JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8720
View
143
Reply

Foto Majlis Perkahwinan Anak Tauke Gudang Tekstil Yang Mewah

[Copy link]

Author: Leha_Janda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
muke bride mcm sharifah zarina langit ketujuh tu.. btw, xserabut pon majlis kawen theyols.. classy je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 13-1-2019 08:40 PM
Iolss suka baju nikah Pengantin pompuan

memule meols tgk gmbr mase baju tu sangkut mcm so so je.. tp bile dress tu sheols pakai terus aura memancor2 n jd elegant
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 13-1-2019 08:52 PM
wowwww cunnya wofe dia
sekali pandang mmg sebijik mcm KATRINA KAIF mmg gohjes jelita sgt
ni lah ba ...

bile lah nk tengok chuols n encik azrul naik pelamin gini... meols nk jadi bridesmaid chuols..ehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 13-1-2019 09:22 PM
Tunku aminah tu lupa nk blow rambut leklok kah... Serupa lion jah rambut dia

kijamnye chuols
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 14-1-2019 12:48 AM
Lawa Dan perfek

astagaaaaa.. meols baca lawa n pefek..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Leha_Janda replied at 14-1-2019 04:09 PM
Dia wanita biasa yang bijak sis bukan model hijabista pprt, dia pelajar Master dekat UM tak silap, ...

ohhh..kira mcm jah pny family la ni.. paki in serambi moscow..silap2 org pasir mas tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka wife dia tak mcm org kelantan. Mix arab ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 14-1-2019 05:27 PM
kijamnye chuols

Duit byk uols.. Sayang.. Cer tgk si marion konter pertanyaan tu.. Cantik jah rambut dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 14-1-2019 05:24 PM
memule meols tgk gmbr mase baju tu sangkut mcm so so je.. tp bile dress tu sheols pakai terus aura ...

Maybe sebab Pengantin santekkk kot? Pkai apa pun memancor2. Try iolss pkai? Malap terus agaknya







Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik, pakai baju india tu pun lawa terletak, tak macam elbulu pakai cucuk idung bagai muka macam sakit
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan i orang Segamat cakap, orang segamat sebut Jakel as Jakil. Bila zaman budak uitm datang sana beli kain (time tu feroz take over) langsung disebut  Jakel seperti sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai sorg je ke yg nampak pgantin prempuan ni ada imbas2 muka oksana
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 14-1-2019 05:27 PM
bile lah nk tengok chuols n encik azrul naik pelamin gini... meols nk jadi bridesmaid chuols..ehhh ...


amende yg ko merepek ni nyahhhh???? mabuk ketum kaaa??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 14-1-2019 05:24 PM
memule meols tgk gmbr mase baju tu sangkut mcm so so je.. tp bile dress tu sheols pakai terus aura ...

Betul tu, sy pun macam tu jugak. Masa tengok baju tu tergantung, mcm alahai baju biasa je. Tapi bila pengantin dah pakai terus wow..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pada mata aku so - so je ek
Buta pesyen agaknya aku ni
Ke kamera tak kretip, nak2 time selerakkan veil tu
Mcm tak de seni je aku tgk kahhh

Tp cantiklah, cuma taklah wooww sgt
Ke aku bias muka mereka kokeshen
Tahniah le anyway, cuma sbb aku pernah beli kain2 kat jakel mAka bleh lah aku kutuk sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagai pinang terbelah dua. Sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 14-1-2019 06:08 PM
Duit byk uols.. Sayang.. Cer tgk si marion konter pertanyaan tu.. Cantik jah rambut dia

tp muke meroyankaunterpertayaan so xinjiang plak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 13-1-2019 09:21 PM
Mami sama mai meletop... Ingatkan bininya melayu tulen. Nama melayu habis..

Maisarah nama mami you.. Zaman dulu.. Kini je meleis recycle nama maisarah ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 14-1-2019 06:12 PM
Maybe sebab Pengantin santekkk kot? Pkai apa pun memancor2. Try iolss pkai? Malap terus agaknya ...

xpe chuols.. kalau malap nnt meols order spotlight kasik follow je chuols wkt berjalan. mesti letops gitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-1-2019 06:50 PM
amende yg ko merepek ni nyahhhh???? mabuk ketum kaaa??

Tengah dirasuk terok chiols ni. semua nampak oks.. Hahaa.. Mcm katrina kaif ade la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123153s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list