JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20715
View
322
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 12-1-2019 09:59 AM
Hahaha!agak2 kalo buat tahlil kena bayar tk seratus?

Lol!!! Ni seratus nk sindir sape pulak?? Mgkn tak yah byr. Tapi potluck. Semua bring food fr home and share.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik nya ummah malaysia ni jul ripin ada gf pun nk terkezut sgt
Makcik puaka tu acah2 mendunia lah konon2 kwn glombet tu dm dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:24 AM | Show all posts
Nana_Man replied at 12-1-2019 10:12 AM
Lol!!! Ni seratus nk sindir sape pulak?? Mgkn tak yah byr. Tapi potluck. Semua bring food fr home  ...

Selamat seratus i bole beli barang dapur stok 2 minggu...hahaha!potluck pun potluck la yg penting kenyang....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 12-1-2019 11:24 AM
Selamat seratus i bole beli barang dapur stok 2 minggu...hahaha!potluck pun potluck la yg penting  ...

Hahahaha.... jgn semua potluck bawak buah2 jer dah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:46 PM | Show all posts
korg ckp sejak dgn abayah lg dia perna holiday ke china ni kan plk dgn ppuan ntah mn dia dpt..so btl la yg zul kaki seks??sory la ek kasar plk..lg 1 ni ppuan yg sama ka hr tu d thai??
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 12-1-2019 02:07 AM
Julripin ni mcm wreck it ralph  kepala kecik badan besar  mcm ninja turtle pun ada gak kel ...

Tp sy tgk rupa dia ada iras tauke jambu ler
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 12-1-2019 10:07 AM
Julripin ni mcm wreck it ralph  kepala kecik badan besar  mcm ninja turtle pun ada gak kel ...

Pulak dahhh.. cam2 chuols semua ni yach! Terhibur hakak di sabtu ptg gini.. Hakak paling x tahan bila bc chuols pgl dia buzz.. peti ais ok lagi.. Ntah nape bila buzz je hakak gelak besaq!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 12-1-2019 08:56 AM
Dia nie elok kena tarbiah dgn abby balik nie


Bakyah sibuk duk urus pengambilan ank2 angkat (tk sah taraf) utk husband wife yg susah dpt anak. Mmg ptt pun dia tarbiyahh kan juga ex bf dia ni sbb jenis jantan yg suka mencelup ni lah yg menyebabkan lahirnya ramai ank2 tanpa akad nikah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 11-1-2019 09:45 PM
Jgn lupa noks kat youtube ada video Jul dan Kak Bakyah kena ambush interbiu kt KLIA time baru bali ...

Sorry salah info.....balik dr Hong Kong chuols.....time tu Abby pun baru je divorced dgn Normiang Hakim
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kome ni. kejap macam peti ais kejap macam buzz lightear kejap macam wreck it ralph pulak.

Tapi ape nak dikejutkannnn, its Zul ariffin. bukannya lelaki lindungan kaabah pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 11-1-2019 12:14 PM
iols tak pernah rasa zul porn nie hensem.. dgn perangai buaya lagilah

Same goes to me..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:21 PM | Show all posts
Acik kipas karat bam jol....kejor and stalk him sampai kat airport.

zulofa19 apt stalk.jpg

zulofa18.jpg

zulofa19 apt lobenak.jpg




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols x rasa depa nikah.. bertabahlah memuja pencelop
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:28 PM | Show all posts
Acik2 berair bila tengok bam Jol .....

zularifin7 - Copy.jpg


zularifin8 - Copy.jpg

boleh ke mereka terima hakikat bam jol dengan gadis kokesen





Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 12-1-2019 08:56 AM
Nampak gaya macam zul yg kena belasah teruk tu

Hahahah mungkin juga barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-1-2019 05:28 PM
Acik2 berair bila tengok bam Jol .....



Menangis bucu katil memasing
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr dlm air tu dh mcm tony eusof pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:36 PM | Show all posts
ni nak fefeeling abegong ke nak rahsiakan mejlis kahwin?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia lah nikah ke tak..cuma x tau nak ckp tgk badan zul..
Mcm jongkok (running man) sblm dia gout dulu...rasa xseksa tgk badan dia.
Tp badan dia kan..lantaklah dia lah.

Zul ni tgh menikmati life yg ala2 bebas tanpa batasan..apa org lain kata dia x kisah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia dh start shooting
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 10:14 AM | Show all posts
masing2 taste gadis kulit putih (bukan putih telan L-Gluthathione)

#AbeGong
#JulRipin
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:01 PM | Show all posts
terbaik mokcik puaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 12:07 AM | Show all posts
joy_ah replied at 11-1-2019 10:58 AM
Memang pesen trend kawen xbagitau eh skarang?

Tengok daulat la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn nikah kontrak abg jul... nikah elok elok..so dah break lah eh produser pilem iteww
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 09:28 AM | Show all posts

suka ..tp kdg2 ikut musim...kdg2 suka yg cerah..kalu tetiba cite korea tu best suka plak hero nya...taste tukar2 sis...tp zul ni mmg sy xminat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107740s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list