Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37195
View
932
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.7

[Copy link]

Author: nut.legacy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-1-2019 09:36 AM | Show all posts |Read mode
sis @friedfishsoup

izinkan sis bukak benang borak baru ye???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih ada org minat ngan thread ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 02:19 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 04:26 AM
Masih ada org minat ngan thread ni?

hahaha nk sembang OT boleh la... tp agak sendu.. bukak je la
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 15-1-2019 02:19 PM
hahaha nk sembang OT boleh la... tp agak sendu.. bukak je la

Takpalah, pelan2. Kalau boleh, suruh dorang apa2 off topic boleh bincang sini instead of thread instafamous & bloggers
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:03 PM | Show all posts
Chuols sembang apa sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2019 10:29 AM | Show all posts
olaoli replied at 15-1-2019 12:03 PM
Chuols sembang apa sini

anything je bole u... start je apa2.. seme leh masuk.. OT smpi ke laut hitam pn x pe hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 02:38 PM | Show all posts
tadi carik tak jumpa benang ni, nak tanya biasa uols guna fd apa, malas nak masuk bft

rasa dulu ada review estee lauder double wear kan, sapa yg guna boleh share code apa guna
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-1-2019 02:38 PM
tadi carik tak jumpa benang ni, nak tanya biasa uols guna fd apa, malas nak masuk bft

rasa dul ...

i pakai shade 2W1.. byk kan shade dia.. masa nak beli hari tu SA bg option kalau nak try sample dulu tapi iols xsabar nak beli terus. rasa mcm ok je kot. uols nak beli ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya pasal
Ig yg personal shopper bagai
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya pasal
Ig yg personal shopper bagai
Biasanya kat mana yg dorang dapat beli baju n kasut murah mcm cotton kids, zaxy, ipanama, skechers bagai tu.
Bkn website nih yg kat butik sbb dorang tunjuk gambo tu kat butik  Kat tempat mcm mitsui, JPO bagai tu ke ye?

Iols rasa nak g sendiri je beli tapi taktau kat mana. Kang kalau tanya bukannya dorang akan bgtau kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 16-1-2019 10:29 AM
anything je bole u... start je apa2.. seme leh masuk.. OT smpi ke laut hitam pn x pe hehehe

Nak tanya lagi sapa2 tau tak wassap/telegram grup tempat personal
Shopper berkumpul?
Atau grup personal shopper yg best dan murah quotation nya.
Iols selalu perasan nurain hassan tu mcm2 dia amik upah belikan brg org dan dia ade sebut yg group dia dah full bagai.

Iols nak beli samthing utk diri sendiri nih mcm sandal flip flop ka, henbeg bru ke apa asik belikan tuk ank jaa hahha


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-1-2019 02:38 PM
tadi carik tak jumpa benang ni, nak tanya biasa uols guna fd apa, malas nak masuk bft

rasa dul ...

Meols guna double waer ni.. Code 3W0.. Best cuma cepat kering.. Lepas letak cepat cwpat dap dap dgn sponge basah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 18-1-2019 06:07 PM
Meols guna double waer ni.. Code 3W0.. Best cuma cepat kering.. Lepas letak cepat cwpat dap dap dg ...

matte finishing ke u, ramai review kata best
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 18-1-2019 04:51 PM
i pakai shade 2W1.. byk kan shade dia.. masa nak beli hari tu SA bg option kalau nak try sample du ...

tak, saja tanya, kot lah nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 18-1-2019 06:34 PM
matte finishing ke u, ramai review kata best

Best mmg best.. Before beli, i mmg dok baca review.  Mmg ada kata cepat kering. So bila beli n experience sendiri,mmg iye.. Xdela kering teruk nau.. Tapi mcm kena cepat gak la ratakan ke muka..tapi finishingc mmg lawa. Nak kate matte x la matte sgt kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru nak reply kat benang lama dah katup rupanya. @melatibiru Anak i tahun ni 4 tahun tapi dia ada speech delay sikit so dia belum boleh communicate dengan betul. So far banyam dah improvement dia tapi tulah i jarang ajar dia dswjak ada baby baru. Nak training diapers free pun i tak sempat.

@nut.legacy tulah salah satu sebab i takut nak kerja. I ni paranoid orangnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 18-1-2019 09:06 PM
I baru nak reply kat benang lama dah katup rupanya. @melatibiru Anak i tahun ni 4 tahun tapi dia ada ...

InsyaAllah, ada masa lagi untuk anak u improve, hope u sabar mendidik anak u...ai ni tgh mencari2 buku jawi n agama utk anak ai..sebab dia x sekolah agama, sementara belum dpt kelas swasta, ai nak ajar dia yg basic dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 18-1-2019 11:05 PM
InsyaAllah, ada masa lagi untuk anak u improve, hope u sabar mendidik anak u...ai ni tgh mencari2  ...

Sejak ada adik dia dah ok banyak bercakap. Walaupun xjelas sgt kan words tu tp i bersyukur sangat. Sebab dulu kan makcik2 bawang kata ank i tu autism. Sedih i. Buku banyak belikan tapi kadang2 i yang tak sempat nak ajar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 08:52 AM | Show all posts
cikyahvogue replied at 18-1-2019 01:06 PM
I baru nak reply kat benang lama dah katup rupanya. @melatibiru Anak i tahun ni 4 tahun tapi dia ada ...

paham u being mom tu mmg x sah x jadi paranoid pd zaman skang ni.. even i g indoor park pn tinggalkan anak g main bila x jumpa tu sejenis menggelabah!! padahal ada je cuma x biasa walaupun bdk tu dh darjah 4...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 10:12 AM | Show all posts
cikyahvogue replied at 19-1-2019 12:19 AM
Sejak ada adik dia dah ok banyak bercakap. Walaupun xjelas sgt kan words tu tp i bersyukur sangat. ...

give your child time...setiap anak ada potensi, u kene sabar and didik dia ikut kemampuan u..abaikan makcik2 bawang tu...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121965s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list