Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20144
View
172
Reply

Noor Inora Putri, founder SBU

[Copy link]

Author: mamiary    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-9-2019 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni nmpk kepam eh
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 09:21 AM | Show all posts
theriyaki replied at 5-9-2019 04:45 PM
comel dah berkurang sikit.

yela macam anak2 retis yg lain, siap buat personal ig. da besar kurang da follower sebab da kurang comel tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 10:57 AM | Show all posts
jingga007 replied at 2-8-2019 04:44 PM
saja beklog thread sendu ni, tetibe ternampak komen chuols

iols agak suka jugak la semper ...

off topic..iols beli kek buah kt pasar tani..sedap uols! baker tu dulu keja kt hotel..tapi mk jaga mak..balik kg..niaga kt pasar tani
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 05:56 PM | Show all posts
haritu ada yang tegur dia buat no rice 10 day challenge, tapi still makan benda merapu lagi. lepastu complain kenapa berat static je tak turun. orang tegur carbs tak kawal lepastu merempan meroyan siap screenshot. last last delete ig story tu

btw ada gambar dia post yang posing kat cermin tu difference dia, iols tak nampak pun difference dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mamiary replied at 7-10-2019 05:56 PM
haritu ada yang tegur dia buat no rice 10 day challenge, tapi still makan benda merapu lagi. lepastu ...

dia tak
makan nasi tapi makan apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2019 07:41 PM | Show all posts
flipolivio replied at 7-10-2019 06:54 PM
dia tak
makan nasi tapi makan apa?

roti, pasta tak silap. benda benda yang kalori count dia lebih kurang nasi juga. mcm ada yang cakap la dia dok goreng sayur tapi minyak bergelumang. tak guna juga dia buat challenge tak makan nasi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 01:07 PM | Show all posts
dia ni dah tak geng ngan luni ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 03:38 PM | Show all posts
mamiary replied at 7-10-2019 05:56 PM
haritu ada yang tegur dia buat no rice 10 day challenge, tapi still makan benda merapu lagi. lepastu ...

+ kalau masak minyak berlinang, then kita tak tahu if dia cheat nasi juga diam2 , that why sama je berat dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 09:00 AM | Show all posts
aku nak suggest baik lah dia pergi buat bariatric surgery dkt drmustafa..anak2 kecik lagi, kalau dh mmg baka  besar susah nak lose 30-40kg..semoga sihat selalu sis!
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2019 04:47 PM | Show all posts
missflamingo replied at 2-8-2019 04:38 PM
Oooj. Aiza akmal adam tu kan. Bahahaa. Dia tu merempan panjang gila. Now fight plak pasal org plag ...

chuolss no wonder last few weeks iols perasan dia merempan pasal org tak suka dia. dia google nama sendiri kot then jumpa thread ni
hairan iols dia ni tetiba sangattt
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 13-10-2019 04:47 PM
chuolss no wonder last few weeks iols perasan dia merempan pasal org tak suka dia. dia google nama ...

Cuols dia selalu k meroyan org x suka dia. Hahah bukan sekali tu je.

Kalau views igs mencanak naik tetiba pun sheols mesti mention kat igs kan. Pastu ckp org suka tgk benda yg negatif2 yada yada. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 03:43 PM | Show all posts
fushimi replied at 8-10-2019 01:07 PM
dia ni dah tak geng ngan luni ke

masih lagi sis
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
senyap dah 10 days challenge dia tu. erghh please nora. cba this time all out utk loose weight. ni msti rmai yg puji kurusss ni trus stop diet kann. tkde dah #norasharesnoracares ttg tips diet dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.067838s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list