JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7616
View
175
Reply

EDISI MUSLIMAH: HAPPY Birthday TokTi.. guna jari pun boleh uolss

[Copy link]

Author: eddysheddy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 12-1-2019 01:53 PM
happy bitrthday tok tie..puas buka radio semlm dengar lagu2 tok tie jer ..siap treading lagi kt twit ...

Kann uols.. habis suria i dgr hotfm pulak yg tripple tu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 12-1-2019 02:08 PM
hahaha. meols siap bayangkan air liur bercucuran jatuh membasahi kek yg ditiup

Memang begitulah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 12-1-2019 03:25 PM
LadyCarefree replied at 12-1-2019 01:13 PM
Hanye pendapat setard jehar deros je dia kn serba bende haram


Takdela.. tanya ustaz lain pun kebanyakan akan mempunyai pendapat yang sama kalau mereka arif sejarah agama2 sebelum Islam.

Takkan portal hijabista tu nak letak semua pendapat ustaz di dunia..

Lagipun kena ingat.. dalam Islam ni pandangan yang paling berhati2 dalam segenap hal ialah pandangan paling rojih.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 12-1-2019 01:32 PM
Lol....takat api lilin mcm tu pon ade org x berani nk padam pakai jari...bkn nye padam api rumah ter ...

Aku rasa la kan.. mostly org tak berani.. Kalau yg berani macam ko.. TAHNIAH
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukul.Besi replied at 12-1-2019 12:50 PM
LOL tu pun nak kagum kah? Apoooo

maksum sangat kan ..tiup lilin haram ..melembut2 kan suara mendesah2 mendayu tak haram...mempamer tubuh dgn pakaian ketat sendat tergolek2 dpn bukan muhrim tak haram....hipo much .
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 12-1-2019 02:53 PM
Wow hebat akal u.. so kalau artis tak tunaikan solat itu rare.  Maka kalau ustaz tunaikan solat  ...

Artis tak tunai solat rare...ustaz tak tunai solat pun rare. Sbb org islam kenalah solat. Ko melalut hape?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 12-1-2019 03:36 PM
Artis tak tunai solat rare...ustaz tak tunai solat pun rare. Sbb org islam kenalah solat. Ko melal ...

Haha.. fahamkan betul2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 12-1-2019 03:34 PM
maksum sangat kan ..tiup lilin haram ..melembut2 kan suara mendesah2 mendayu tak haram...mempamer  ...

Ish.. tak eh.. dia tak maksum.. yg maksum u sorang je.. perfect.. mukmin.. muttaqin..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 12-1-2019 01:12 PM
artis yg satu2nya hampir seluruh rakyat msia ingat tarikh lahirnya.  

selamat hari jadi. comel je ...

batak retis jer yg ingat..itupun psl WPH sibuk menjaja  macamlah tarikh penting sgt pd negara.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 12-1-2019 03:43 PM
batak retis jer yg ingat..itupun psl WPH sibuk menjaja  macamlah tarikh penting sgt pd negara.

Haha.. mesti uols kat rumah mengiau kuat2 kan sambil ekor naik ke atas.. geram punye pasal..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat edisi muslimah sbb piyah masih ber imej ber legging sehingga ke hari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hb tokti. Npk meriah celeb besday. Family tokti yg dtg mak salmah j ke? Xnpk adik brdk tokti yg lain. Ke i xprasan? Sbb tgk gmbr kt ig dia, npk anak menantu tok k sume ada kt stage ms potong2 kek tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
39 tahun meniup, satu tahun mengepit ngan jari terus naik taraf beriman...kuikui..padahal nak jual aurat serata donia dgrnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 12-1-2019 03:43 PM
batak retis jer yg ingat..itupun psl WPH sibuk menjaja  macamlah tarikh penting sgt pd negara.

jgn benci sgt wak.... katakan satu hari u nasib tak baik accident tgh jln, kebetulan siti ada lalu dan tolong angkat dr jln raya....siap hantar hospital lagi. macam mana? takut benci jadi sayang, menyampah jadi hormat.  

siti ni kalau babb nak tolong org yg tgh susah dia tak kisah, tak berkira... duit pun byk, tak luak pun...  cakap pun sopan aje, tak marah2 walaupun dihina dan ditohmah.  siti satu dlm sejuta.... susah nak cari artis yg baik, sopan, berbakat... dan dia bukan jenis fake dan berlakon baik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya jdi tokti..semua org suka .syg...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 12-1-2019 02:59 PM
sejak iols tau, yang tiup lilin menyebarkan berjota2 bakteria atas kek, iols langsung tak makan beda ...

Tau pun ko. Ramai org relax je berebut2 kek besday yg ditiup. Kalau aku kena paksa pun, demi menjaga hati, layer atas tu aku diam2 buang sbb memang kenotttt. Lagi2 kalau group birthday, ramai2 tiup kek. Euww
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 12-1-2019 03:52 PM
39 tahun meniup, satu tahun mengepit ngan jari terus naik taraf beriman...kuikui..padahal nak jual a ...

mengucap kucen..jgn benci sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 12-1-2019 03:52 PM
39 tahun meniup, satu tahun mengepit ngan jari terus naik taraf beriman...kuikui..padahal nak jual a ...

Ingatlah uols.. it is all about the ending not the beginning.

U yakin ke u akan mati esok akan lebih baik drp dia?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 12-1-2019 03:54 PM
jgn benci sgt wak.... katakan satu hari u nasib tak baik accident tgh jln, kebetulan siti ada lalu ...

batak2 retis biasanya acik2 hasanah  kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mase aku kecik2 dulu slalu je padam api pelita mcm tu. Xphm aku ape yg kagum sgt. Cube la try rase sikit je panas2 nye pastu pdm da. Anyway happy beday tokti. Stay cute giteww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list