JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
11632
View
583
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.7

[Copy link]

Author: nut.legacy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-1-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I nk tanya la sapa da pernah cuba doctor g ye? Ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 22-1-2019 08:52 AM
paham u being mom tu mmg x sah x jadi paranoid pd zaman skang ni.. even i g indoor park pn tinggal ...

Tulah i ni kat rumah nenek atuk dorang pun i boleh paranoid.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 22-1-2019 10:12 AM
give your child time...setiap anak ada potensi, u kene sabar and didik dia ikut kemampuan u..abaik ...

Alhamdulillah hari-hari banyak je word baru dia sebut dengan jelas. I ok je cuma kadang2 tu pening jugak nak paham dia kata apa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
sambung borak sini pasal skincare please
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2019 08:50 AM | Show all posts
hotmak replied at 23-1-2019 11:03 PM
sambung borak sini pasal skincare please

sila2...... tag nama lenlain sekali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2019 08:51 AM | Show all posts
cikyahvogue replied at 23-1-2019 12:17 PM
Tulah i ni kat rumah nenek atuk dorang pun i boleh paranoid.

i rasa more to anxiety ni... slow2 u... tapi kene relaks sbb as we are growing older dia bole jadi lg teruk...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2019 08:59 AM | Show all posts
@opie5662 @faraway1 @lifeline @cikputih15 @plannerism

girls, jom smbg share pasal skin conditions / skincare routine kt sini ok
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 09:35 AM | Show all posts
sambung sini please pasal skincare, suka nak baca

@opie5662 @faraway1 @Plannerism
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-1-2019 04:58 PM
Nak tanya pasal
Ig yg personal shopper bagai
Biasanya kat mana yg dorang dapat beli baju n kasut  ...

I suke beli dkt ig scentagram..dia quote memurah jugak utk baju gap/old navy/ralph laure etc..so merasa la jugak ank iols yg marhaen tu pakai baju RL huhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 19-1-2019 12:19 AM
Sejak ada adik dia dah ok banyak bercakap. Walaupun xjelas sgt kan words tu tp i bersyukur sangat. ...

Senangnye mendiagnosis anak org acik bawang serata alam ni haihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Muke iols sejenis jejer naik kt dagu hanya dagu shj..kadang2 dekat 5bijik dia duk berkampung kt situ..lps tu tinggalkan scars then naik semula..xtau la nk buat ape dah..tapi mesti daguuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 09:51 AM | Show all posts
iols baru terjebak dengan vlog pasal produk2 kecantikan dari Noel Faizal. Kagum iols lelaki pun ada banyak pengetahuan and the way dia share pasal produk tu pun tak nampak fake sebab heols tahu  and paham pasal ingredient.  terus iols rasa nak beli produk yg mana heols suggest tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 10:41 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 24-1-2019 08:59 AM
@opie5662 @faraway1 @lifeline @cikputih15 @plannerism

girls, jom smbg share pasal skin conditions ...

ok hotmak..

i dh sebulan ikut routine K beauty
-cleansing oil
-cleanser
-toner
-essence(malam)
-serum
-moisturizer
-sunscreen (siang)
-face oil (malam)

tapi.............. jerawat kecil2 asyik naik je....pening dah fikir sebab apa...sebelom i stick dgn K routine ni xde la jerawat naik..
tak tau la smada product yg i pakai x sesuai ke apa....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-1-2019 10:41 AM
ok hotmak..

i dh sebulan ikut routine K beauty

Maybe too much product kot? I personally rasa k beauty steps so intimidating. And also I guess sebab cuaca lain? Some of their products tak sesuai.

Masa I di japan, pakai hada labo okay. Sebab sana udara kering. I balik msia terus breakout. Walhal I pakai the same bottle bought from japan. Sebab ada yang kata the ones sold in msia tu not manufactured in japan. Sanggup diorang beli from reseller instead from drugstore.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 11:18 AM | Show all posts
Plannerism replied at 24-1-2019 11:03 AM
Maybe too much product kot? I personally rasa k beauty steps so intimidating. And also I guess seb ...

hurmmmmm....betul jugak u cakap tu....boleh jadi too much product.

so i kena tgk balik la step mana yg nak stop dulu kejap..
tp cleasing oil tu i rasa puas hati betul guna...rasa kulit lembut je lepas cuci n kotoran semua hilang..
i pakai yg biore je murah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-1-2019 10:41 AM
ok hotmak..

i dh sebulan ikut routine K beauty

i dah start  ikut routine K beauty ni sejak end 2017. parut jer yg hitam2 mmg xde lgsg dah. step sama except yg last face oil (malam) x buat.
-cleansing oil
-cleanser
-toner
-essence(malam)
-serum
-moisturizer
-sunscreen (siang)
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-1-2019 10:41 AM
ok hotmak..

i dh sebulan ikut routine K beauty

product i tukar2. & campur. pernah pakai nutox. skrg pakai hada labo (siang) & the ordinary (malam).
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-1-2019 11:18 AM
hurmmmmm....betul jugak u cakap tu....boleh jadi too much product.

so i kena tgk balik la step  ...

biore tu best kan. rs nye dah guna 4 botol. last month tukar hydrating cleansing oil simple.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-1-2019 10:41 AM
ok hotmak..

i dh sebulan ikut routine K beauty

1x week - clay mask ( loreal pure clay hidration)
1x week - hydrating sheetmask (hala labo) 1-2x physical scrub. (cosmoderm scrub @ simpe @ st ives )
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 24-1-2019 09:51 AM
iols baru terjebak dengan vlog pasal produk2 kecantikan dari Noel Faizal. Kagum iols lelaki pun ada  ...

blh follow gak ni. nnt blh facial kt suami
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list