JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
54638
View
1479
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2019 11:43 AM | Show all posts

wow.. gebu gebas ya... tersembul isi2 di kawasan-kawsan yang berkenaan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:44 AM | Show all posts
pittjie replied at 15-1-2019 10:32 AM
disebabkan thread ni aku skodeng ig si kepam tu. ya rabbiiiii!!! masyallah. dia tak de cermin ke kat ...

latest yg pkai dress kelabu tu kan...

azab sesangat tgk dia pkai gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasall x kenall..tp mmg buruk punn...kaki mcm kayu balak..tp pakai skirt pendekk...adoiii...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:47 AM | Show all posts
she shall not be named..kamonnnnnnn...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:53 AM | Show all posts
ok.. setelah men'stalk' ig beliau dalam 5 minit.. sangat wow dengan kekonfidenan yang beliau ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 11:55 AM | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 11:01 AM
semalam ai ketawa berdekah2 baca comments netizen kat ig pics dia

ada ke yg mengreply?
aku tgk sendu je like pun sikit komen pun mcm xde je
ke dia delete komen sume tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr yg pakai baju pink tu ohhmaii dia xrasa ke kaki dia sebesar alam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:08 PM | Show all posts
tergamaknya photographer ambik pose2 dia tu. burukkkk lahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:08 PM | Show all posts
mak aii.... aku terus p skod ig dia..

gumuksss weii.. nak menyeksi pun agak2 la.

ni kaki peha lengan sume out..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:09 PM | Show all posts
kome x tgk ke yg dia dandan rambut ala2 negro tu...

masyaallah....x sesuweiii langsung
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:10 PM | Show all posts
lol terhibur baca2 komen netizen, ada komen ngeri tgk peha dia. dia kata baca ayat qursi nanti hilang ngeri
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 15-1-2019 11:06 AM
knpe sbnrnya x leh buka thread dia. dia ada thread khas kan?

Admin dah humban semua la threads ke gaung. Mmg dah tak boleh access lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:21 PM | Show all posts
Kemon @Wildthought
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
@Modngengade @lonely_surina Sila humban thread ni ke bod gosip personalities media. Hanis haizi bte Abdul Hamid bukan artis atau retis atau penyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
wowwww confident betul dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:27 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 12:24 PM
@Modngengade @lonely_surina Sila humban thread ni ke bod gosip personalities media. Hanis haizi bte  ...

Dia kata dia VVIP.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:27 PM | Show all posts
cikenet76 replied at 15-1-2019 12:09 PM
kome x tgk ke yg dia dandan rambut ala2 negro tu...

masyaallah....x sesuweiii langsung

kan dia ckp mood beyonce tu awk hehe... jgn la x nampak... penat HH setting rambut camtu hehehehehe

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh menggila berphoshoot kat Paris sana.. perasan cantik! Puikkkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 15-1-2019 07:28 AM
Dah gila kot dia

Stress badan tak kurus2, lengan dah rupa peha

Tu laaa.. Ngeri pulak tgk dia pakai baju pink siap skirt pendek x tonggeng pn nmpk bontot huahuahuaaaaa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 15-1-2019 07:28 AM
Dah gila kot dia

Stress badan tak kurus2, lengan dah rupa peha

Tu laaa.. Ngeri pulak tgk dia pakai baju pink siap skirt pendek x tonggeng pn nmpk bontot huahuahuaaaaa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114725s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list