Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17084
View
614
Reply

[Jenayah] Thread Aduan C.I

[Copy link]

Author: ipes2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-1-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
winamp05 replied at 28-1-2019 09:24 PM
nope. usaha. gi bukak thread yang ada kualiti. dapat kredit.

Hahahahahahha. Garang. Aumm
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:15 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 28-1-2019 02:31 PM
Hahahahahahha. Garang. Aumm

tu la bapak garang gile dol. aku tegur baik baik kot.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:16 AM | Show all posts
winamp05 replied at 28-1-2019 01:24 PM
nope. usaha. gi bukak thread yang ada kualiti. dapat kredit.

why are you so mad ? i think u need some caunseling
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
OttoVonBismark replied at 29-1-2019 01:16 AM
why are you so mad ? i think u need some caunseling

U jangan he is powerful ok. Baik lah berbaik2 dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 08:55 AM | Show all posts
winamp05 replied at 28-1-2019 09:24 PM
nope. usaha. gi bukak thread yang ada kualiti. dapat kredit.

boleh ke kalau nak komplen pasal tred sampah? ada je tred yg setakat tajuk lagu, pastu nak bagitau satu forum pasal perasaan rindu dendam, gatal merenyam? nak tanya je ni, jangan marahhh

ke tu pun dikira tred berkualiti?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 08:56 AM | Show all posts
kena ada konsep kipas mengipas ke baru dapat byk kredit? tak jugak kann

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:22 AM | Show all posts
hibernation replied at 29-1-2019 08:55 AM
boleh ke kalau nak komplen pasal tred sampah? ada je tred yg setakat tajuk lagu, pastu nak bagitau ...
Boleh jer komplen.

Samada Tagged terus memana Mod C.I atau Tekan Report.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:29 AM | Show all posts
hibernation replied at 29-1-2019 08:56 AM
kena ada konsep kipas mengipas ke baru dapat byk kredit? tak jugak kann
FC jawab bagi diri sendiri ..lain moderator lain penilaian mereka bila memberi kredit.

1. FC bagi credit kepada rakan Mod C.I tak kira apa pun post mereka sebagai tanda terimakasih mereka menolong memantau Board C.I ni.
2. FC bagi credit tak kira siapa pun pembuka Thread - ikut pada had credit yang FC mampu bagi sebab sebagai Pra Moderator.. skit jer boleh bagi.
3. FC bagi credit tak kira pada sesiapa pun sekira nya ada Report dari forumer menyatakan post individu tu patut dapat credit lebih. Ini pun FC baca dulu post tersebut.
4. FC bagi credit tak kira pada siapa pun sekira nya FC terbaca post yang berinfomasi .. post yang berhemah dan sewaktu dengan nya.




Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:52 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-1-2019 09:22 AM
Boleh jer komplen.

Samada Tagged terus memana Mod C.I atau Tekan Report.

TQ Mod FC
bagus betul ada mod bersopan camni, bukan mengipas ni yea

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:35 PM | Show all posts
hibernation replied at 29-1-2019 09:52 AM
TQ Mod FC
bagus betul ada mod bersopan camni, bukan mengipas ni yea

Mod FC sangat berhemah. Selalu jugak dapat reply yang sopan and sweet dari dia.

Kalau nak kredit dari mod noradil tu, petuanya kena bagi resipe. Sebab dia tak pandai masak, hanya mengharap resipe dari kita kita ni saja untuk dia survive di dapur. Banyakkan bagi resipi.

Supermod aceheng tu pulak, kena cakap tengganung, sebut burger sikit sikit, dia bagilah kredit. Orangnya simpel. Sekian harap membantu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:37 PM | Show all posts
nurrlisa replied at 29-1-2019 01:35 PM
Mod FC sangat berhemah. Selalu jugak dapat reply yang sopan and sweet dari dia.

Kalau nak kredi ...

owh terima kasih atas tips

cik nurrlisa bila pulak nak apply jadi mod, sesuai dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:41 PM | Show all posts
hibernation replied at 29-1-2019 01:37 PM
owh terima kasih atas tips

cik nurrlisa bila pulak nak apply jadi mod, sesuai dah ni

Ehh....malu pulak saya.

Terasa seperti di puji.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 05:00 PM | Show all posts
cakap pasal medel hari tu kan. baru aku perasan. ada sorang moderator tu bayak gila medel dia.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 07:00 PM | Show all posts
hibernation replied at 29-1-2019 09:52 AM
TQ Mod FC
bagus betul ada mod bersopan camni, bukan mengipas ni yea
Sesamer
FC ja pun memadai  

sblom jadi Pra Mod pun suka bantu apa yang boleh , bila orang bertanya
tetap sama .. moga tak berubah

Tolong lah yer kami pantau C.I ni dengan bgtau kot ada Thread yang syok sendiri .. atau Thread yang berulang


FC dahului dengan ucapan .. Terimakasih






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 07:05 PM | Show all posts
nurrlisa replied at 29-1-2019 01:35 PM
Mod FC sangat berhemah. Selalu jugak dapat reply yang sopan and sweet dari dia.

Kalau nak kredi ...
haha dearest ..
kalo betul cara ..betul pendekatan ..Mod Noraidil tu lagi sweet dari FC tau .. ni ikhlas bgtau ni
sebab kengkawan FC bgtau FC membosankan sebab tegas sangat

pssst!!~ dah dapat ke lompat pagar kenamaan tu?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 07:45 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-1-2019 07:05 PM
haha dearest ..
kalo betul cara ..betul pendekatan ..Mod Noraidil tu lagi sweet dari FC tau .. ni  ...

Dah, dah dapat RA5. Itu hari kasik resipi mod Nora sangat berkenan (termasuk petua sekali) dapat banyak kredit, terus lompat RA.

Tak percaya lah mod Noradil tu sweet, kena time time dia PMS, dia jerit kita kita ni tau.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:04 PM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 29-1-2019 01:16 AM
why are you so mad ? i think u need some caunseling

macam yang ko cakap, nada dan intonasi bacaan ko perasan macam aku tengah marah. cuba ko baca dengan lemah lembut macam sajat. lain la pulak bunyinya.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:05 PM | Show all posts
OttoVonBismark replied at 29-1-2019 05:00 PM
cakap pasal medel hari tu kan. baru aku perasan. ada sorang moderator tu bayak gila medel dia.

itu @AceHand memang bersusun pangkat dan pingat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:07 PM | Show all posts
hibernation replied at 29-1-2019 08:55 AM
boleh ke kalau nak komplen pasal tred sampah? ada je tred yg setakat tajuk lagu, pastu nak bagitau ...

komplen je. tapi tengok la kat mana pulak lokasi board dan thread tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-1-2019 02:55 PM
Ade.
Tu kita panggil signature.
I punye signature is 'i love you'

7 ace? 7? 7? Arghhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080829s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list