JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
4101
View
35
Reply

"Bibir Tebal Semacam Je?" -Nina Iskandar Dituduh Buat Pembedahan Plastik

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 12:38 PM | Show all posts |Read mode
Sudah pulih sepenuhnya dari kemalangan jalan raya yang terjadi pada dirinya baru-baru ini, Nina Iskandar sudah mula kembali semula ke set penggambaran.


Difahamkan dia kini sedang meluangkan masa bercuti di Turki.


  



Nina ada berkongsi gambar-gambarnya di sana melalu Instagram.


Namun ada satu entri yang mencetuskan tanda tanya para peminatnya yang mendakwa saiz bibir Nina adalah sangat berbeza berbanding sebelum ini.


  



Seorang netizen ada menulis komen, "Dari dulu lagi dah lawa Nina ni, tapi kenapa cucuk bibir jadi tebal pula?"


Kredit foto: IG


Sebelum pertanyaan tersebut menimbulkan fitnah dan spekualsi, Nina bertindak memberi penjelasan tentangnya.


"Tak pernah cucuk. Tapi saya accident hari tu, so ada jahitan kat luar dan dalam.


"So, jahitan dalam ambil masa untuk sembuh.


"Insya-Allah nanti akan jadi seperti sediakala. Doakan ya."




  



  



  



Dalam kemalangan tersebut bibirnya koyak dan tulang belakangknya retak, jadi tidak mustahil ada perubahan yang berlaku pada wajahnya.


Janganlah cepat menuduh yang bukan-bukan lagi lain kali ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:55 PM | Show all posts
Hauknya kening ko kak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 12:56 PM | Show all posts
kenapa laa pempuan suka sgt dengan bibir terjueh ni...
angelina jolie je sexy dgn bibir gitu.. itupun dia kata kecik2 teruk kena ejek..


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:17 PM | Show all posts
kelakaunyer kening khau
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tahnye lain skit rupe dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:47 PM | Show all posts
bibir tu kene tampo ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening dia buat rupa dia pelik hilang sweet dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening lukis xlawa dik
Blaja lagi lukis eh..jgn kaler hitam nmpk garang
Kaler dark brown yer
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah kening tu nampak lukis setepek je
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:10 PM | Show all posts
Kening dia mcm tampal sticker
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:19 PM | Show all posts
kening dia macam dr amalina london kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik dia ni..kat luar pun baik...senyum aje. tak yah la kutuk2....korg tu pun bukan cantik sgt kan berbanding nina ni.

pernah terjumpa dia kat bsc bbrp bulan dulu...dia yg tegur aku dulu..tak sangka dia masih ingat...
jgn layan nina kutukan org.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 03:28 PM | Show all posts
Cantik je bibir dia...tak over
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
X knal x pnh tgk ppuan ni so x sure bibir dia mcmne b4 tp xla nmpk fake bibir terkini ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:03 PM | Show all posts
nina memang cantik..suka tengok dia tembam2 sikit tapi comel je..macam tizzy
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:09 PM | Show all posts
aku suka dia ni cantik lembut je nampak.
sekarang hmmm.dengan kening entah apa2 buat gitu.
dah tak cantik nampak. nampak fake sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 04:30 PM | Show all posts
x sakit ke derang ni cucuk2, potong2?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik benor kening ny.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan kalo retis mesti kening lawa. Ternyata salah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sangat tengok nina ni. Ayu je. Walaupun kening dah serupa lukis dengan marker
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.146975s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list