Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14632
View
156
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-8-2019 12:42 PM | Show all posts
duradanis replied at 2-8-2019 12:40 PM
iols tengok dia dan aiza pun tak ada beza.. hehehe

Hahaha. Hiburan betul orang macam ni.
Semua benda ambil serius.

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 03:26 PM | Show all posts
pitera replied at 2-8-2019 10:33 AM
ada satu post dia tu, dia tanya percaya tak ramai followers yang tanya kalo grocery shopping nora  ...

I prasan dia slalu tulis ramai dm & tanya nora... before dia share something. Ye ye jeeee! Haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 12:39 PM
Merempan dia sama macam aiza.
Panjang berjela dan berpages.

Alamak. Aiza mana 1 ni u? Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 2-8-2019 10:31 AM
mcm tetiba je kan yg laki dia tu. sesungguhnya ai tak purcaya

Tula. Tetibaaahh sgt ada anxiety ke apa tu. Sebelum tu lek lek je tengok cam normal je. Haha. Tapi kepam betul lah dorang husband n wife ni. Giat sgt meraih followers/likes
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 04:20 PM | Show all posts
missflamingo replied at 2-8-2019 03:57 PM
Alamak. Aiza mana 1 ni u? Haha.

aiza yang selalu share activities untuk anak-anakapa tah ig dia.

dia selalu cakap orang tiru dia la apa la.
berjela-jela membebel
mangsa teraniaya la
aduhai


so dedua orang ni sepesen je la.

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 04:20 PM
aiza yang selalu share activities untuk anak-anakapa tah ig dia.

dia selalu cakap orang tiru di ...

Oooj. Aiza akmal adam tu kan. Bahahaa. Dia tu merempan panjang gila. Now fight plak pasal org plagiarised activities yg dia prepare utk anak. Pjg2 merempan pun i mampu skip je. X kuasa nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 04:44 PM | Show all posts
cik.peah replied at 26-7-2019 01:12 PM
itu lah dah terkena sekali. sebok nak cuba lagi.

sebab konon nak belikan kek buah tu untuk bap ...

saja beklog thread sendu ni, tetibe ternampak komen chuols

iols agak suka jugak la semperitnya, tapi bab kek buahnya mmg betul lah.

tidak menepati citarasa tekak iols


ikutkan raya hari tu iols beli daripada org lain, tapi last minute cancel order iols sbb production problem, and mak iols mmg nak sgt kek buah utk hidang dkt tetamu time hari raya.. jadi beli lah iols 2 bijik hokkay! sekalik bila rasa.. sedih kejap tidak menepati rasa.. huhuhu..


Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:01 PM | Show all posts
missflamingo replied at 2-8-2019 04:38 PM
Oooj. Aiza akmal adam tu kan. Bahahaa. Dia tu merempan panjang gila. Now fight plak pasal org plag ...

hahahahahhaserius tak paham orang macam ni
tulis panjang2 for sure orang skip
pastu sampai kecik halus story tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 05:01 PM
hahahahahhaserius tak paham orang macam ni
tulis panjang2 for sure orang skip
pastu sampai kecik ...

Merempan kuat kan si aiza tu. panjang mcm karangan, laki tak reti tegur prangai bini ke malu dah mak2 pun merempan sakan
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 04:20 PM
aiza yang selalu share activities untuk anak-anakapa tah ig dia.

dia selalu cakap orang tiru di ...

Adoi ingat ape la yg dia merempan. Aniaya lah penghinaan lah ape lah. Tapi mmg dia gigih, i salute lah printables dia semua tu cantik
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:23 PM | Show all posts
pitera replied at 2-8-2019 05:14 PM
Adoi ingat ape la yg dia merempan. Aniaya lah penghinaan lah ape lah. Tapi mmg dia gigih, i salute ...

cuma kalau tak suka kena tiru tak payah upload. senang
ni what to expect bila dah di upload sure ada je orang tiru
and cycle tu repeat tak sudah sudah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:23 PM | Show all posts
misswi7 replied at 2-8-2019 05:11 PM
Merempan kuat kan si aiza tu. panjang mcm karangan, laki tak reti tegur prangai bini ke malu dah m ...

tah2 laki pun tak larat dah nak tegur
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 05:23 PM
tah2 laki pun tak larat dah nak tegur

Laki kot cakap baiklah dia merempan kt ig, drp merempan kt telinga hari2

Btw OT pulak kisah Dr nan sorang ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 05:23 PM
cuma kalau tak suka kena tiru tak payah upload. senang
ni what to expect bila dah di upload sure ...

Betul. Even kene designer pun org tiru. Kalo taknak kene tiru takyah upload. Or pergi daftar myipo, trademark semua tu. Boleh saman nanti
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:14 PM | Show all posts
serius lah nowa ni ckp dia dah muat baju raya 4 tahun lepas? mcm kembang jua nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 14-8-2019 12:14 PM
serius lah nowa ni ckp dia dah muat baju raya 4 tahun lepas? mcm kembang jua nengoknya

Seriously? Sheols diet ke? Tgk mkn dan selera cam biasa je. Kalau diet mesti la dia dah heboh2 dan share kat ig dia yg specifically utk diet tu.

Jeng3, ke nak keluar produk kurus timbang pulakkk

Btw 4 years ago pun dia bukan lah kurus pun u.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
missflamingo replied at 14-8-2019 12:42 PM
Seriously? Sheols diet ke? Tgk mkn dan selera cam biasa je. Kalau diet mesti la dia dah heboh2 dan ...

Sheols cakap berkorban makan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082451s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list