JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7847
View
90
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-1-2019 03:04 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-1-2019 06:24 PM
Hahha size bdn no 2, tp sbb kepam. Mesti u pon turn off mcm i rasa kan?


i tak amik kisah sgt dia ni sbb membosankan
suka tulis panjang2, malasnya la i nak baca



Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenal dia dr zaman dia niaga shawl
Kat padang jawa

Dulu dia free hair tapi laku keras gak shawl dia jual
Dia dah kawen ade anak kot baru dia bertudung.
Igt dia dah tak jual tudung dah sbb bukak cafe.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 16-1-2019 02:46 PM
tudung sbu ni once upon a time femes jugak rasanya. dia siap ada bukak kedai yg org letak kek and et ...

Butik tudung campur cafe gituh leh sewa jadi vendor kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ninnamina replied at 17-1-2019 01:49 PM
Aik she pon boleh ada thread sendiri ke? Kelasss
Dulu folo gak mcm best gak dia share umah dia jag ...

Pastu dia pemes gak dikalangan mak2 yg suka beli baju bonds australia tu
Sbb dia nih selalu shopping baju kt anak dia tu dan selalu wat prelove sale.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2019 04:43 PM | Show all posts
mssuci replied at 16-1-2019 10:01 PM
Mcm xlaku dh tudung dia..kedai kat jb pn dh tutup, ada dm dia dulu tnya dh tutup ke? Tk di balas pn

haaa kedai dia yg sederet big food tu kan?
sampai dah tutup kedai, i tak pergi2 pun SBU ni.
dulu zaman i belajar femes gak tdg SBU ni. masa tu 2015-2017 camtu.
tapi i selai pun takde sbb i pakai aj dulu2.
susah nak maintain bisnes ni kan.
kat area uda biz centre tu pun musim raya jela yg penuh.
hari biasa takde nya penuh org masuk butik2 vendor situ.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 10:57 AM | Show all posts
myk baby tu repack ke? tgk bkn 100% eo cm young living tu.
ala2 myk roller dr indon tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 12:03 PM | Show all posts
anony-mous replied at 16-1-2019 12:00 PM
I terus turn off nk guna shawl / tudung SBU after nmpk founder ni dlu , masa tu dia free hair lg. Se ...

hahahahha lol kejam uols. tapi waktu freehair ok sikit la pada iols
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 12:04 PM | Show all posts
Kadaisaku replied at 16-1-2019 02:21 PM
Neway cam showoff je dia skrg sejak kawan dgn retis si fad bocey n mek kelate leuniey

kawan meknis jalika jua uols
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 12:05 PM | Show all posts
goss79 replied at 16-1-2019 02:46 PM
tudung sbu ni once upon a time femes jugak rasanya. dia siap ada bukak kedai yg org letak kek and et ...

sincerely by us uols. neway kagum jugak she ada thread sendiri. baru nak speku tt ni sheols sendiri hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia rajin screen shot comment acik2 bawang yang mengata dia pstu justify panjang2 kt post dia perli balik kan. Kosser... ignore jelah. Dah nama pon instapemes.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2019 08:45 PM | Show all posts
babynina30 replied at 17-1-2019 02:49 PM
Tepekla yg dia perli2 tu tt

ala i tak sempat screenshot. dia mmg suka jenis memerli nnt dia perli lagi i screenshot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2019 08:47 PM | Show all posts
aryyan replied at 19-1-2019 10:57 AM
myk baby tu repack ke? tgk bkn 100% eo cm young living tu.
ala2 myk roller dr indon tu.

minyak dia tu i tak sure repack ke apa. rasanya repack la kot. tapi ggb dulu kt instastory dia pernah upload, staff2 dia tampal sticker ggb tu. klu camtu repack la kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Butik kat bangi dgn jb dah tutup. Mmg tinggal shah alam je skrg. Last i beli tudung dia, yg tudung negeri melaka tu. Dgn beberapa sparrow and roses. Zaman dulu punya cerita la. Tudung melaka tu cantik cuma i tak reti pakai bidang besar. Nnt nk kena cari tutorial dulu...

X silap i, dia tak ngam dgn satu igfemes ni. Maisarahizzuwan tu. Tak sure la sebab apa. Skrg ni duk hangout dgn mek kelate leuniey tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mcm nice reply komen. Pastu dlu ada tubuhkn mcm group mommyhood ke apa kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2019 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
i ada cerita kurang enak pasal dia ni..tp kalau i cerita..takut dia tahu pulak sp i ..

yg pasti..dia ni byk perangai jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 20-1-2019 06:40 AM
i ada cerita kurang enak pasal dia ni..tp kalau i cerita..takut dia tahu pulak sp i ..

yg pasti.. ...

Nak pagar thread ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Errrr bkn body shaming but errr.
Boleh suruh dia diet tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
curiouscat replied at 19-1-2019 12:03 PM
hahahahha lol kejam uols. tapi waktu freehair ok sikit la pada iols

Haha waktu free pon dah mmpu meloyakan iols. Maaf. Bkn psal gemuk tp ermm entah la
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
iols follow nora jugak. sheols mmg spesis takleh orang tegur, nanti sheols perli balik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ouh dia ni slalu lalu kat explore iols.. dia instapemes rupenyaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113776s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list