JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
54633
View
1479
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha       Show all posts   Read mode

Post time 15-1-2019 03:07 PM | Show all posts
Edited by camflo03 at 15-1-2019 03:40 PM

Ni iols compile kan komen2 puaka yang available kat ig kepam:

jom amalkan gaya hidup sihat

To be frank, helok u sarung je pb. Bukan ape, i kesian tgk nenen u macam pelampung bocor 😌 --> HH: pelampung bocor better than mulut bocor sis ❤️

Sis... ur good person n good mom.. may 1 day u kembali kpd fitrah.. insha Allah

Pakai Macam mana pun tetap nampak buruk --> HH: thank you beautiful , I hope you like the new look. enjoy your evening madamme

kesian la orang camni takda muka buat ig fake, follow org merata untuk mengata yaAllah kesiannya 😂😂😂😂😂😂😂😂 u shouldn't reply to the comment, im pretty sure, she or he is very envy with you, nothing else --> HH: im hoping they will continue to like my pictures on soc media coz they got nothing to do at this hour

Eh hello...tak ada nya orang cemburu ngn si hanis ni..x de nya orang nak adore nak envy sgt ke dia.. yang korang semua ni duk backup dia sebab tak kena dgn penipuan dan pembohongam dia.. eh tak kuasa la nak buat ig fake byk semata2 kutuk si hanis ni dan nak cemburu kat dia..kalau tak kerana dia ni yg perangai ntah apa2..tak ada le orang nak kecam dia bagai! Bukan sorg dua tau yg kena..ramai! So better yg xtau perangai sebenar hanis ni xpayah nak beria la sgt!

Mengandung ke

One of fashion oops moment 😱😱

Fashion disaster sungguh

Walaupon montel sis.. ttp bergaya gitewww

Ketot nya sis ni, cute ja haha

Confidentnya sis berposing dengan nenen barai melayut ke utara selatan macam tu. Malu tengok mak orang berposing mcm ni, rebel xkena usia & tempat. Grow up & be mature sis. Kesian anak2.

Sis dah x pakai pb ke?

congrats!! pregnant ke sis

You pergi gym,tapi kenapa makin lama nampak "gagah"? --> HH: thank you for your concern and subsciption on my insta. i wish you have a pleasant day and you can apply a job as bodyshamers. - Admin

Baby elephant pose. Eh, baby giraffe pose!

Beso nya kaki --> HH: noted will tell her that I hope you enjoy your day by browsing the pictures gallery. - Admin

Dressing mcm ni tak kena dgr umur u sis dan status seorang ibu

Masih tak terlambat lagi kalau nak berubah.. pakai macam ni tak sesuai langsung dan u nampak trying too hard.

Looking nice. Such a shame for people attacking. There is a thing called 'dm'

Tak sesuaila pakai macam ni.. this is not just trying too hard, instead u looks retarded ... please revisit your fashion style.. komen kat atas tu membina, renung2 kanlah.. be positive ok... --> HH: wow retarded im sure ur mom look like that haha

Pokok kelapa vs kayu balak

bila la ko nak insap kak.. dunia nak kiamat dah ni

Berangan sangattt...

Coz you are too delusional... bringing your yoko yoko ang minyak cap kapak everywhere...

U need to see a psychiatrist. Mcm pesakit mental dah ni

Whats wrong with the pose? *disaster* #eatcleangonewrong

Bezanya saiz dengan orang sebelah tu. Kata eat clean, gym bagai..tapi makin gemuk --> HH: sis mental kah

sis jadi mental tengok you macam gergasi itu --> HH: alamak yeke astagaaaa unfollow je nanti kena bawak pi spital susah.

Wine mana wine ..

Tu mengangkang nak tnjk dekat bae latu. Dah la lutut hitam, celah bedah sure berlumut berdaki --> HH: mulut u hitam n hati u hitam 😂

Just be yourself and do what can make you happy. That's a different between you and others. Tak suka tapi sibuk stalk ig orang dah kenapa. Dah la fake account. Tak berani tunjuk diri sebenar. Looser! --> HH: yesss hari ni geng bawang dtg menyerang hahahaa mesti mental. pergi lah mintak husband bawak gi kfc duk diam2 skettt

It's 'designer' sis. Please spell check before you post anything. Not the first time this has happened. 🙄

Terbyg peha kfc

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:21 PM | Show all posts
mzzenma replied at 15-1-2019 01:26 PM
Makin gemuk si pampers ni

Sedihnya tak sampai 10 likes pun satu gambar

Tu lah..pelik..tapi post punya banyak berkali2..tak paham photoshoot ni utk apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:30 PM | Show all posts
photshoot syok sendiri maa... ajet2 hot gitew...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:33 PM | Show all posts
Kakatong komen tetek kuin satu ke utara satu ke selatan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 15-1-2019 03:06 PM
terkujat tgk ada benang kepam. lelaju khatamkan... hahaha sungguhpun iols mmg rengsa tgk kepam mendo ...

