmah?   
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:10 PM | Show all posts
Rapz replied at 11-1-2019 08:37 PM
Zul la dulu kecoh skandal-ling ngan ustazah arbaiyah...kalo google masih ade lagi gambar dorg nie  ...

menangis @dinopower2 mengenang kembali kenangan silam
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:12 PM | Show all posts
fahdramli replied at 11-1-2019 04:30 PM
Anak tpm nad dato seri anwar kahwen dgn pakistan minggu lepas...

owh, yang Al-Gostani tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:14 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 09:21 PM
Dorang berkabung tapi zul yg enjoy.haha

Zul enjoy jauh sampai ke thailand...dorang reramai berkabung meratap pilu....wuhuuuu!kesian sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:15 PM | Show all posts
jalfa replied at 11-1-2019 03:21 PM
Alah alah...untung malaysia berbesaan dgn ukraine dgn russian....hebat rakyat kita mmbaiki kturunan. ...

sekarang dah tak ada ketuanan melayu lagi dah, yang ada ketuanan rossia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:17 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-1-2019 03:36 PM
Akak konpius.

Zul Ripon ka Serap Moslem yang pernah skendeling dengan setazah Arbaiyah Abby Abad ...

serap moslem mana ada berlakon gerak khas

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:18 PM | Show all posts
cmf_ummi replied at 11-1-2019 10:10 PM
menangis @dinopower2 mengenang kembali kenangan silam

Tkpe sis,nanti kite reramai kasi tisu sambil menyanyi
~Hapuslah air matamuuuu....~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109925s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list