Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39789
View
966
Reply

Borak2 forumers Gosip Personaliti Media No.7

[Copy link]

Author: nut.legacy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-11-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hi u guys, i nak buat survey. biasa kalau uols pakai skirt suka jenis skirt yang macam mana ye? kain apa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 06:54 PM | Show all posts
cikyahvogue replied at 4-11-2019 05:31 PM
hi u guys, i nak buat survey. biasa kalau uols pakai skirt suka jenis skirt yang macam mana ye? kain ...

Skirt I byk beli kt Poplook. Chiffon skirt with lining. Style mermaid maxi or pleated.

Tp please avoid lycra skirt sbb ikot bentuk badan and ada possible nmpk panty line.

Material brocade pun I tak suke sbb tebal and sempit.

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 06:56 PM | Show all posts
hotmak replied at 4-11-2019 01:01 PM
i pun baru nak komen yg ni, lambat tgk, tgh mencari moisturizer jgk ni, dok tunggu guardian 40% sk ...

Bila 52% sale tu kaka???


I dh beli a week before dh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 4-11-2019 06:54 PM
Skirt I byk beli kt Poplook. Chiffon skirt with lining. Style mermaid maxi or pleated.

Tp pleas ...

so chiffon la best ye.? i tengah buat survey nak produce skirt actually
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 4-11-2019 06:56 PM
Bila 52% sale tu kaka???



start khamis sampai smlm, tapi untuk produk johnson & bioessence je

tunggulah khamis ni kot ada sales skincare pulak, guardian asik promo mekap je skincare tah bila nak murah
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sesapa pakai loreal crystal essence? Offer murah dkt lazada, beli yg besar 130 ml free 6*22ml. Best giler
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 08:59 PM | Show all posts
yuuki_snowy replied at 11-11-2019 07:11 PM
Ada sesapa pakai loreal crystal essence? Offer murah dkt lazada, beli yg besar 130 ml free 6*22ml. B ...

I nk try yp cap kaler merah tu.

Centella Asiatica tp smp skang tak beli2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:01 PM | Show all posts
Ya ampun, depa buat promo Palmer's kt Mid Valley.

HAMPA BOLEH DAK TGGU WAKTU GAJI  

SIS TAK BOLEH DGN PALMER'S NIE

KAng ada yang terbli jugak nie. Sigh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cikyahvogue replied at 4-11-2019 08:04 PM
so chiffon la best ye.? i tengah buat survey nak produce skirt actually

Pleated skirt...kalau u buat, I nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi guys, boleh tolong recommend lip balm tak? Lip i dry gila, inflamed. Lepas tu dia jadi hitam just above the lip tu. Stress tengok kalah laki ada misai. Thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dillydon replied at 12-11-2019 05:40 PM
Hi guys, boleh tolong recommend lip balm tak? Lip i dry gila, inflamed. Lepas tu dia jadi hitam just ...

Kiehls rm30++
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2019 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 4-11-2019 01:46 AM
I pkai Kiehls yg bekas kaler biru.

Oil free moisturiser. Sbb tu berkesan for my skin. Pricey sk ...

Sekarang makin mahal!
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2019 07:00 PM | Show all posts
Anyone pernah tak pkai Neutrogena Shower Bath??

Best tak???
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi siapa pernah try herv by hera helmi? Blh share x?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dillydon replied at 13-11-2019 01:40 AM
Hi guys, boleh tolong recommend lip balm tak? Lip i dry gila, inflamed. Lepas tu dia jadi hitam just ...

Paling best lip sleeping mask laneige uol. Lip aku pon sensitif tapi bila dh cuba yg ni mmg x pakai lain dah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 02:14 PM | Show all posts
produk kayman tu ok ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:46 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 2-12-2019 07:51 PM

Anyone lama tak Zalora anta balik exchange product???

Beli kasut kecik plak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 2-12-2019 11:46 AM
Anyone lama tak Zalora anta balik exchange product???

Beli kasut kecik plak

Tempoh 7-14 hari... nk senang u request full refund pastu buat order baru
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dillydon replied at 13-11-2019 01:40 AM
Hi guys, boleh tolong recommend lip balm tak? Lip i dry gila, inflamed. Lepas tu dia jadi hitam just ...

Vesaline lepas tu ble rase bibir mcm nak mengelupas scrub bibir pakai tuala basah,
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 29-11-2019 01:56 PM
Paling best lip sleeping mask laneige uol. Lip aku pon sensitif tapi bila dh cuba yg ni mmg x paka ...

Laneige ni ape je tak bagus product dia kan, dia punye cleanser pun best memang mahal tapi tahan sangat lame, i memang stan dengan dia punye bb cushion dah 5 tahun jugak i pakai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073717s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list