Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14622
View
156
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary       Show all posts   Read mode

Post time 27-3-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
nfyvirgo replied at 19-1-2019 10:07 PM
Butik kat bangi dgn jb dah tutup. Mmg tinggal shah alam je skrg. Last i beli tudung dia, yg tudung n ...

Aik, bukan dulu comolot ka dgn dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
kiwimasam replied at 26-2-2019 07:52 AM
Iolls ok je sebab dia suka sharing. Btw i beli EO tu oklah work wonders utk anak i. Tapi i setuju di ...

Iolls pulak nyampah dengan norashares dia tu. Tak penat ke tiap masa nak branding kan diri?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
goss79 replied at 11-3-2019 09:31 AM
ok tq for the info. nanti i skodeng

Dekat iherb pon byk pilihan blend eo ni u. Brand outside yg dah lama business in this field. I beli situ dah lupa nama brand
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 16-1-2019 02:56 PM
dulu kemain femes tau tudung SBU ni. sampai sesak kedai bila release tudung baru. tp iols takde beli ...

Haah dulu femes dgn tudung square printed tuh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 9-2-2019 11:50 PM
Siapakah beliau ini??? Daku start pakai tudung tahun 2013-2014 tak kenal pom dia nih.. yihhhh

ta ...

Founder tudung squareprinted brand SBU
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Founder kuat sentap..org komen elok2 dia ajak sedara mara komen hentam kita plk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
I tak la sekepam nora uols sampai nak cakap i ni Nora
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Laa laku lgi thread gundu sorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni nak promote produk dia ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:28 AM | Show all posts
i baru je kenal dia tahun ni ...kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 03:02 PM | Show all posts
Minah nie gebang2 dah geng dengan bini2 pelawak. Sakan show off bff now ye. Nak tengok bapo lama tahannn.



Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni first time dengar nama dia. Tak pernah kenal
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa baru-baru ni nampak rapat dgn geng2 bini pelawak pulak. Dia ni siapa? Senangnya mesra dengan orang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 10:49 AM | Show all posts
gadis_tulip replied at 23-7-2019 07:02 AM
Minah nie gebang2 dah geng dengan bini2 pelawak. Sakan show off bff now ye. Nak tengok bapo lama tah ...

dia kan macam kawan2 kejap. pastu karang gaduh setahun dua. pastu kawan balik.

contoh macam dengan sapa tu haja**ee ye. dulu punya bff. lepas tu tengok senyapppp bertahun.

pastu sekarang tetiber kawan balik


Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 10:53 AM | Show all posts
missflamingo replied at 24-3-2019 09:32 AM
I follow nora ni dah lama. Zaman sbu awal2 lagi i cuma nak ckp i pernah beli semperit dia. I xt ...

pernah beli jugak semperit dia. tak bet pastu manisss giler.

tapi marketing dia ni bagus. sebab boleh tergoda lagi nak beli lagi biskut cornflakes dia raya tahun ni.

tapi tak sedap. manisssss.

pastu kek  buah dia. ya Allah menyesal betul beli. serius tak sedap langsung for my tekak.

tak tau la kot kat tekak dia ok. teurus tak jadi nak bawak balik kampung bg mertua.


Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
cik.peah replied at 26-7-2019 10:53 AM
pernah beli jugak semperit dia. tak bet pastu manisss giler.

tapi marketing dia ni bagus. seba ...

i memang da cukup sekali beli semperit yg x sedap tu. Takkan i percaya lagi hasil produk mereka
Now dorang dah move out dr kedai dorang tu ke? Kenapa eh?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
cik.peah replied at 26-7-2019 10:49 AM
dia kan macam kawan2 kejap. pastu karang gaduh setahun dua. pastu kawan balik.

contoh macam de ...

Nora ni kuat gaduh ke? Dulu i perasan dia rapat gila dgn 1 founder ni. Januar haikal kalau x silap. Hari2 update pasal janu ni. Tetiba senyap lama dan muncul kembali
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 01:12 PM | Show all posts
missflamingo replied at 26-7-2019 03:45 AM
i memang da cukup sekali beli semperit yg x sedap tu. Takkan i percaya lagi hasil produk mere ...

itu lah dah terkena sekali. sebok nak cuba lagi.

sebab konon nak belikan kek buah tu untuk bapak mertua yang feveret dia kek buah. sekali rasa la sikit, adui cannot go langsung. layak ke tong je (bunyik mmg kasar, tapi itulah rasa dia).

naseb baik iols rasa dulu, kalau tak buat malu je muka ni bagi kek tak sedap kat mertua.

iols memang feveret kek buah, so tau macamana rasa kek buah tu. yang dia punya ni memang tak sedap langsung.
tak tau l macamana orang boleh promote kata sedap2. seriusla
samperit tak sedap, kek buah tak sedap. yang lain terus tak jadi nak rasa.



Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 01:17 PM | Show all posts
missflamingo replied at 26-7-2019 03:47 AM
Nora ni kuat gaduh ke? Dulu i perasan dia rapat gila dgn 1 founder ni. Januar haikal kalau x silap ...

kalau perasan, macam ramai je kan orang2 yang dia rapat. tetiba senyap. kang bertahun tetiba kawan balik yang rapatt tetiba.



**haah kedai makan dia tu tutup dah. katanya nak bukak baru kat setia alam. tapi iols speku dia tak jadi pun bukak kedai makan dah, kenapa perlu jual semua barang kedai lama kalau betul nak bukak balik kan. kita tengok la nanti dia jadi bukak ke tak.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list