Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20895
View
167
Reply

Foto Majlis Perkahwinan Anak Tauke Gudang Tekstil Yang Mewah

[Copy link]

Author: Leha_Janda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mas79 replied at 14-1-2019 06:52 PM
Betul tu, sy pun macam tu jugak. Masa tengok baju tu tergantung, mcm alahai baju biasa je. Tapi bi ...

tu la kan.. yes the dress itself cantik just nice je.. xde la letops mane.. bile bride sarung je dress tu trs nampak regal boom gituuhh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-1-2019 06:50 PM
amende yg ko merepek ni nyahhhh???? mabuk ketum kaaa??

heyyyy..itu doa meols buat chuols..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pernah lalu kat ig explire i sirang anak jakel ni. Kalau tak bagitau i ingat ataff pakistan sbb selamba je angkat kapet bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua cantik, perfect. Bride cantik, makeup cantik, pelamin grand cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 14-1-2019 07:28 PM
Ada pernah lalu kat ig explire i sirang anak jakel ni. Kalau tak bagitau i ingat ataff pakistan sbb  ...

Hahahah...kalau yg lelaki mmg nampak mcm bangla angkat kapet...hahahah. tp salute ngan dato feroz ni mcm mane die susun adik beradik die semua kerja ngan die n bersatu hati. Termasuk jugak ipar duai. Adik beradiik die 12 ke 14 org mcm tu. Gile la ramai. Tp dr ayah die kayuh basikal jual kain, lpas tu sewa kedai setengah lot jual bunga smpi skrg ni mcm struggle sgt die bekerja. N now segala nye berbaloi. Senang lenang hidup. But x mononjol sgt. Even kebanyakan adik beradik diorg ni x ig private.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je aku tgk bride dia tu. Xdelah lawa gila. Nak nak keturunan ala2 paki set2 kito jange pecoh spesis lopak ni. Lepas branak kang sure kepam jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifully done! Ada taste laa wedding ni. Cantik je tgk semua. Lovelove
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 14-1-2019 04:58 PM
Aku kagum dgn jakel ni. Adek beradik diorg kaya raya, tp pakai kereta ape pon diorg x pernah tunjuk. ...

Wow..respect. Maybe pasal tu dorang ni murah rezeki.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 09:46 AM | Show all posts
Leha_Janda replied at 14-1-2019 04:09 PM
Dia wanita biasa yang bijak sis bukan model hijabista pprt, dia pelajar Master dekat UM tak silap, ...

Bertuahnya diri ada semua dalam hidup
lawa, kaya, pandai, dapat lak laki kaya & hensem


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
okay..dah habis baca semua komen..nak tgk balik gambar..sebab cantik sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
masa resepsi no 1 tu elok je pengantin perempuan pakai juntai kat kepala tu yang kecik..yang majlis satu lagi tu..penuh dahi..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:42 PM | Show all posts
Pengantin perempuan macam heroin bollywood.
Baca nama, ingatkan wanita melayu.
Sekali scroll bawah nampak gambar, Katrina Kaif.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nyaaaa pengantin. Kawen dgn geng2 dia juga. Mksd iols bukan keturunan pure melayu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:51 PM | Show all posts
lawa pengantin nya... yg ppuan ada iras fathia sikit.
baju pengantin pun nampak sweet je, x sarat barat. dia pakai baju hindustani pun simple but still nampak anggun and mewah.. compare to u know whooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:11 PM | Show all posts
I respect the way they handle family business, tho adik beradik ramai. To public, still harmony (cannot say much because dont know whats happening internally) but yg penting..nampak harmony je semua. If gi jakel, every floor ada sorang dua anak2 Jakel supervise. Not easy ok..dah macam salesgirl.
Dulu at the previous building, Datin Farah herself attend to customers. Now at new building she only attend to VIP, with special area not at the common area together with other customers.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:27 PM | Show all posts
gam_gajah replied at 15-1-2019 09:46 AM
Bertuahnya diri ada semua dalam hidup
lawa, kaya, pandai, dapat lak laki kaya & hensem

Memang bertuahkan...kita tumpang happy jelah.alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya wedding theyols..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 14-1-2019 08:30 PM
Hahahah...kalau yg lelaki mmg nampak mcm bangla angkat kapet...hahahah. tp salute ngan dato feroz  ...

Haaa ni batul contoh khens, tak sibuk nak tayang kemewahan sgt. Jom gi jakel esok, kita kayakan lg keluarga meka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hasil kerja rekateemor utk menampung 12k org tetamu. Hasilnya mmg kebaboomm lah pelamin. Maaf lah... Mmg jauh el-faris tertinggal
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 14-1-2019 11:22 AM
heyyyy..itu doa meols buat chuols..

Sheols dah kawin la wooi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078693s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list