JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
53477
View
1455
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-2-2019 03:27 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 2-2-2019 12:23 AM
so smpi bila kepam nk duk paghis nih?
bila kepam nak balik landen? x rindu ke dgn roti, maya, dan g ...

hahahhaha i pon perasan yg die dok suruh waiter amikkn gambar...sian hidup die ni, agaknya die ni nk larikan diri dr siapa ya, drpd dok paghis tu baik balik malaysia sambit birthday anak
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak nini berpatah arang berkerat rotan dah dengan n*gg*, katewnyewwww
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 09:55 AM | Show all posts
Dia suka sungguh ikat rambut toncang. Tak elok langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
serawadurian replied at 2-2-2019 07:18 AM
Kak nini berpatah arang berkerat rotan dah dengan n*gg*, katewnyewwww

Hahaaa dia baca sini lettewww cecepat up status no more nigga. Lawak aaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 2-2-2019 12:23 AM
so smpi bila kepam nk duk paghis nih?
bila kepam nak balik landen? x rindu ke dgn roti, maya, dan g ...

..........looks like dia sbnrnye recycle jaaa gambo2 masa ada photographer tu.. kan byk giler photoshoot. Kalau beribu2 gambor, mmg cukup setahun gambo kat france. Padehal dia kat KL je ehehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 1-2-2019 11:52 PM
Uii, jgn tuduh sampai camtu. Masoh husnuzon ayah dia sponsor tanpa jemu.

Yeah. iols pon rasa acik nini kan spesis ego. Takkan mungkin dia trade sex dgn duit... itu mmg ciri2 pompuan delusional... ego... sombong
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nya no more n*gg* sebab yomi tu pun awal awal dah reject dia. Sebab itu igs asik quotes kekecewaan tapi bersulam dengan quotes strong women. Woman, confused much?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
anak2 tok mid ni takde proper job
tp memasing travel obersi jah
iza skang kt milan (holiday dgn hasben dan anak2)
wani gemok kat HK last dec
kepam gundu kat paris

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 2-2-2019 11:11 AM
anak2 tok mid ni takde proper job
tp memasing travel obersi jah
iza skang kt milan (holiday dgn ha ...

Iza rasanya moonlight as flatlay artist utk fashionvalet. Lumayan jugak tu you. Wani, in one of the overnight trips to the KL hotel ada job as i fluencer. Plus dia ada business babyjimbos. Kaka nini je kurang kepastian pasal solid job. Jadi PS je lah yang nampak sekarang ni. Nak jadi influencer rasanya takde siapa nak terinfluence dgn dia ni. Nak jadi anything creative pon mcm tak nampak bakat. Dengan drawer tak tutup, bilik sepah, selfie muncung dan kenyit mata je boleh harap.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
serawadurian replied at 2-2-2019 11:15 AM
Iza rasanya moonlight as flatlay artist utk fashionvalet. Lumayan jugak tu you. Wani, in one of th ...

Still... i x impress dgn anak2 pak hamid ni hahahhahahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 2-2-2019 11:37 AM
Still... i x impress dgn anak2 pak hamid ni hahahhahahah

Bukan nak kata depa impressive pon haha tapi antara sisters bertiga ni kaka nini lah yang paling seddeehhhhh hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 12:06 PM | Show all posts
lee_sakura replied at 2-2-2019 03:27 AM
hahahhaha i pon perasan yg die dok suruh waiter amikkn gambar...sian hidup die ni, agaknya die ni  ...

dia ckp malaysia panas...dia belong to london ok...n malaysia tu byk makcik2 bawangsss sibuk hal dia...
she is mental
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 12:43 PM | Show all posts
serawadurian replied at 2-2-2019 11:54 AM
Bukan nak kata depa impressive pon haha tapi antara sisters bertiga ni kaka nini lah yang paling s ...

hmmmm macam pelik anak2 tok mid ni, apa dosa depa laki bini dpt anak2 gini...adakah depa dulu makan duit haram, suka buat aniaya kt org lain, atau pecah belahkan family org lain sampai tempias kene kt anak2...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 12:45 PM | Show all posts
TravellingBear replied at 2-2-2019 10:11 AM
Hahaaa dia baca sini lettewww cecepat up status no more nigga. Lawak aaa

die penh up dlm ig story kan ade nigga nk pinjam duit dgn die....tau plak takut
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-1-2019 10:26 PM
dia mmg pendek pun
alangkan aku penah jmpe Farah (ex kawan kepam nih) , farah ni kepala dia paras ...

Sejak bila pula farah jadi ex kawan kak nini? Iols ketinggalan bab ni sis
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
wondawonder replied at 26-1-2019 09:09 AM
Haritu time kakpam private kan ig lepas kes bogel mencanak2 naik followers jadi 30k. Ni dah turun ba ...

Wow! Kenapa iols tak tahu tentang gambar vogel ittew? Mcm mana blh leak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 01:47 PM | Show all posts
mizzaisya replied at 2-2-2019 01:00 PM
Sejak bila pula farah jadi ex kawan kak nini? Iols ketinggalan bab ni sis

bab farah ngan rose jd ex kawan kepam dh lama, habis kene benam thread dulu
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 2-2-2019 01:47 PM
bab farah ngan rose jd ex kawan kepam dh lama, habis kene benam thread dulu

Bergaduh pasal laki ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzaisya replied at 2-2-2019 01:00 PM
Sejak bila pula farah jadi ex kawan kak nini? Iols ketinggalan bab ni sis

farah,mek rose sume dh jd bekas kawna kepam sbb kepam ni bodoh
ada ke dia ckp mek rose dan farah DENGKIKAN dia
ntah sapa la nk dengki dgn si gemuk katek masam kepam muka tak lawa cakap tergagap malas mandi ni???
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzaisya replied at 2-2-2019 01:22 PM
Wow! Kenapa iols tak tahu tentang gambar vogel ittew? Mcm mana blh leak?

masih terbayang gambo si gundu pakai g string jah sambil selpie dpn cermin

kezen si roti yg leak gambo tu
padan muka ko kepam...jgn main2 sama mak itam ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113017s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list