JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20710
View
322
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg suka pakai suar pendek ye....nasiblah taknminat dia...nmpk cam pelik je zul ni..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 11-1-2019 12:52 PM
Abam jul blok ke?.. Huishh sakan

Abam tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 11-1-2019 12:57 PM
takziah, chuols tanya soalan apa??

Sekadar ucapan tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:36 PM | Show all posts
tak lawa pun pempuan tu.. tp sesuai laa ngan jul. Jul bukan hensem pun.. harap sado dgn tinggi je..
berlakon pun mumbling word.. tak best.
ape gabak sangat badan? nak lawan badan gabak mcm aquaman meols kaa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiah12 replied at 11-1-2019 01:11 PM
Tah la tiap kali akak tgk si zul ripin ni,mcm hero desa jer..mcm sorg lagi pelakon muka bangla tu sa ...

Muka dia x desa sis...gaya bandar jugak...yg desa mcm kg tu remysahak,aidil aziz,n pakwe zara zya tu...yg ckp x suka,x minat,x hensem tu disebabkan perangai dia,so yg indah pon terus nmpk buruk...yg acah2 baik mcm capik tu walau muka kebanyakan pon org sanjunggg
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:40 PM | Show all posts
Pompuan tu serebeh kusam lesam muka, tak bermaya..teruk ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 11-1-2019 01:18 PM
Tgh kesat airmata tu. Tgh kumpul kekuatan

Hahahah aduhhh sian plk...fawaarios pon kt igstory semalam kemain lg nk pilih bamjul sparring dgn fawaaa lagik
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:45 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 11-1-2019 01:40 PM
Pompuan tu serebeh kusam lesam muka, tak bermaya..teruk ke sis?

penat melayan esbok sis
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:49 PM | Show all posts
iols sorang je ke yg rasa jol ni x hensem kepam
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
buzz badan peti ais pun ramai berebut meh??
cannot brain
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Patot la jol kemain beli vitamencandy tu sampai 10 kotak..utk besarkan,n tahan lama,sblom ni tepikir jgk kejadah hape dia ambik tu,kang x pepasal tegang manjang nk sumbat manr
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 11-1-2019 01:40 PM
Pompuan tu serebeh kusam lesam muka, tak bermaya..teruk ke sis?

Penat kot hahaahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 11-1-2019 01:52 PM
buzz badan peti ais pun ramai berebut meh??
cannot brain

akak suka jah body mcm ni. terasa protected gitu
lagi best kalo kene hempap
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aku x kisah pun si jul ni nak beromen dgn si gelembong tu
bukan dia kacau hidup org lain pun
so why butthurt????
sbb nak realisasikan impian zulfawaa bagai? oh pliss lah get a life
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-1-2019 01:58 PM
akak suka jah body mcm ni. terasa protected gitu
lagi best kalo kene hempap

Sama kak,haku pon suka je..bdn n muka very maskulin...muka stok2 hollywood,tang mn desanya tuh...x mcm kebanyakan hero malaya lain yg manis2 lembut kampung gitew
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:09 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-1-2019 01:59 PM
aku x kisah pun si jul ni nak beromen dgn si gelembong tu
bukan dia kacau hidup org lain pun
so wh ...

Menangeh fawarriors bc nih...sob sob sob
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:16 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-1-2019 01:59 PM
aku x kisah pun si jul ni nak beromen dgn si gelembong tu
bukan dia kacau hidup org lain pun
so wh ...

apa pulak, kesian kak sis Gaya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-1-2019 01:58 PM
akak suka jah body mcm ni. terasa protected gitu
lagi best kalo kene hempap

hoihh kena hempap xputus nyawa ke?? aiyakkk kalo kena hug ok la kot ni hempap aiyooo xdapek nak bayangkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sek sek kawin sorok ke ni? Sek kito jange pecoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-1-2019 01:58 PM
akak suka jah body mcm ni. terasa protected gitu
lagi best kalo kene hempap

wow...
taste masing2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 11-1-2019 02:26 PM
hoihh kena hempap xputus nyawa ke?? aiyakkk kalo kena hug ok la kot ni hempap aiyooo xdapek nak ba ...

Nanti ada pulak yg dikejarkan ke hospital
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah zul n pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Peha bamjul menyeramkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk window tmpt pose tu pun sama jah. No doubt ok
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 11-1-2019 02:33 PM
Peha bamjul menyeramkan

Peha tu dari zaman ngn kak bakyah lagi dh mcm tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111327s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list