JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
11630
View
583
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.7

[Copy link]

Author: nut.legacy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 24-1-2019 08:51 AM
i rasa more to anxiety ni... slow2 u... tapi kene relaks sbb as we are growing older dia bole jadi ...

Ye ke? Ok u.. Tq advice. I dah anak tiga tapi still tak boleh cope lagi. Huu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mimz replied at 24-1-2019 09:43 AM
Senangnye mendiagnosis anak org acik bawang serata alam ni haihhhh

Mula-mula i marah tau. So i bawa je anak i pergi pakar since doc kat kk pun kata ank i ada early autism macam tu. Tp pakar kata anak i ok cuma lambat bercakap, kena refer therapist je la. Bila ada memakcik yg kata anak i autism i boleh bolayan je sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 24-1-2019 02:25 PM
Kita as a mom kene think positive untuk anak2...Ur child ada potensi, kene sentiasa support..

Betul tu u. I suka dia banyak bercakap. I rasa nak nangis bila dia makin petah. Sebab anak first kan, and dia pun i kurang bagi tumpuan sejak i pregnant adik dia dulu. I rasa bersalah pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 25-1-2019 12:15 AM
ai nak menyampuk boleh? ai now pakai brands from farmasi aje...rutin cuci muka pun ikut yg basics  ...

Bioglo tu ada jual dekat mana eh. Dulu i rasa i pernah beli tapi x ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 24-1-2019 11:05 PM
I skrg happy sgt sbb dah byk org start jual tudung sarung express cantik2 n labuh sikit. I mmg x r ...

Hahaha kelakar uols. I mmg prefer shawl, tapi tulah dh biasa lilit cara sama je. Skrg dh gumuk, takde confident nak lilit2 shawl lagi haha.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 25-1-2019 01:03 AM
Bioglo tu ada jual dekat mana eh. Dulu i rasa i pernah beli tapi x ingat.

Bioglo tu amway ke cosway gitu kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 24-1-2019 05:07 PM
i nak borak pasal tudung/shawl boleh tak?

i dah lama gile tak beli tudung, so sekarang teringinnn ...

i mmg guna bawal u, dulu2 shawl sejak AJ famous, tukar bawal terus bawal je sampai skrg, mcm2 jenis penah try, AJ, kangaroo, airis premium, bawal eksklusif sampai lah tudung rm5 kat muaz, yg i suka muaz sebab kain dia keras sikit banding tudung lain, senang nak bentuk

kalau mcm BE ke AJ ke, kena guna spray nak kasi keras muncung dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 25-1-2019 12:08 AM
Tertarik la pulak ngan Kiehls nih.Dulu pernah la usha-usha bila follow Tema cerita pasal skin cond ...

pores guna niacinamide u, olay pun ada good review tapi kulit i tak sesuai jadi guna the ordinary, tapi skrg susah nak dpt stock
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 25-1-2019 01:03 AM
Bioglo tu ada jual dekat mana eh. Dulu i rasa i pernah beli tapi x ingat.

brand cosway....paling suka..pakai ni bersih sket muka dari whitehead...but still ai pegi facial but prefer yg bukan picit2 pakai besi...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 24-1-2019 11:18 AM
hurmmmmm....betul jugak u cakap tu....boleh jadi too much product.

so i kena tgk balik la step  ...

Kalau pakai cleansing oil, boleh lalu kat mata ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 25-1-2019 06:24 AM
Bioglo tu amway ke cosway gitu kan

I rasa cosway. Best sebab dia tarik keluar whitehead tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 25-1-2019 07:16 AM
brand cosway....paling suka..pakai ni bersih sket muka dari whitehead...but still ai pegi facial b ...

