Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15071
View
258
Reply

Video Muzik Terbaharu Fazura Paling Mahal Katanya, Mahu Tembus Pasaran Antarabangsa

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 05:00 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan penyanyi Fazura bakal tampil dengan lagu terbaharunya berjudul Can't Forget Me pada 18 Januari ini.

Yang menariknya, bukan sahaja proses rakaman lagu itu dilakukan di luar negara iaitu Los Angeles, malah video muziknya juga dikatakan bukan calang-calang.



Foto: IG Fazura




Menerusi Kosmo!, hal itu didedahkan oleh pihak Universal Music Malaysia, yang menyatakan video tersebut merupakan paling mahal pernah dibuat oleh syarikat rakaman tersebut.



  


Namun, jumlah sebenarnya tidak diberitahu kepada umum dan masih menjadi rahsia.


Saya belum lagi dapat kos rasmi untuk membuat video muzik Fazura. Yang boleh kami kongsi ialah kos klip video itu sepadan dengan statusnya, kata Kenny Ong.

Bukan itu sahaja, jumlah kos untuk video Fazura itu dikatakan bersamaan dengan empat muzik video.



  


Fazura pula dalam pada itu memuat naik gambarnya ketika berada di Los Angeles pada tahun lalu dengan kapsyen, "Throwback to September 2018 whilst on a meting run in LA."

Bagaimana agaknya hasil kepada video dan lagu tersebut ya? Pasti gempak kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:23 PM | Show all posts
kerlasss kaka faz skang!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tassabar nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 11-1-2019 05:45 PM
Tassabar nak tengok

Sama lah..tazzabar juga kih3
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Status apa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 11-1-2019 05:45 PM
Tassabar nak tengok

meols plak is tasssabar nk hencap
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
RIP industry music Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:25 PM | Show all posts
Sora mcm taik pun tak guna
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah org kepanasan.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap-harap sepadan la kualiti suara dengan harga video klip tu ye..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa UM boleh melabur duit yang banyak untuk Fazura yang mentah dalam nyanyian berbanding melabur duit untuk penyanyi nombor satu negara Siti Nurhaliza  yg kualiti MVnya sehingga Kini masih lagi teruk? Apa hebatnya Fazura?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:05 PM | Show all posts
nope. she can't sing at all....... not even close dgan kehaukan maya karin n liyana jasmay, at least maya karin n liyana jasmay still acceptable, mekjurah I just can't...............
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 11-1-2019 06:50 PM
Kenapa UM boleh melabur duit yang banyak untuk Fazura yang mentah dalam nyanyian berbanding melabur  ...

Kan? Notice jugak iG universal domestic tuh mcm lg promote kerja or activities fazura or patah or cina jambu tu n other than indo artists compared to tokti.. Tp dh lama x stalk ig tu so not sure how is it now..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go Fazzy...all the best....muahhh cikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar kt atas tu dasha ke sape?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 11-1-2019 06:50 PM
Kenapa UM boleh melabur duit yang banyak untuk Fazura yang mentah dalam nyanyian berbanding melabur  ...

Tokti under UM jgk ye? Tu kna tnya pengurusan la kenapa... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 11-1-2019 08:21 PM
Tokti under UM jgk ye? Tu kna tnya pengurusan la kenapa... hehe

Rasanya Tok Ti bukan artist UM..
UM cuma official distributor album siti jah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku minat faz ni bab lakonan...dia nyanyi aku abaikan....tapi takle aku kutuk dia...UM did a good job jaga portfolio dia...as for tokti aku dulu minat dia nyanyi...masa jaman2 belum gundu suara cina...now aku x minat...makin kekampungan suaranya...susah nak jual kat internasional...pinoy bersepah sore cam siti...camne pun diva lokal pujaan ku hanya kak nita wudhu...yg hilang entah kemana...come back please...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-1-2019 08:27 PM
Rasanya Tok Ti bukan artist UM..
UM cuma official distributor album siti jah..

Owhh dh tu kena tnya SNP la sbb xnk invest buat MV yg segah nama Tokti.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 11-1-2019 07:05 PM
nope. she can't sing at all....... not even close dgan kehaukan maya karin n liyana jasmay, at least ...

Setuju semua uols mmg sheol x bole nyanyi haukk UM ni skg amik kesempatan sb sheol tgh hot dgn fan yg sanggup berabis. Npk muzik malaysia dah terkubur dgn bakat asal ado

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130719s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list