Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14631
View
156
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-1-2019 10:45 AM | Show all posts |Read mode
Hi uols.

Tak sure thread pasal Nora dah ada ke belum. Rasa macam belum. So a little bit about Nora, dia founder SBU, yang jual tudung and now ada SBU cafe. Recently dia release baby eo yang ready to tepek terus kat baby, Audelia Naturals. I beli the MRK set & GGB tu memang suka sangat. Bau sedap sedap. Mekasih ya Nora keluarkan product tu

Cuma recently ada orang tegur dia pasal dia kejut anaknya, Oya guna alarm clock & someone tu cakap better wakes her kid dengan salam. She n her biras make fun of it & ada orang tegur suruh stop perangai perli memerli. I gotta agree with that too sebab Nora memang selalu jugak perli orang which is kinda turn off sebab truth is she's very inspiring as a women.

In case anyone tak kenal, I tepek gambar & ig dia

Ig: noorinora







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:47 AM | Show all posts
tak kenal! macam tak brapa nak femes je ada thread sendiri.  
boleh masuk dgn thread founder2 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 11:58 AM | Show all posts
Nak join membawang tapi tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I terus turn off nk guna shawl / tudung SBU after nmpk founder ni dlu , masa tu dia free hair lg. Sekian dri iol
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf TT ada gosip Nora ni ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2019 12:06 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 16-1-2019 12:04 PM
Maaf TT ada gosip Nora ni ke?

takda pun momod. takpa kalau nak tutup pun boleh, borak kt thread founder je okayyy
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mamiary replied at 16-1-2019 12:06 PM
takda pun momod. takpa kalau nak tutup pun boleh, borak kt thread founder je okayyy

Takda tanya je sebab I tak kenal siapa dia huhu boleh je ada thread kat sini, mana la tau ada forumer kenal and nak bincang pasal dia kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious seorg yg x penting. Xkenal n x perlu kot ada thread snediri.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:19 PM | Show all posts
1st time dengar nama & tengok orangnya..
dan jugak 1st time dengar nama SBU
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Neway cam showoff je dia skrg sejak kawan dgn retis si fad bocey n mek kelate leuniey
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:46 PM | Show all posts
tudung sbu ni once upon a time femes jugak rasanya. dia siap ada bukak kedai yg org letak kek and etc camne ntah dulu i x brp nak ingat.
makna SBU : SINCERELYBYYOU(U) rasanya.. dia mcm pioneer gak jual2 tudung ni mcm sugarscarf semua. tp skrg dah sendu..

dedulu ada pernah dgr citer x best gak pasal dia tp i mcm dah lupa jugak lah pasal apa. perangai kot. sbb cousin i pernah kenal dia. dia lah cite..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:48 PM | Show all posts
sori tak kenal, jadi apa je sumbangannya pada industri
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:56 PM | Show all posts
dulu kemain femes tau tudung SBU ni. sampai sesak kedai bila release tudung baru. tp iols takde beli pun sebab tak minat tudung square.  iols selalu pergi sebab nak beli makanan je. skrg dah buka restoran rupanya. tudung deols mcm dah tak femes je mcm dedulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 03:25 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-1-2019 12:00 PM
I terus turn off nk guna shawl / tudung SBU after nmpk founder ni dlu , masa tu dia free hair lg. Se ...



sbb saiz badannya kah?



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 16-1-2019 03:25 PM
sbb saiz badannya kah?

Hahha size bdn no 2, tp sbb kepam. Mesti u pon turn off mcm i rasa kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm xlaku dh tudung dia..kedai kat jb pn dh tutup, ada dm dia dulu tnya dh tutup ke? Tk di balas pn
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo ni ? Bncg kt thread founder jela. Ramai tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 10:59 AM | Show all posts
lepas ni tolong jgn jual ubat kurus pulak ye...cakap jer. jgn marah tau.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik she pon boleh ada thread sendiri ke? Kelasss
Dulu folo gak mcm best gak dia share umah dia jaga anak tp pastu unfollow dah sebab bosan je ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepekla yg dia perli2 tu tt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087122s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list