JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
54644
View
1480
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 15-1-2019 07:45 AM
Dah lama tak mengikuti.
Sejak thread sheols jadi panjang berjela jela. Iols jadi lost pulak.
Mana ...

Huaaaaa pagar tinggi sblh xdpt nk tembus. Maafkan la patik yg hinaa ini. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 11:01 AM
semalam ai ketawa berdekah2 baca comments netizen kat ig pics dia

Dia dh delete. Cpt gilaaaaaa dia wat keje delete semua komen2 org
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 15-1-2019 10:18 AM
Ke tt ni si kepam..
Bila dah xde tred sembang pasal dia mula rasa lonely kan..

Sumpah aku bukaan Queen kepam ittew. Xkn la Queen sendiri rela dikeji. Aku hanya rakyat marhaen yg nk tau Sgt knp menyasar jauh dia ni. Nk daki thread lama xdpt. Huaaaaa jgn dihumban pleaseeeee adminnn. Serious ke talak 3 wey. Laki dia dlu nmpk mcm baikkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mangsa terbaru tu si ps dgn photographer hapeap..

Semoga mereka bertabahkan dipergunakan Gundu Al-Kepam ni..

Takziah siap2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:50 PM | Show all posts
Dia nak compensate kesedihan dia dgn makan makan makan.. makan je boleh buat dia happy. Ada boifren pun setakat nafsu takda kasih sayang. Anak2 pulak merimaskan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 15-1-2019 12:49 PM
Mangsa terbaru tu si ps dgn photographer hapeap..

Semoga mereka bertabahkan dipergunakan Gundu Al ...

Xberdarah pulak bijik mata photographer tu tgk pehaa dh mcm kayu balak tu huhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Penpitcha replied at 15-1-2019 04:51 AM
Xberdarah pulak bijik mata photographer tu tgk pehaa dh mcm kayu balak tu huhuhh

Dia byr pakai lubang lebam kot..

Tanya la hapeap tu yg badan pon dh mcm tong drum sama naik dgn Gundu Al-Kepam tu ha..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 15-1-2019 04:50 AM
Dia nak compensate kesedihan dia dgn makan makan makan.. makan je boleh buat dia happy. Ada boifren  ...


Percubaan nak caras bf member sendiri..

Mungkin dia terlupa..

Ingatkan lelaki tasty kt badak berendam..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
followers ramai tapi nape likers sendu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt lg dlu dia kemain handbag byk gila dgn loubies lg. Skrg prelove smpai rm11k 1 ade ke org gila yg nk beli bekas dia ni. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gila agaknya minah ni
Balasan dunia sebab dok tipu duit orang la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 15-1-2019 11:03 AM
x faham kenapa ramai lg pcya korset mengarut dia ni sb dia sendiri tak kurus2.

samalah yg siap jadi stokis n agent ubat besar tetek riz ula la tu..dah sah2 dia tu pondan n tetek tu operate, ada lagi yg sanggup labur duit utk jadi stokis n agent produk tetek besar tu sedangkan tetek founder pun tipuuu punya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:14 PM | Show all posts
tetek dia layut abes...ada yg komen mcm pelampung bocor
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarler tt oooiii.. asal dia bahagiaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia edit muka je. Lupa nak tambah ketinggian kecikkan peha?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Penpitcha replied at 14-1-2019 11:06 PM
Bukan siapa2. Cuma lately nk tau je knp HH tu berubah mcmtu skali. Huhuhu

Maybe penyakit mental dia dah sampai tahap kronik lepas dia bercerai talak3. Lepas tu kena declare bankrap pulak sebab hutang lhdn beratus ribu tak bayar. Then ex husband kawin baru dgn pompuan yg lawa meletop. Lepas tu dianya pergi gym upah personal trainer sampai beribu ribu hari tapi tak kurus kurus. Then dia buat bisnes Bcruz tapi hambar tak laku. Then dia slowly jual satu persatu kasut, henbeg2 chanel, hermes kesayangan dan kebanggaan dia demi kelangsungan hidup.  Then dia cuba nak portray imej hot girl tapi sendu takde yg kenan nak buat bini sampai skrg ni. So uols boleh imagine la kenapa dia mental sampai tahap mcm skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin gemuk si pampers ni

Sedihnya tak sampai 10 likes pun satu gambar
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kagum ngan level of confidence dia.....aku buncit period pun dah naik angin....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:32 PM | Show all posts
Zasss777 replied at 15-1-2019 01:22 PM
Maybe penyakit mental dia dah sampai tahap kronik lepas dia bercerai talak3. Lepas tu kena declare ...

bangkrup boleh g overseas ke chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:41 PM | Show all posts
pittjie replied at 15-1-2019 10:32 AM
disebabkan thread ni aku skodeng ig si kepam tu. ya rabbiiiii!!! masyallah. dia tak de cermin ke kat ...

ada org komen cakap "mental ke sis?"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.137120s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list