Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29116
View
325
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
X caye la plaboya ni settle down awal. Mana mungkin bole commit to monogamy relationship. Mesti la mau try sebanyak mana yang boleh dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Orng sane xde masalah celop melop. What is nikah? Kawen depa tau la
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 11-1-2019 11:04 AM
iols blur memula makcik puaka tu ckp nak bayar bil air tertunggak. hahaha! hampeh betul ayat makcik! ...

Haha makcik puaka tu mmg bebetul mulut puaka..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:32 AM | Show all posts
ermm!! mmg vain teruk la mamat ni.. mana ada org berendam dalam laut dengan sunnies.. kecuali utk bergambar shj..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
hensem nya abg zul ni...taste sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Plain je rupa awek die ni

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
hanezzafirah replied at 11-1-2019 11:24 AM
wow hot story
kurang pahala aku hari jumaat ni
bayangkan keintiman theyols dlm bilik hotel

Hahaha... tu lah.. i ingat nk simpan jer hp ni kat ceruk mana... ingt taknk tgk, tapi tertengok jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 11-1-2019 11:27 AM
@Nana_Man cepat adik uols dah kawen ke

Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan ni pun bdk wechat ke? Time in relationship "hubby", time broke up "babbi".
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Euuuuu sangat dengan dia ni ... He nak tunjuk bahagia pada x agaknya. Gayatri kena tinggal lagi...ermmm sampai menapose lah Gayatri nak tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:44 AM | Show all posts
kalu nk tgk pic holiday esbok byk kt ig makcik puaka
tgh upload ppuan ni mmg saje amik pic
dkt tmpt yg esbok bergambar then sheol pun amik
nk bg hint kt makcik bawang mesia soh CSI

padan muka esbok ppuan ni nk la di sah kan oelh esbok
sheol GF or bini  cara ni lg senang nk bg esbok mengaku

ramai kena blok kt IG  dgn esbok bila type glembot aka nama GF heols
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:57 AM | Show all posts
Rainrein replied at 11-1-2019 11:28 AM
X caye la plaboya ni settle down awal. Mana mungkin bole commit to monogamy relationship. Mesti la m ...

Hahaha. plaboya bersaiz peti ais
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:04 PM | Show all posts
Badan dah macam peti ais bergerak,ada hati nak jadi playboy

Elok lah dgn pempuan tu .. kang dgn pempuan melayu mati pulak anak orang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:05 PM | Show all posts
mixed replied at 11-1-2019 11:44 AM
kalu nk tgk pic holiday esbok byk kt ig makcik puaka
tgh upload ppuan ni mmg saje amik pic
dkt t ...

Memang nampak pempuan tu memang saje nak kita tau

Si zul je sibuk nak sorok2

Pmpuan sibuk nak bagi hint


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:11 PM | Show all posts
Bahagia la hendaknya kalau itu yg yg dipilih
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:11 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 03:36 AM
Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..

kawen dah byk kali tu, yg nak tahu dah nikah x?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
wow just wow
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:14 PM | Show all posts
iols tak pernah rasa zul porn nie hensem.. dgn perangai buaya lagilah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:15 PM | Show all posts
putribonda replied at 11-1-2019 11:09 AM
husband in term dah kahwin ke ni.
nikahnya dah ke belum.hahaha

kahkahkah mungkin la kan

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hanezzafirah replied at 11-1-2019 12:11 PM
kawen dah byk kali tu, yg nak tahu dah nikah x?

Dah convert ke blm?? Tu pun i nk tanya Tanya jgk.. haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093065s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list