Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24924
View
741
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.7

[Copy link]

Author: nut.legacy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-7-2019 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 19-7-2019 11:28 AM
Nak tanya sapa2 sini penah beli barang kat shopee yg oversea punya pastu sampai kat warehouse shopee ...

Sabar kak. So brng dh deliver???
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 20-7-2019 06:09 AM
Kak cleansing oil boleh jd mekap remover gak ke??? BTW ada another brand from Japan bru masuk kt A ...

boleh, sebab kak tak guna micellar water, terus guna oil untuk cuci mekap, kadang kalau teringat wipe je dulu, kalau tak terus cuci guna oil, baru cleanser biasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 20-7-2019 06:10 AM
Sabar kak. So brng dh deliver???

Tak, iols live chat lg dia kata suh tunggu lg 2 hari bekerja kalau takde gak kena la klik refund.
Sakitnya hati bygkn 26 hb  lepas create order ni pastu sebulan kendian baru nk suh klik refund bagai.
Masa iols bising2 awal2 hari tu dorang kata jgn panik dulu, tunggu je selagi belum melepasi expected date.
Ni dah lepas dah suh tunggu lg pastu baru nk ckp mungkin brg hilang kot sbb lama sgt kat warehouse.
Sbb tula iols suh cek awal2 haritu kalau konpem hilang boleh cepat2 reorder balik ni nk juga suh tunggu.
I
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 14-7-2019 09:00 PM
Salam. Anyone pernah try tak skincare product from Muji. Brand from Japan. I nk try Cleansing Oil fr ...

Pernah cuba...huwarghhh naik ruam kecik2 esoknya...terus x pakai
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 20-7-2019 01:09 PM
Pernah cuba...huwarghhh naik ruam kecik2 esoknya...terus x pakai

Ya ke??? Uish seb baik tak beli.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyone boleh suggest tak product bagus utk kulit kering kt tepi bibir.

Kulit jd kering plak dah. Dh mcm combination skin.

Mlm2 i letak maracuja oil. Tp nk tau jugak product lain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa2 tau kat malaysia yg buat jambangan bunga mcm ni!? Iols search ada indonesia ngan singapore jer. Huuhu
Screenshot_20190722-024056.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 03:29 PM | Show all posts
guys. i nak cerita/dapatkan suggestion pasal perfume n designer bags ori.

i ada join satu group ds ni. ai 95% sure yang perfume n bags dorang tak ori, tapi dorang claimed as authentic. anyone yg pernah ada pengalaman tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 03:35 PM | Show all posts
solarlunar replied at 20-7-2019 06:22 AM
Anyone boleh suggest tak product bagus utk kulit kering kt tepi bibir.

Kulit jd kering plak dah.  ...

mohon kaka @babydoll suggest
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 03:38 PM | Show all posts
pitera replied at 22-7-2019 07:29 AM
guys. i nak cerita/dapatkan suggestion pasal perfume n designer bags ori.

i ada join satu group d ...

u share kt benang kecantikan gak tau.. informative ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:00 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 22-7-2019 03:38 PM
u share kt benang kecantikan gak tau.. informative ni

ada readers tak kat situ hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:02 PM | Show all posts
i karang cerita dulu ya. nanti i share.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 04:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:34 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 22-7-2019 04:05 PM
ada sis.. https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1013194&extra=page%3D1

done share kat sana beb. tq!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmna nk baca tread pasal fame kosmetik..sapa boleh ajar x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ubimasin replied at 29-7-2019 02:31 PM
Cmna nk baca tread pasal fame kosmetik..sapa boleh ajar x

Kt benang instafemes tu ada je discuss..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hanis haizi tu jual apa..byk sgt duit .duduj obersea
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-1-2019 05:02 PM
Nak tanya lagi sapa2 tau tak wassap/telegram grup tempat personal
Shopper berkumpul?
Atau grup p ...

Iols laa salah sorg ahli pengabes duit dlm grp dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 09:47 AM | Show all posts
sambungan umah aimy tisu kat mana eh?
pls invite iolss
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nanie replied at 20-8-2019 09:47 AM
sambungan umah aimy tisu kat mana eh?
pls invite iolss

Sebab ada pembekap masuk terus rumah tu kena katup n ada yg nak bukak rumah kubu tebal tt invite br boleh masuk katanya. Stress iolss takde hiburan dah skrg. Bertebaran la iolss di thread2 lain utk cr hiburan lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082908s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list