Sebab TT tak tau apa jadi sebenarnya, tu yg dia buka je thread ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ape yg special kt dia tu sampai takleh bukak thread?  kenapa takut?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:45 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 03:34 PM
Sebab TT tak tau apa jadi sebenarnya, tu yg dia buka je thread ni.

terubatlah kejap hati warga forum meluahkan apa yg tersimpan selama ini walaupun sekejap before benang di delete.

x tahan weh nak membawang pasal dia tp xdak channel sesuai dah hehehe...


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:46 PM | Show all posts
Sazida replied at 15-1-2019 03:43 PM
ape yg special kt dia tu sampai takleh bukak thread?  kenapa takut?

dah ada org bgtau atas tu... dia antar surat saman ke CARI

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 03:34 PM
Sebab TT tak tau apa jadi sebenarnya, tu yg dia buka je thread ni.

Mod.. Serious xtauuu pasal saman tu. Minx tlg ajar mcm mana nk delete thread niiii. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow dah ada bff baru pulak ke si gundu?
Tak habis2 upload gamba ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 03:56 PM | Show all posts
goss79 replied at 15-1-2019 03:45 PM
terubatlah kejap hati warga forum meluahkan apa yg tersimpan selama ini walaupun sekejap before be ...

kannn... xtau nk hijack thread mana nk selit2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:01 PM | Show all posts
Edited by nuryakmal at 15-1-2019 04:03 PM

we cant simply delete  thread sebab akan ganggu kredit forumer. so paling tidak pun just akan tutup and simpan arkib when the time comes. enjoy while it last

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 15-1-2019 04:01 PM
we cant simply delete  thread sebab akan effect kredit forumer. so paling tidak pun just akan tutup  ...

Omaigoddddd. Serioussss xtau lgsung xley bkk huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:05 PM | Show all posts
Penpitcha replied at 15-1-2019 04:03 PM
Omaigoddddd. Serioussss xtau lgsung xley bkk huhu

to me sheols just sembang kari saja.

a bankrupt cant proceed with litigation matters unless and until his or her litigation matter is dissolved or get a leave from the court but hey prevention is better then cure.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 15-1-2019 04:05 PM
to me sheols just sembang kari saja.

a bankrupt cant proceed with litigation matters unless an ...

Tu laaa.. I cari dh button delete xdok... Huaaaaaaaa matikkk hampoooooonnn patikkk xtahuuuuuuu. Tlg humban kn thread ni ke laut dalam mod2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols rindu dibawangkan oleh forummers. Tu pasal dua tiga menjak ni semualah her pictures mengundang cercaan sangat. Sheols nak menang award figura CARI yang dibenci netizens kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 15-1-2019 04:14 PM
Sheols rindu dibawangkan oleh forummers. Tu pasal dua tiga menjak ni semualah her pictures mengundan ...

Thank you kalau u dah vote. I harap Hanis menang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:25 PM | Show all posts
i tak kisah sgt pasal life dia yg sgt pelik tu cuma kesian anak2nya kena tinggal kat Malaysia tanpa ibu. i nk pi outstation semalam pun susah hati depa dok dgn bapak, maklumla org lelaki. mak tiri faham2 la takkan dpt layan anak kita sebaik kita sebagai ibu sebenar. apa2pun i doakn HH segera jd manusia normal semula
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:25 PM | Show all posts
Penpitcha replied at 15-1-2019 04:07 PM
Tu laaa.. I cari dh button delete xdok... Huaaaaaaaa matikkk hampoooooonnn patikkk xtahuuuuuuu. Tl ...

thank you for opening this thread...at least mjawab psoalan napa post2 dia yg sblm ni ilang.

nyesal stalk ig dia...sume pose mcm xde arah tujuan nk2 yg pkai sweater pink tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:26 PM | Show all posts
Sebelum apa2 jadi, please help vote for Hanis dalam instant haterz. category 'instant haterz' kat page 3. Please please help vote for Hanis Haizi. Thank you!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtmbtsZ7qST7-HT02ZMFv_Ta-S-FI-_Vh11Q9f4qm6CqXG6g/viewform


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101324s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list