JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
20712
View
322
Reply

Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
so nk kene tggu baby theyols ke hape ni??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah alah...untung malaysia berbesaan dgn ukraine dgn russian....hebat rakyat kita mmbaiki kturunan..sepuluh tahun akan datang penuh dgn manusia cantik kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 11-1-2019 10:55 AM
Wow taknak kalah  dgn moscow .. tahniah lah zul dah kawin bgtau ja lah..

Kelakar yang ni.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:22 PM | Show all posts
wowww bamjul ingin mencuri limelight exgong
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam je gurl tu..mentang2 rambut perang hidung tinggi mata biru terus lelaki cop cantik.padahal i rasa ramai lagi perempuan melayu yg lebih cantik..tapi dah taste julripin camtu nak wat canerr..moga berbahagialah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:25 PM | Show all posts
hanezzafirah replied at 11-1-2019 02:40 PM
gambar atas ranjang takde ke?

tunggu adek glembot banjer sikit

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:25 PM | Show all posts
kakiah12 replied at 11-1-2019 01:11 PM
Tah la tiap kali akak tgk si zul ripin ni,mcm hero desa jer..mcm sorg lagi pelakon muka bangla tu sa ...

kalau sibuk tengok drama melayu mmg la taste gitu
kalau tengok drama international... tak pandang pun hero2 kat malaysia ni

Yg stupid si glembot.. yg sedap si jul ripin. Kalau betul2 kawen, tahniah la glembot oiii tak sia2 show off kat socmed


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190111_153307.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak konpius.

Zul Ripon ka Serap Moslem yang pernah skendeling dengan setazah Arbaiyah Abby Abadi?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:38 PM | Show all posts
wow abam jul da kawen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:39 PM | Show all posts
virgocircus replied at 11-1-2019 07:14 AM
Sian pompan ni. Br nak tunjuk bahagia dah kena delete gambo2. Jd kekasih gelap jela nampaknya.

Hadap sangat pompan tu kat zukrepin khenn..dia ingat zul ni retis paling fofular kat mesia ke? hehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:41 PM | Show all posts
mixed replied at 11-1-2019 07:25 AM
tunggu adek glembot banjer sikit

takzabar hakak nak tgk dari peha ke atas, sama tak size macam dalam gambar yg pernah tersebar dulu. ahh gitew..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:42 PM | Show all posts
xyhxxy replied at 11-1-2019 07:38 AM
wow abam jul da kawen ke?

main kawen2 jer aka celup2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-1-2019 03:36 PM
Akak konpius.

Zul Ripon ka Serap Moslem yang pernah skendeling dengan setazah Arbaiyah Abby Abad ...

SI zul ripin ni la. Dia stat fames pun salah satu sebabnya kerana setazah abby.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 11-1-2019 03:17 PM
mana uols tauuuu

Iols tertengok rizamin post video kt ig dia...bamjul beli 10 kotak weh..i follow rizamin tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:47 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 11-1-2019 03:36 PM
Akak konpius.

Zul Ripon ka Serap Moslem yang pernah skendeling dengan setazah Arbaiyah Abby Abad ...

zul dengan arbakyah..serap mozlem dengan sherry berahim
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:48 PM | Show all posts
mixed replied at 11-1-2019 03:25 PM
tunggu adek glembot banjer sikit

maybe gelembot akan belanja sikit pastu delete
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 11-1-2019 11:05 AM
Macam minah ganja kat lorong jer....muka pon jenis gred E...Hauk pprtnya taste chuols Abam Jupin.... ...

Kann.. macam batak sgt dapat bermalam di lexis tu sampai sanggup nak bagi hint yg dorang bermaksiat kat situ.

By the way lalu plak anju dengan mamat tembun tu ya.. anju ni main rembat je kot mana2 jantan janji dapat isi kesunyian dia kaedahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:55 PM | Show all posts
Ritacomels replied at 11-1-2019 03:46 PM
Iols tertengok rizamin post video kt ig dia...bamjul beli 10 kotak weh..i follow rizamin tu

supplement tu utk apa? utk build muscle ke utk napsu serakah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 11-1-2019 11:34 AM
Plain je rupa awek die ni

Kan.. macam kokosen girl tepi2 jalan gtu je.. tak hot tak jelita pun. Jelita lagi zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 11-1-2019 07:55 AM
supplement tu utk apa? utk build muscle ke utk napsu serakah

Ubat kuat utk lelaki sis..boleh check out ig vitamencandy..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anishmn replied at 11-1-2019 03:10 PM
iolss imajinnn glembott kene hempap ngn esbokkk size esbok letak mayat tuh haa...chuolsss rasa ...

Jangan pulak lepas tu end up dalam esbok bilik mayat hospital besar. Ngeri weh!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 11-1-2019 03:58 PM
Ubat kuat utk lelaki sis..boleh check out ig vitamencandy..

Makan ubat kuat ni tak kena sakit jantung ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:01 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 11-1-2019 03:22 PM
wowww bamjul ingin mencuri limelight exgong

abegong dpt moscow -rusia
si esbok dpt ukraine teringat MH17
dr kazakthan anak ppuan  ex Pm laki nya la


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:05 PM | Show all posts
Kesian si glembot, beriya-iya nak tunjuk tapi mati-mati la kena kambus segala bukti oleh si esbok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126148s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list