Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19681
View
172
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-1-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dotaqueen replied at 21-1-2019 10:07 PM
iols follow nora jugak. sheols mmg spesis takleh orang tegur, nanti sheols perli balik.

i pun perasan
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah tgk pun si gemuk ni. Mcm mana rupa tudung sbu dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 22-1-2019 12:13 AM
Tak pernah tgk pun si gemuk ni. Mcm mana rupa tudung sbu dia tu?

tudung bawal biasa je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2019 04:35 PM | Show all posts
Sazida replied at 22-1-2019 12:13 AM
Tak pernah tgk pun si gemuk ni. Mcm mana rupa tudung sbu dia tu?

tudung bawal biasa je. tapi ada corak corak. dulu dia pernah release tudung ikut states. ada johor, melaka, etc
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:04 PM | Show all posts
Ouh ni zaman lama2 la femes. zaman2 i ols belajar dulu. antara pioneer tudung online kan. memang ramai la yang gilakan SBU siap beratur kat kedai dia. Now ad lagi ke.

Btw apa cerita nya tu u ols yang best sgt tu. kalo tkde cte memang taksyok la thread ni. sebab dia ni pon tak ramai kenal u ols
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:35 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 20-1-2019 09:30 AM
Errrr bkn body shaming but errr.
Boleh suruh dia diet tak?

wah akak tahniah dah jadi momod. sejak bila naik pangkat ni? Congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
curiouscat replied at 25-1-2019 05:35 PM
wah akak tahniah dah jadi momod. sejak bila naik pangkat ni? Congrats!

Tahun lps lg. Tp x jd momod sinin.
Jd momod CI n LE
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:34 PM | Show all posts
Oh, ini ke founder SBU. suka jugak tudung square sbb senang jadi. kadang tu xyah iron
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2019 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tembun nya. Xtau nk gosip apa psldie. Xde yg menarik
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora sbu,whoo?? Huhu mcm x pemes
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mzz tak kenal dia tapi biasa nampak produk audelia apa tu dekat shopee

mzz rasa produk dia mahal tapi eo memang mahal kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosip arini dia up dkt her ig mcm panazz
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 7-2-2019 07:49 PM
Gosip arini dia up dkt her ig mcm panazz

I saspek dia sdri yg DM diri dia. Something fishy la. Tiba2 ada thread sdri, then upload DM prempuan mana2 entah. Kejap lg mesti viral then bisnes pon naik.

Anyway, i still xboleh go tgk dia ni. Gemuk kepam. Im so sorry. Rasa klau beli produk dia mcm busuk jah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Semlm baru baca ig sheols.. iols syak si founder gemok ni sendiri yg dm kot.. acah2 tenang dan sabar. Dr gambar tok laki tkde rupa hot langsung nk jadi buruan wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
X kenal la, produk pun xtau yg mana..so x reti nak membawangkan acik nora ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:15 PM | Show all posts
Kawan i ade la dulu jadi vendor sbu tahun 2012 - 2013 kot. Masa tu die kat kedai tingkat atas je. Kedai lama. I biasa la support kawan i pi la kedai  sbu die nie. Time tue die free hair lagi. Ape yg i boleh cakap, sombong jugok minah nie. Mungkin air muka die cenggitu kot. Hehe

Hi nora.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I pernah beli baju & tudung siap buat kad membership, tak sangka pulak butik di Bangi dah katup
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah beliau ini??? Daku start pakai tudung tahun 2013-2014 tak kenal pom dia nih.. yihhhh

tak kan dia ni instapames?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 20-1-2019 06:40 AM
i ada cerita kurang enak pasal dia ni..tp kalau i cerita..takut dia tahu pulak sp i ..

yg pasti.. ...

citer laaa, bagi gegar ini benang..
tgk dia ni mcm versi ili stgh yg masak2, bff lisa surikayu tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
gadis_tulip replied at 8-2-2019 10:15 PM
Kawan i ade la dulu jadi vendor sbu tahun 2012 - 2013 kot. Masa tu die kat kedai tingkat atas je. Ke ...

Nmpk sgt kan sdri yg bukak thread. Lps tu still xlaku jgk. Gigih dm diri sdri upload kat ig sdri make sure kurus dlu la nora. I pon gemuk jgk tp gemuk berisi. Xde la bulat mcm sheol. Bulat pon i xkesah tp kepam tu xdpt buang. Klau la sheol xmunculkan diri dlu2, sure i still pkai SBU. After nmpk dia terus xpkai i baru tgk igs sheol. Please la jgn nak acah2 OOTD. Loya tgk. Please do something . Hire fashion consultant ke. Xsesuai sgt dia pkai bawal tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074980s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list