JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19764
View
321
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Plain je rupa awek die ni

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
hanezzafirah replied at 11-1-2019 11:24 AM
wow hot story
kurang pahala aku hari jumaat ni
bayangkan keintiman theyols dlm bilik hotel

Hahaha... tu lah.. i ingat nk simpan jer hp ni kat ceruk mana... ingt taknk tgk, tapi tertengok jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 11-1-2019 11:27 AM
@Nana_Man cepat adik uols dah kawen ke

Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan ni pun bdk wechat ke? Time in relationship "hubby", time broke up "babbi".
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Euuuuu sangat dengan dia ni ... He nak tunjuk bahagia pada x agaknya. Gayatri kena tinggal lagi...ermmm sampai menapose lah Gayatri nak tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:44 AM | Show all posts
kalu nk tgk pic holiday esbok byk kt ig makcik puaka
tgh upload ppuan ni mmg saje amik pic
dkt tmpt yg esbok bergambar then sheol pun amik
nk bg hint kt makcik bawang mesia soh CSI

padan muka esbok ppuan ni nk la di sah kan oelh esbok
sheol GF or bini  cara ni lg senang nk bg esbok mengaku

ramai kena blok kt IG  dgn esbok bila type glembot aka nama GF heols
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:57 AM | Show all posts
Rainrein replied at 11-1-2019 11:28 AM
X caye la plaboya ni settle down awal. Mana mungkin bole commit to monogamy relationship. Mesti la m ...

Hahaha. plaboya bersaiz peti ais
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:04 PM | Show all posts
Badan dah macam peti ais bergerak,ada hati nak jadi playboy

Elok lah dgn pempuan tu .. kang dgn pempuan melayu mati pulak anak orang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:05 PM | Show all posts
mixed replied at 11-1-2019 11:44 AM
kalu nk tgk pic holiday esbok byk kt ig makcik puaka
tgh upload ppuan ni mmg saje amik pic
dkt t ...

Memang nampak pempuan tu memang saje nak kita tau

Si zul je sibuk nak sorok2

Pmpuan sibuk nak bagi hint


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:11 PM | Show all posts
Bahagia la hendaknya kalau itu yg yg dipilih
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:11 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 03:36 AM
Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..

kawen dah byk kali tu, yg nak tahu dah nikah x?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
wow just wow
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:14 PM | Show all posts
iols tak pernah rasa zul porn nie hensem.. dgn perangai buaya lagilah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:15 PM | Show all posts
putribonda replied at 11-1-2019 11:09 AM
husband in term dah kahwin ke ni.
nikahnya dah ke belum.hahaha

kahkahkah mungkin la kan

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hanezzafirah replied at 11-1-2019 12:11 PM
kawen dah byk kali tu, yg nak tahu dah nikah x?

Dah convert ke blm?? Tu pun i nk tanya Tanya jgk.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah bkn main tayang paha besar tu..mgkin thun ni zul dpt top 10 the sexiest man in the world
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:27 PM | Show all posts
buzz....


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selamat kena block
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:31 PM | Show all posts
Harap-harap 'husband' tu dengan cara yang sah la yer.
Jangan jadi macam acik sorang tu, halal haram Allah yang tentukan.
Chuols tak layak tentukan katanyah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
X lawa pun pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:38 PM | Show all posts
wowww buzz light year..ok la tu sekufu..baru la boleh abam buzz lambung lambung
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 11:36 AM
Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..

Takut... Hahaha, x pa klu betul kita doa yg baik2 ja,
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 11:36 AM
Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..

Takut... Hahaha, x pa klu betul kita doa yg baik2 ja,
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bam jol pun nak saing2 dgn abe gong jugak ya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:47 PM | Show all posts
dah macam bapak org jerr aku nengok julripin ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136286s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list