JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8066
View
83
Reply

"Malunya, Jangan Ingat Ini Fesyen Baru,"- Awal Ashaari Tersalah Pakai Seluar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-1-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hitam pon ada byk kaler kan. Kalau nak mix and match kan suit kena tgk betul2 bwh lampu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 12-1-2019 01:16 PM
Yup. I dulu tak lepas nak amik eletrical electronic engineering, tak lepas nak amik course chemica ...

Ah i see. Kalau apps tu mcmana dear, u ambil gambar then dia akan point out colors ke macamana?

Sorry ot pulak hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:27 PM | Show all posts
awal kan mmg blind colour. biasalah tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 12-1-2019 01:12 PM
Ohh baru tau. I baca ada a few types kan color blind ni.

Iolls dulu ngajar ada sorg tsudnet ni ...

Uolls ingatkan mak masa kat uni dulu. Ada budak electrical engineering tetiba masuk faculty mak. Kena tukar course sbb rabun warna. Mak ucap good luck dr kejauhan je. Sian gak tp kang mcm uolls ckp la salah trouble shoot wayar buat niaya je
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah kemain scha lagi ckp slhkan pembantu dia. Sombong betul gaya nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kesahnyaaa? hang berlari menangis kat bucu katil pastu tak keluar bilik 2 4 bulan ke dek? we want that video..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo cenggituh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam diam akak kagum Awal ngan Scha mampu pertahankan perkahwinan hingga sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-1-2019 07:11 PM
Dalam diam akak kagum Awal ngan Scha mampu pertahankan perkahwinan hingga sekarang.

Kaka nmpknya jaki betul dgn kapel schawal ni..knp kak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 13-1-2019 07:15 AM
Kaka nmpknya jaki betul dgn kapel schawal ni..knp kak..

Ha? Baru satu komen aku bagi seperti di atas ko dah kata aku jaki?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa jerrr awalina. gigih nak explain. orang pun tak kisah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:21 PM | Show all posts
imanda replied at 11-1-2019 11:59 PM
sb dia color blind sb tu kaler rambut failed huhu

apa guna bayar hair stylist mahal2 tapi buat rambut buruk. bini nya tak color blind patut bagi la opinion betapa tak sesuai nya color tu dgn rambut heols
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:21 PM | Show all posts
oggy replied at 12-1-2019 12:38 AM
Dulu pernah dia share video yg color test yang color bulat2 ada nombor tu kan.. almost semua nombo ...

oh so heols cant drive la kan.. xlepas amik lesen
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 13-1-2019 03:21 PM
apa guna bayar hair stylist mahal2 tapi buat rambut buruk. bini nya tak color blind patut bagi la  ...

haha lama2 bininya pon jd blind kekdahnya mls layan well drg kan kapel yg urban buruks gitu gitu fesyen la kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kosserrr mak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 04:30 PM | Show all posts
imanda replied at 13-1-2019 03:51 PM
haha lama2 bininya pon jd blind kekdahnya mls layan well drg kan kapel yg urban buruks gitu gitu f ...

tau takpe. bg iols bininya tu pun takde la stylo tp ramai kata sheols classy and icon fashion
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:44 AM | Show all posts
awal ni buat kaler rambut mcm tu feeling2 kpop ke? dah muka ajib hyumin dah aku nengok dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 13-1-2019 04:30 PM
tau takpe. bg iols bininya tu pun takde la stylo tp ramai kata sheols classy and icon fashion: ...

Latelt je feeling2 fashion icon..kalau tgk scha awal2 jd artis dl bkerak je n fesyen biasa2..pakai cntik bila masuk mjlh je tentula ada stylist..since bcinta ngn awal la kut dia nmpk stylo sikit..da kwen sama2 gigih upgrade jd urban n masuk dlm circle socialite
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 08:25 AM | Show all posts
bahaya jugak color blind ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 08:59 AM | Show all posts
rambut dia dah macam landak plak aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 09:21 AM | Show all posts
Kalau heshe tak justify pun rasanya takder isu pun.
Tapi knowing Awalina kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 09:45 AM | Show all posts
sesuatu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 10:07 AM | Show all posts
armin replied at 13-1-2019 03:21 PM
oh so heols cant drive la kan.. xlepas amik lesen

my husband color blind. Elok je dia lulus lesen kete motor... Heols drive pon xde pulak langgar lampu merah bagai.


Yg hauk nya kalau pilih baju nak matching2... mmg xleh la nak harapkan pilihan heols. Masa bujang2 dulu.. pilihan warna baju heols hanyalah warna2 primer. So boring... dah kawin ni barula ai pilihkan baju2 kaler2 sekunder ke.. tertier ke... sebab.. pada mata heols mcm sama je smua. Huhu... so lupakan kalau nak tanye pilihan shade of lipstic color yg sesuai dgn baju whatsoever.


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 10:45 AM | Show all posts
rambut dia tu pun salah gak tu. tak kena dengan suit yg dia pakai
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cliche je trend tu..xdela over the top errornye pon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116018s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list