Betul2. Lama i tak jejak kaki kt cosway. Ni amway pun ada produk dorang kan? Artristy kot nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 25-1-2019 12:57 AM
Betul tu u. I suka dia banyak bercakap. I rasa nak nangis bila dia makin petah. Sebab anak first k ...

kita mak2 ni kene be strong for our kids..u jangan sedih tau, nanti beri kesan pada diri u dan anak2..ai bersyukur diberi hati yg sangat kuat dan support from my mom n siblings...n also my doter..if u know my stories/in my shoes, its shocking I would say...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-1-2019 09:10 AM | Show all posts
pitera replied at 24-1-2019 09:07 AM
i nak borak pasal tudung/shawl boleh tak?

i dah lama gile tak beli tudung, so sekarang teringinnn ...

i skang pakai Omera, ada jual kt ig. Pioneer dlm instant bawal gitu... kain lycra tp senang bentuk. byk yg jual skang murah2 tu x silap copy diorang. ada few types ikut kesukaan you, labuh wise.


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 25-1-2019 08:01 AM
Betul2. Lama i tak jejak kaki kt cosway. Ni amway pun ada produk dorang kan? Artristy kot nama dia

Eh amway pun ada peel off black mask tarik whitehead? Ai tak berapa tau brand amway but artistry quite famous jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:23 AM | Show all posts
hotmak replied at 25-1-2019 06:45 AM
i mmg guna bawal u, dulu2 shawl sejak AJ famous, tukar bawal terus bawal je sampai skrg, mcm2 jeni ...

haaa dulu time AJ mendonia ai gile sungguh beli. bila pregnant anak ke2, terus nafsu pada AJ hilang sampai skrg. jadi tukun je kat umah. nak jual syg sebab ada yg hot kan. tapi tak pakai huhuhu

pastu latest i try kekaboo best. bidang dia pun besar sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:25 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 25-1-2019 09:10 AM
i skang pakai Omera, ada jual kt ig. Pioneer dlm instant bawal gitu... kain lycra tp senang bentuk ...

instant bawal tu senang nk iron tak?

i smlm lalu shopee tgk ada org jual bawal cornskin. terpengaruh dgn texture, terus beli smlm hehe.

so i dah pecah rekod dah membeli tudung smlm
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:29 AM | Show all posts
opie5662 replied at 25-1-2019 12:24 AM
I takut buat laser...hehehehe. nk g facial pon takut jgk. Anak sedara i buat facial kat hannan med ...

ai mmg dr remaja ada skin problem. takde la teruk, tapi pores besar nampak merah2 gitu.
sampai tahun ni pun sama, anak dah 2, jerawat dah kurang naik tapi pores still mcm tu. ai ingat tahun ni nak spend duit utk pergi buat treatment la. dah hidup 33 tahun, apa salahnya sekali pergi try kan? selama nu duit habis byk kat tempat lain je.

ai pernah cuba sk11, taktau kenapa tak menjadi ngan ai. pernah pakai a few serum, menjadi, tapi lepas deliver 2nd son tak menjadi dah.

makan innershine pun sama. time makan innershine tu kulit i jadi cantik seriusssss. tapi skrg ai mkn pun mcm takde effect dah huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:43 AM | Show all posts
pitera replied at 25-1-2019 10:23 AM
haaa dulu time AJ mendonia ai gile sungguh beli. bila pregnant anak ke2, terus nafsu pada AJ hilan ...

time tu i ingat lg jual tudung preloved sampai 2 3 ratus pun org sanggup, skrg ni dah turun harga, rugi sapa yg tak jual siap2 dulu, i pun lama dah stop aj, beli yg murah2 je yg penting senang bentuk
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 25-1-2019 10:29 AM
ai mmg dr remaja ada skin problem. takde la teruk, tapi pores besar nampak merah2 gitu.
sampai ta ...

Tu la...i start umur 35 yg breakout tu. Huh, mencabat betul nk menuju 4 series ni. Tak flawless pon xpe, janji takde jerawat yg mcm kawah gunung berapi tu. Huhuhu. Nk tgk muka pon stress sbb sblom ni x pernah mcm tu.

Kalau dlu i nk pakai pencuci muka pon mcm nivea, loreal, safi ke belasah je. Kdg2 cleanser husband i pon i kebas. Hahahah. Punye la malas nk beli....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099996s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list