Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
96432
View
1545
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 02:24 PM | Show all posts
Iema5008 replied at 25-1-2019 01:51 PM
Tu fikiran aku lah... sbb sejak dia dpt tau yom tu suspect autism n sawan tangis.. dia pun mcm mge ...

kalau baca ayat si alif ,cpt2 srh dtg ambk bla3.datin tu aku blh lg bersangka baik..yelaa ibu susuan qayyum daa kan,mesti la ada "rasa".si alippp nie i kenot bersangka baik..

psl lynn bibik,nmpk sgt bibik yg tua tu plh kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:26 PM | Show all posts
based on yg iols tau mak si yom ni agak mganggu hidup diorng . msg ckp mcm2 hinala kutuk la..n da pernah terkantoi dia using fake acc post kat ig diorng, duk ckp diong laki bini naya kn yom la, tak jg la, pilih kasih n bla bla.. maybe tak tahan si maknya duk komplen byj sgt kata tak jg anak beliau baiik.. so dia nak jaga la kunonnye. githu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:26 PM | Show all posts
moga yom lbh bahagia lps ni
apa yg ditunjuk kt socmed biasanya yg baik2 aje
meols pun susah nk husnuzon dgn laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:27 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 02:03 PM
kenapa dia tunjal kepala budak tu?
so court suruh pulangkan pada mak kandung semula ke?

bukan dia la yg tunjal si qayyum..bibik dia yg tua tu.

prnh forumer gtau ank angkat within first 2 years tu kalau family tuntut kena bg.
after two years bru btl2 hak kita.
maapppppppp kalau salah....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum hantar buat lagu dulu, mmg perah seboleh mungkin buat duit.

Bgs jgk bagi blk kt mak betul, biar maknya merasa susah jaga anak sendiri. Nak sgt khens. Kan dari baby yom ni mcm bnyk sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:27 PM | Show all posts
drama sangat la alip..elok la kau pulangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya tengok gambar post terakhir
.
happy je budak tu ngan datin, senyuman budak tu very pure
.
entah le i rasa very selfish mak kandung tu..
.
yiii..i tolong foster rescued dogs pun, time dah jumpa owner dia balik or dapat adopter baru, walaupun hanya masa sebulan, time nak hantar doggies ni balik ke owner/owner baru pun hati i pedihhh ni pula dah setahun lagi2 baby manusia yg comel2
.
hopefully semua baik2 je especially to Qayyum boi :*
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
over gila yg komen2 kt ig diorng tu siap menangis la apa. tah anak sendiri hari2 ko tangan kan maki sumpah seranah..ank org ko sibuk kan konon mak yom tak boleh jaga pandai la mak dia nk hadap ank dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian yom. Masa depan dia lebih terbela kalau stay dgn mak angkat. Tak perlu risau bab kewangan dah, sekolah pun mesti private. Tapi ye la kasih ibu kandung. Hope tak persia la budak tu jaga elok2 besarkan elok2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoooo..sedih la tibe2 kena pisah
Risau la mak kandung karang culture shock tetibe kena jaga budak banyak ragam ni..
Harap2 yom baik je. Hope tok alip selalu2 lah jenguk2 keadaan yom takut dia tak bese dgn org xkenal
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 02:03 PM
kenapa dia tunjal kepala budak tu?
so court suruh pulangkan pada mak kandung semula ke?

maid indon mereka yg tunjal, time tu tin rebecca teletubies tengah rekod video, maid indon tu mmg obviously muka xpuas hati time teleng kepala qayyum bagi tgk kat hp.
.
too bad both dato n datin sided maid indon tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 25-1-2019 01:33 PM
Dah buat lagu dah pakat pakat suruh acik bawang subscribe.elok la duduk dgn mak dia.

Lagu tu dia mmg dah lama plan buat  semua anak2 dia..kebetulan hari ni mak qayyum nak ambik anak dia balik. Betine mulut longkang mcm ni lah yg selalu buat onar kat socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:41 PM | Show all posts
emmmm... entah iols husnuzon jelah...
tapi iols rasa qayyum ni kalau dah besar mesti ensem
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape orang cakap yom ni slow
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rasanya dia macam menyesal sikit kot jaga yom tu. ibu yom mungkin dah mampu, jadi biarlah dia jaga. yom pun dh populer, mungkin mak dia pikir tetap ada orang hulur2 kot dah tau yom sakit2. tapi iols rasa dah cukup bagus selama ni yom kene jaga, takyahla nak banding2 kan dengan anak kandung. dalam islam pun anak angkat takde hak dalam harta. ada la sebabnya tu. tapi datuk ponen dan datin bagi susu,baju,pampers ubat dah cukup bagus. kalau iols di tempat yom pun syukur saja,taknak minta lebih2  nak sama rata dengan anak kandung. of course ada lain sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:52 PM | Show all posts
kalo kita dah lama jaga mmg sedih nak bagi balik
semoga yom baik2 aje dok dgn mak kandung nnt
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 25-1-2019 01:39 PM
Kdg2 aku tpikir..
Mungkin dia pulang kn sbb yum a bit slow kan..
Tu aku tpikirlah..

Kadang terpikir gitu gak dia pun selalu bebel susah nak jaga asik sakit la sampai doktor nak amik darah pastu dia kata takleh bagi tau kenapa kena cek darah nnt netizen sangka itu ini..
Tah-tah memang ade kaitan dengan sakit dan keadaan anak tu hurmm.

Dalam hal ni iols still respek pada ibu2 angkat yg sudi menjaga anak istimewa like erma, elyana malah termasuk fynn jamal pun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak lahir mmg selalu sakit..sebulan 4,5 kali g hosp. Asik menangis jer. Dah cukup baik dorang jaga..now dah sihat dah pandai jalan n ketawa. mak dia patut bersyukur.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak pulangkan bibik berwajah witch tu sekaliiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:08 PM | Show all posts
kepingbewok replied at 25-1-2019 02:27 PM
bukan dia la yg tunjal si qayyum..bibik dia yg tua tu.

prnh forumer gtau ank angkat within firs ...

bibik yang masuk tv iklan nak gi pasar tu ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116261s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list