Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17086
View
614
Reply

[Jenayah] Thread Aduan C.I

[Copy link]

Author: ipes2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 23-1-2019 02:26 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 23-1-2019 02:08 AM
aku ingat loket. medel rupanya. macam macam la. medel la pulak. orang biasa tak ada la medel kan ? ...

kalau rajin post pon dapat medal jugak
ada kategori utk itu

ha, if nmpk ok je cara awak bawak diri, dan nmpk bertanggungjawab dan tak gaduh2 tak dikomplen org, lama2 tentu boleh isi borang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 02:28 AM | Show all posts
ipes2 replied at 23-1-2019 02:26 AM
kalau rajin post pon dapat medal jugak
ada kategori utk itu

aku tak gaduh gaduh, aku baik je. cuma kalau ada tu kadang kadang biasa la kot. kata kata kesat terkadang keluar juga. hahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2019 02:32 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 23-1-2019 02:28 AM
aku tak gaduh gaduh, aku baik je. cuma kalau ada tu kadang kadang biasa la kot. kata kata kesat te ...

kena elak kata2 kesat
some Moderators mungkin tak suka dan Ban ke Warning ke awak
or, depa tolak credits, penat kumpul hilang je
kalau SMods tolak credits, lagi sakit, terus dapat -999
nnt susah nak dapat promotion

oklah oklah, gi ke bod perubatan, ada kuiz kat situ, go to last page dia, reply buta2 dalam 2 replies
paling lekeh dapat 20+

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2019 02:38 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 23-1-2019 02:28 AM
aku tak gaduh gaduh, aku baik je. cuma kalau ada tu kadang kadang biasa la kot. kata kata kesat te ...

sebenarnya, ni tempat forumers mengadu pasal Moderators, juga tempat Moderators mintak services.
so, utk tanya pasal CREDITS awak gi ke link bawah ni:

https://mforum.cari.com.my/forum ... 6185&extra=page%3D1

untuk Quizzes, goto:

https://mforum1.cari.com.my/foru ... ra=page%3D1&page=11
https://mforum1.cari.com.my/foru ... hlight=Kuiz&page=72
https://mforum1.cari.com.my/foru ... hlight=Kuiz&page=28
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2019 05:08 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-1-2019 05:09 PM
Sy rase langsung x takut.
Sy tahu kelemahan awk ye.
Awas.

sedikit pon tak takut
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada  medel dan pinat banyak pung takde beza apa ngan forumers lain

Ayuh, marilah beramas mesra dengan aman2 jah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 23-1-2019 01:46 AM
macam mana nak daapt loket macam ko tu ? kena jadi orang lama jugak ke ?

U buka thread kt LE tu is a start.
In fact i mula nmpk u sbb ur komen in history.
U give good lines in there.
Keep it up.
Pasal gaduh dgn forumer lain, kdg2 kite x ccari psl. Cume mgkn post kite annoyed some hati tisu soul & they hate us. Kita x leh buat apa la psl tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 06:57 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-1-2019 10:24 AM
U buka thread kt LE tu is a start.
In fact i mula nmpk u sbb ur komen in history.
U give good li ...

thenks kasik kredit banyak banyak. kasik la lagi nanti. boleh jadi admin teros aku nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 06:58 PM | Show all posts
Syd replied at 23-1-2019 08:32 AM
Ada  medel dan pinat banyak pung takde beza apa ngan forumers lain

Ayuh, marilah beramas mesra d ...

ko pon ada medel tapi tak moderator. pelik pelik lah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 07:13 PM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 23-1-2019 06:58 PM
ko pon ada medel tapi tak moderator. pelik pelik lah.

orang yang ada hati yang penuh kasih sayang (thanks KJ) mmg dapat seketul medel macam tu.


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 07:14 PM | Show all posts
Syd replied at 23-1-2019 07:13 PM
orang yang ada hati yang penuh kasih sayang (thanks KJ) mmg dapat seketul medel macam tu.

:love ...

ye kee ? patut la medel bentuk love. kene banyak berkasih sayang la gini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 23-1-2019 05:08 AM
sedikit pon tak takut

Arghhhh .benci.

What is he talking about? Medal? Ape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2019 07:24 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-1-2019 07:23 PM
Arghhhh .benci.

What is he talking about? Medal? Ape tu?

heloo

i ada medal Love tauu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2019 01:45 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-1-2019 07:23 PM
Arghhhh .benci.

What is he talking about? Medal? Ape tu?

medal Admin, Senior Super Moderator, Super Moderator, Moderator, Pra-Moderator latu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 05:15 AM | Show all posts
mod, aku naak tanya siket.

tuuu yang korang tulis tulis kat bawah sekali tu macam mana aku nak tulis jugak ? aku tengok semua orang ada. macam syd punya tu dia tulis "002 Pencinta Tegar Abam KJ".

Macam ipes punya lagi la panjang berjela. macam mana aku nak tulis macam tu jugak ?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 05:15 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-1-2019 07:23 PM
Arghhhh .benci.

What is he talking about? Medal? Ape tu?

medel la, yang ada kat bawah gambar korang tu. aku ingat kan loket ke apa. aku pun nak jugak. macam mana nak kasik ada. tu yang aku tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 05:17 AM | Show all posts
ko punya tak ada pulak @noraidil_06
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 06:26 AM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 24-1-2019 05:15 AM
mod, aku naak tanya siket.

tuuu yang korang tulis tulis kat bawah sekali tu macam mana aku nak t ...
Ikut turutan nombor dalam gambar

setting.jpg

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 01:11 PM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 24-1-2019 05:15 AM
mod, aku naak tanya siket.

tuuu yang korang tulis tulis kat bawah sekali tu macam mana aku nak t ...

i suwit. tu tulis pendek je.

@ipes2 tu warga remaja purba. so, kena la tulis. pepaham jelah.

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2019 02:24 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 24-1-2019 06:26 AM
Ikut turutan nombor dalam gambar

thenkssss... nak kredit +500
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084711s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list