Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10832
View
88
Reply

"Malunya, Jangan Ingat Ini Fesyen Baru,"- Awal Ashaari Tersalah Pakai Seluar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti acah2 silap pakai seluaq pastu akan menjadi trend dan kegilaan para penyembah retis
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:02 PM | Show all posts
dia dah ngaku kan colour blind... maap kan jela beliyau...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KakiSelpi replied at 11-1-2019 10:02 PM
dia dah ngaku kan colour blind... maap kan jela beliyau...

I menyampah awal ni.

Betul u cakap, dah dia kata dia buta warna kita accept la honest mistake ni. Tapi bab buta warna jangan memain, iolls penah pakai eyeshadow pink campur hijau waktu pi dinner kolej. Malu tau tak maluuuu huhhhu.

Org tak buta warna tak memahami perasaan tak boleh beza blue and purple, maroon and black, green and brown. Sedih tau kecik kecik dulu dok kaler muka orang warna hijau sobbs
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:42 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 11-1-2019 10:10 PM
I menyampah awal ni.

Betul u cakap, dah dia kata dia buta warna kita accept la honest mistake n ...

chill..setiap org ada kelebihan & kekurangan.....
ader jer member ni.... muka hensem, sado, tinggi... tapi pelat R...
Tuhan itu adil....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
X kisah lah ko blind color ke apa, x perlu nak justify beriya sgt
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Honest mistake,  husnuzon saja.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dineo: kan dia mention he is colour blind .. sbb tu kete dia semua kaler putih

Heols mmg naturally color blind ke? Tp color rambut heols sgt la failed. Tak sesuai lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 11-1-2019 11:45 PM
Heols mmg naturally color blind ke? Tp color rambut heols sgt la failed. Tak sesuai lgsg

sb dia color blind sb tu kaler rambut failed huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 11-1-2019 03:59 PM
sb dia color blind sb tu kaler rambut failed huhu

Betul ker?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp i suka kapel ni..
Mcm sepadan sgt..x kura sapa jd husband, sapa jd wife
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Rilek la awal.. kaler tak match je tu.

Aritu lg haru ko tertukar pkai skirt dgn bini pastu Shah pakai suar ko

Sian Lara. Dah la maknye mcm jantan, apaknye plak mcm ape? Mcm bini jantan tu la
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 11-1-2019 11:45 PM
Heols mmg naturally color blind ke? Tp color rambut heols sgt la failed. Tak sesuai lgsg

Dulu pernah dia share video yg color test yang color bulat2 ada nombor tu kan.. almost semua nombor yang dia sebut tu salah. Memang dia tak nampak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendu sgt thread ni..awal blhla buat plan bersara awal..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramainye tak suka awal
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Oo color blind rupanya dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Color blind boleh drive kereta ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
menyampah tahap dewa kat kapel dua ekor ni
acah2 power kapel
padahal outcomes korang sume takde kualiti pun
belakon ke laut
hosting ke laut
acah2 socialites padahal pprt jah and low education
acah2 mcm sume org hadappppp dgn lakibini nih
kowserrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:58 AM | Show all posts
Aku #teamlara je.. Maka bapak dia aku tak mau ambik tau..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ada skali last dec tu ms si lopak pegi umrah, aku terasa la nak tgk Meletop sbb lopak takde kan
skali bila aku bukak je ch104 nk tgk meletop, dua ekor lakibini ni jd host lak..nabil pun takde
trus cecepat aku TUKAR CENEL ok
kowser nk tgk dua ekor ni jd host
pastu acah2 ramai fans
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
So??????nexttt!!!!!sendu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092243s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list