Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14718
View
156
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
rehanna replied at 25-2-2019 04:05 PM
kata doula yatt fitnah ckp nora mintak mkn mcd... agak2 la aku yg preggie pon cemuih tgk mcd ari2... ...

buku bertemu ruas. Ko dah tau org tu gemuk, lg nk suruh mkn sayur buah? (Walaupon tu yg sepatutnya) dia pregnant lg la selera mcm raksasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 26-2-2019 03:57 PM
pandai marketing ni... dok viral sana sini.. tgk i pun dah tersyok tgk produk audelianaturals dia tu ...

Bila pulak yatt tu bodyshaming?? Betul la dia obese
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-2-2019 08:53 PM
Bila pulak yatt tu bodyshaming?? Betul la dia obese

Crita bila yg dia di body shaming kan tu. Kenape lepas kes doula ni hangat balik baru dia nk bangkitkan issue dibody shaming
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 12:54 PM | Show all posts
laaaaaaaaaaaaaaaa, patutlah thread ni asyik naik je.

i 'whoareyus'kan je thread ni before this.

rupanya dia.

tak jadilah nak kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
glamgirlx80x replied at 15-2-2019 02:30 PM
yg i dgr die ni ske reka cite,ktuk blkng gduh tu mmg hobby die.dia x ske je ameerazaini,slalu ...

nampak igs dia mcm say sorry xdpt attend event ameera.

ye ke dia mcm tu? nak tau gak
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 08:17 PM | Show all posts
Edited by anon-ny-mously at 6-3-2019 12:51 AM
nfyvirgo replied at 19-1-2019 10:07 PM
Butik kat bangi dgn jb dah tutup. Mmg tinggal shah alam je skrg. Last i beli tudung dia, yg tudung n ...

maisarahizzwn yg ig die byk gmbr cntik&ske trvel tu ke?i jmpe dia skli kt event fs,she is nice la n kwn kazen i.Kazen i ckp dia sweet&ceria.i rser nora tu prob sbb kwn die bersilih gnti,,,
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 26-2-2019 02:27 PM
i ni cam cepat terpengaruh la.. does anyone knows best x audelianaturals tu? cam nak try tp tgk leh  ...

U check ig delittlecuddly ada jual home made eo and cream. Dia blend sendiri eo and cream. Cuma eo tu dia import dari luar macam india and nepal. Harga pun reasonable sebab dia tak commercialkan. 10ml rm25-30 je pun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 07:03 PM | Show all posts
kenapa tak boleh nak tgk thread founder v2 tu ye? katanya takde permission..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 09:31 AM | Show all posts
iena_jr replied at 6-3-2019 05:43 PM
U check ig delittlecuddly ada jual home made eo and cream. Dia blend sendiri eo and cream. Cuma eo ...

ok tq for the info. nanti i skodeng

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 09:33 AM | Show all posts
nursyaz replied at 7-3-2019 07:03 PM
kenapa tak boleh nak tgk thread founder v2 tu ye? katanya takde permission..

tandanya dia berpagar. kena kutip byk points br boleh baca threads2 ni.

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 02:00 PM | Show all posts
mrsjones replied at 10-2-2019 05:00 AM
citer laaa, bagi gegar ini benang..
tgk dia ni mcm versi ili stgh yg masak2, bff lisa surikayu t ...

chop!! ili tu kenapa you? ada kes ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I follow nora ni dah lama. Zaman sbu awal2 lagi i cuma nak ckp i pernah beli semperit dia. I xtau apa yg sedap nya. nyesal beli 2 balang. Hahaha. Skrg musim nak raya ni dia dah nak jual balik semperit tu keknis pun dok review kat igs
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg mmg obvious nora ni rapat2 dgn artis. Ngehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru 2 3 bulan unfollow dia ni. Suka memerli. Jangan sesekali tegur dia. Melenting terus.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 04:13 PM | Show all posts
dulu tudung2 by sbu agak femes juga...xtahu pula nora ni founder sbu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak meols sebaya ngan dia. Suke tgk baju anak dia cantik2. Masa tu noob lg x brapa tau pasal personal shopper kat ig utk baju baby. Meols dah unfollow dia sebab taknak rasa anak dia lagi pandai dari anak meols. Hahah saiko kan. Tp tu la about social media. Kalau tak suke unfollow saje untuk elakkan membawang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 11-3-2019 09:33 AM
tandanya dia berpagar. kena kutip byk points br boleh baca threads2 ni.

Alaaaa... v1 iols sempat baca. V2 x blh baca dah... kesian iols yg newbie niee
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg kuat melenting kalau ada isu2 buatdia panas. Pastu kang post ig tanya pendapat2 dan support dr para followers tapi rezeki murah yach. Mcm2 cabang bisnes dia try kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni ada collobrate dgn argania buat serum. Td dia up la sape nak sample free ltk no tel. Iols pn letak, so dpt wassap. Kalo nak sample tu kena byr rm10 utk postage.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
nfyvirgo replied at 19-1-2019 10:07 PM
Butik kat bangi dgn jb dah tutup. Mmg tinggal shah alam je skrg. Last i beli tudung dia, yg tudung n ...

Aik, bukan dulu comolot ka dgn dia ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list