JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
371
View
18
Reply

[Politik] Melaka setuju naik tarif air.Ketua Menteri, Adly Zahari beri jaminan kenaikan itu tidak akan membebankan rakyat

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-1-2019 08:18 AM | Show all posts |Read mode
Ketua Menteri, Adly Zahari memberitahu, pihaknya memberi jaminan kenaikan itu yang pasti berlaku tidak akan membebankan rakyat terutama golongan keluarga berpendapatan rendah (B40).

Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/berita/ ... 20123#ixzz5cLd1EEkC
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Org2 melaka kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak membebankan tu berapa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukur Malaysia masih aman
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke kenaikan tak membebankan?
Ayat sama je macam dulu naik tak membebankan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 09:25 AM | Show all posts
Kenaikkan tak beri kesan...
Apa benda yg naik tak beri kesan...
Bila ko kena bayar lbh tp tak beri kesan

Sedangkan Kon*k naik pun beri kesan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ph menang rakyat senang
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa ph tak pandai tadbir la
Dia macam nak berjual beli dengan rakyat
Kasihan rakyat undi dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 10:27 AM | Show all posts
macam doktor selalu cakap kat budak2...tak sakit..macam gigit semut ja....wakakakkakakakkaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sembang masa belum dpt kuasa lain benau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
CharlesDera replied at 12-1-2019 10:27 AM
macam doktor selalu cakap kat budak2...tak sakit..macam gigit semut ja....wakakakkakakakkaa

Dulu kalau berita mcm ni..kwn2 aku ramai marahkan kerajaan. Tp skrg bila ada kenaikan harga mereka sepi je...knp?
Moga2 mereka semua dah jd kaya agaknya. Ye lah semenjak dah x byr gst yg ditulis kt resit mesti ada duit lebihan belanja bulanan nye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
zach2008 replied at 12-1-2019 09:25 AM
Kenaikkan tak beri kesan...
Apa benda yg naik tak beri kesan...
Bila ko kena bayar lbh tp tak beri ...

Ingt lah masa kempen pru lepas terpekik terlolong azmin ali tanya org johor nak air free ke tak nak??? ..kalau nak sila undi ph..masa ceramah bukan main bangga ckp air ni anugerah allah..buat apa kita nak niaga kan anugerah yg allah bagi.. Baru 7 bulan dia naik pulak tarif air..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila naik...pastilah membeban kan....
Tu pun x boleh fikir ker
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:48 AM | Show all posts
tobby replied at 12-1-2019 11:21 AM
Dulu kalau berita mcm ni..kwn2 aku ramai marahkan kerajaan. Tp skrg bila ada kenaikan harga mereka ...

bukan kawan hang ja bro..kejiranan saya ni siap cakap lagi lepaih tukaq kerajaan dia rasa aman ja negara ni...wakakakakakakkakakaka

sembang hutang negara...tapi bila saya tanya awat limguanjeng buat belanjawan defisit dia tukaq topik lain...macam mangkaq2 kat sini jugak....depa ni pun taraf walaun pada pemimpin bro...wakakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah apa apa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tidak akan membebankan rakyat. - sila copy dan paste template ini
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nama tarif naik kat mane yang tak akan bebankan rakyat. Bil air naik. Harga makanan naik. Paham2 je la pengusaha makanan ni pantang naik sikit dia pun ikut naik sama
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 12:50 PM | Show all posts
tahniah pengundi2.. ni yang hangpa mau..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 02:41 PM | Show all posts
missDollie replied at 12-1-2019 11:52 AM
Tidak akan membebankan rakyat. - sila copy dan paste template ini


Sembang masa belum dpt kuasa lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115752s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list