Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29122
View
325
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah bkn main tayang paha besar tu..mgkin thun ni zul dpt top 10 the sexiest man in the world
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:27 PM | Show all posts
buzz....


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah selamat kena block
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:31 PM | Show all posts
Harap-harap 'husband' tu dengan cara yang sah la yer.
Jangan jadi macam acik sorang tu, halal haram Allah yang tentukan.
Chuols tak layak tentukan katanyah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
X lawa pun pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:38 PM | Show all posts
wowww buzz light year..ok la tu sekufu..baru la boleh abam buzz lambung lambung
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 11:36 AM
Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..

Takut... Hahaha, x pa klu betul kita doa yg baik2 ja,
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 11:36 AM
Lol!!! U dm lah dia.. tanya dah kawin ke blm..

Takut... Hahaha, x pa klu betul kita doa yg baik2 ja,
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bam jol pun nak saing2 dgn abe gong jugak ya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:47 PM | Show all posts
dah macam bapak org jerr aku nengok julripin ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 11-1-2019 12:21 PM
Dah convert ke blm?? Tu pun i nk tanya Tanya jgk.. haha

Tnya dia doa mamdi wajib sekali tau.. Nanti tak sah solat hahha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak ler buzz. apa pun zahirah bertiang lagi lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:51 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 11-1-2019 11:05 AM
Macam minah ganja kat lorong jer....muka pon jenis gred E...Hauk pprtnya taste chuols Abam Jupin.... ...

wow ye ke? anju tu gila la...mcm mental pun ade aku rs

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kfsyaaa replied at 11-1-2019 12:30 PM
Dah selamat kena block

Abam jul blok ke?.. Huishh sakan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:53 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 11-1-2019 12:05 PM
Memang nampak pempuan tu memang saje nak kita tau

Si zul je sibuk nak sorok2

kann..poyo je zul ni...kesian pompuan tu plak yg lebih2 nk org tau pdhal zul ni playboya xngaku pun awek / bini dia hahha

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:57 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 11-1-2019 04:14 AM
iols tak pernah rasa zul porn nie hensem.. dgn perangai buaya lagilah

dia pernah hensem chuols. tu lah, "pernah" jer lah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:57 PM | Show all posts

takziah, chuols tanya soalan apa??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:59 PM | Show all posts
newyork replied at 11-1-2019 03:29 AM
Haha makcik puaka tu mmg bebetul mulut puaka..

kan? dah lah mmg meols naif. baca 2-3 kali baru rasa sel sel otak berhubung. hahaha! siot lah makcik puaka tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian plk dgn acik zulfawaaa yg mengharap sgt,mesti ssmua patah hati,remuk redam
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ni lagi sekor tikus bendang. sekufu sgt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091715s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list