Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
119979
View
1991
Reply

Rumah discussion scammer MLM edisi Spongebob Squarepants Part 3

   Close [Copy link]

Author: Penpitcha       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2019 01:48 PM | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 01:22 PM
ada sis yang berani mati dalam 10 orang gak la komen.. kelakar pulak tu diorang ni bukan ceramah s ...

ada jugak yg komen "jom amalkan gaya hidup sihat"
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhhh threaddd baruuu..
Apa dah jadi dengan queen? Semakin menjadi jadi.. tak paham apa yang queen nak cuba sampaikan dengan pose sebegitu rupa.. i think she is so lonely and this is just her way nak get attention... kite tengok lah berape lame 2 orang ni tahan dengan perangai queen yang tak serupe queen
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:04 PM | Show all posts
esteryen replied at 15-1-2019 01:08 PM
samalah yg siap jadi stokis n agent ubat besar tetek riz ula la tu..dah sah2 dia tu pondan n tetek ...

lps tu bila x jd mcm si riz ula la duk salahkan produk. wth mudah kena tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:05 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 12:18 PM
Admin dah humban semua la threads ke gaung. Mmg dah tak boleh access lagi

knpe mcm tu sbnrnya ek. kalau x leh bgtau sini tlg pm tepi. tq u.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:05 PM | Show all posts
chekacheku replied at 15-1-2019 08:38 AM
Letak sini thread2 dia..nk tgk sikit

oi mana de ada dah..kena delete ahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental koyak lerr Queen kena komen dress up terus g delete. Kecuttt telorrr huhuhu yg jacket hijau bertopi tu hamponnnnnnnnn. Lagi menampakkan dia katik. Overconfident dia ni. X sangka Sgt mcm ni. Zaman dlu mmg top Sgt dia, top menipuuu org.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:07 PM | Show all posts
shailyvelera replied at 15-1-2019 01:41 PM
ada org komen cakap "mental ke sis?"

iols mmg dah lama dah cop dia tu mental. tak de la org normal yang sanggup buat cam dia tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 15-1-2019 01:27 PM
Aku kagum ngan level of confidence dia.....aku buncit period pun dah naik angin....

Dia igt seksi agaknya. Dgn tetek melayut lg org komen mcm pelampung bocorrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
putribatrisya replied at 15-1-2019 11:55 AM
ada ke yg mengreply?
aku tgk sendu je like pun sikit komen pun mcm xde je
ke dia delete komen su ...

ada je yang dia reply, reply dengan kecaman juga la. lawak la tengok reply dia, sarkastik habis, terhibur i. haha tapi ada komen yang dia dah delete, ada yang still ada.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 15-1-2019 01:27 PM
Aku kagum ngan level of confidence dia.....aku buncit period pun dah naik angin....

Entah nak period pun time rasa kembang2 dkt perut tu dh x selesa. Dia bleh plak tayangn. Ada komen paling klaka dkt ig dia org tu cakap tetek bocor. Aku gelak tak hingat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
korset tu sheols patut pakai dkt peha balak sheols.. nescaya akan selimelim gituuuhh pehanyaaaah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 01:54 PM
chuols tak baca ke komen2 yg lebih puaka.. ai nak copy kat sini tak sampai hati
jahatnya kamu  ...

Tu semua porumer yg berpakat ke. Lawak gila segala komen tp dia bajet cool dia reply haha. Ada 1 tu komen pose baby elephant, eh pose baby giraffe. Harus si mental gundu takleh beza tu nak puji ke nak kutuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyone yg tau knp dia divorce dgn husband dia dlu? Ke sbb husband dia xtahan dgn perangai bossy minah Queen ni? And ada trbaca 1 komen ckp dia xbaik ek dgn sibling dia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 01:18 PM
rugi uols tak baca.. ai baca komen sorang2 puaka habis, ai gelak terbahak2 10 minit setiap komen : ...

Mmg komen tu semua identity cari sgt kan. Tp pakat2 komen serentak berbeZa2 acc plak. Iols terhibur gila
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:34 PM | Show all posts
multinicky replied at 15-1-2019 02:22 PM
korset tu sheols patut pakai dkt peha balak sheols.. nescaya akan selimelim gituuuhh pehanyaaaah:lol ...

masalahnya betis pun mcm balak..inikan pulak peha...ampuunnnn...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:44 PM | Show all posts
Me and @friedfishsoup  just nak bg tau. dulu all threads berkaitan makcik ni kena tutup dan di lock up sebab so called pihak cari da dapat surat saman dari dia.

oleh itu, just nak bagitau la, if anything happens, pihak cari dan mod tak bertanggungjawab sebab da bgtau awal awal dulu ya.

ni just disclaimer. kalau admin katup, harap faham ya.

ikhlas: Mod yang di chop gila kuasa oeh seseorang yang pernah pm mohon maaf dengannya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:48 PM | Show all posts
mesmerize replied at 15-1-2019 01:54 PM
chuols tak baca ke komen2 yg lebih puaka.. ai nak copy kat sini tak sampai hati
jahatnya kamu  ...

sila la share sis
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
putribatrisya replied at 15-1-2019 01:32 PM
bangkrup boleh g overseas ke chuols?

Dah berapa kali si kepam ni pegi lhdn utk byr certain amount then u boleh diberi pelepasan pegi overseas. Maybe pelepasan bersyarat im not so sure.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Penpitcha replied at 15-1-2019 02:25 PM
Anyone yg tau knp dia divorce dgn husband dia dlu? Ke sbb husband dia xtahan dgn perangai bossy mina ...

Kemungkinan besar sebab masalah duit. Dulu dah bnyk kali dia bagi hint mcm ex laki dia biawak hidup. Dia la sensorang yg berkerja keras provide everything for the fam. So maybe sebab tu la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:06 PM | Show all posts
terkujat tgk ada benang kepam. lelaju khatamkan... hahaha sungguhpun iols mmg rengsa tgk kepam mendonia dgn peha balak dia tu still ios x berani nak buka benang dia. salute TT...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076166s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list