Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
96435
View
1545
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 03:08 PM | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 02:36 PM
maid indon mereka yg tunjal, time tu tin rebecca teletubies tengah rekod video, maid indon tu mmg  ...

dorang back up maid dorang apa?
ada lagi ke video tunjal tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:12 PM | Show all posts
alip ngan shida syg kt bibik tu kan. asyik la muka bibik tu kluar kt tv kat ig bibik lain xde pun

harap2 yom akan serasi ngan ibu kandung nya. kesian gak kt yom
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:12 PM | Show all posts
Taktau nak simpati ke menyampah. Tapi of course lah kalau dah ada anak kandung berderet, indirectly anak angkat tu lain layanannya. Even ada je family yang adik beradik kandung ramai, parents tak dapat berlaku adil. Pilih kasih. Ini kan pulak berstatus anak angkat, bukan darah daging, hanya anak susuan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:16 PM | Show all posts
macam mana pun tin shida tu mesti terasa jugak, anak susuan kan


sedihnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:19 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 03:08 PM
bibik yang masuk tv iklan nak gi pasar tu ke?

ha'a..bibik tu sllu gak msk iklan produk toklip.ada je vid tu..cer tgk kt youtube kalau ada
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:20 PM | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 02:30 PM
sedihnya tengok gambar post terakhir  
.
happy je budak tu ngan datin, senyuman budak tu very  ...

smlm shida bt live sedih tgk yom
berkepit je x nak lps kan datin
pastu faham plk bila datin ckp esk ikut mak kadung
yom bole nangis

tgk kt IG baem lg sedih
baem nangis2 x nk yom pg
datin suh pg cium yom puas2 lps ni x dpt dah
baem ckp yom akan lupa dorang ntn
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:23 PM | Show all posts
akak cam biasa duk gua uols, tak tau yom ni sapa, tp yg pasti tiada pujian tuk fonen ni wlpon dia melakukan konon kebaikan, ini semua propa belaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:24 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 25-1-2019 01:41 PM
Sedehnnyaaaaaa... tp bila pk2 ntah2 saje nk viralkan lagu baru tu.. errmmmmm

kannn...right in time konsepnye...
eh jahatnye aku pikir gitu

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 03:08 PM
dorang back up maid dorang apa?
ada lagi ke video tunjal tu?

https://beautifulnara.com/viral-video-pembantu-rumah-tunjal-kepala-anak-angkat-aliff-syukri/
.
dato datin backup kononnya bibik tu tolak perlahan2 je, tapi u tgk video tu, muka bibik tu mmg nampak sgt xpuas hati ngan babyboi
.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 25-1-2019 03:23 PM
akak cam biasa duk gua uols, tak tau yom ni sapa, tp yg pasti tiada pujian tuk fonen ni wlpon dia me ...

Iols bersamu uols. Mmg bab alip ni x amik tau sangat. Terus tgk mana yom tu...Yom tu mcm lambat je pergerakan dia...ntah2 bibik kepam tunjal2 yom dari kecik ker?

Iols tgk si bibik kepam serupa "MariaLatipa"  justify kenkonon dia usap kepala yom...dah sah2 dia mmg tunjal dgn muka menyampah......brengsenk bajingan punya hindon...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:37 PM | Show all posts
Bagi aku pulangkan ja la. Biar mak dia jaga.
Datin maybe la sedih as ibu susuan. Kalau xboleh jaga sendiri
pun datin tetap boleh bantukan kalau masih nak bantu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:38 PM | Show all posts
Tak kisah la kalau 2 dato dan datin propa, tapi yang mak kandung tu kenapa bagi orang jaga? banyak weh mak ayah yang susah boleh je jaga anak, ni diuji sikit terus buang anak. Redha je la macam mana orang jaga dah tu ko tak mampukan. jangan esok2 bila Yom ni sakit ko sia - siakan, ye lah tak pernah jaga dari kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-1-2019 03:20 PM
smlm shida bt live sedih tgk yom
berkepit je x nak lps kan datin
pastu faham plk bila datin ckp ...

yiiii..baca komen u pun i dah rasa sebak..mmg taklah nak gi tgk video2 tu
.
i still feel mak yom tu very selfish, bukannya dia xdpt jumpa yom pun, kan setiap minggu dia dpt gi lawat2 yom, takkan la mak pak dia xdpt detect yom tu ada kena dera ke tak? ada luka2 ke tak kat badan..
Dah tu kenapa dulu2 yom mcm2 sakit, masa gi lawat yom tak pula diminta yom dipulangkan?
.
walaupun i pun benci ngan si bibik sial muka jibai time tgk video tu, tapi like many mentioned, i pun rasa hidup yom lebih baik kalau stays ngan dato datin especially sejak baby lagi yom buka mata je dah panggil datin as mama
.
Eee sedih pula
Biasanya mmg i anti dato datin ni but dlm isu ni, mmg xpatutlah diserah balik yom tu.
.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wei tak habis habis la drama dato fonen ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:41 PM | Show all posts
zeetot replied at 25-1-2019 03:12 PM
Taktau nak simpati ke menyampah. Tapi of course lah kalau dah ada anak kandung berderet, indirectly  ...

x jugak la uols... iols ada adik angkat.. kitoang syg dia sama je..siap mak syg dia lebeh skit dr yg lain.. harta pusaka pun dia dapat.. x de dengki2.. cuma dia je la rase sedih bukan sedarah sedaging


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
arffa replied at 25-1-2019 03:38 PM
Tak kisah la kalau 2 dato dan datin propa, tapi yang mak kandung tu kenapa bagi orang jaga? banyak w ...

Sori tanya....mak bapak yom ni ada darah bangla2 ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok kat ig toklip, dia salahkan netizen yg kecohkan pasal video tunjal kepala, sebab tu mak yom nak ambil balik. aku rasa mmg toklip yg dah tak nak jaga budak tu, sebab yom tu mcm slow.. dia guna alasan lain. orang kalau betul sedih nak hilang anak, dia takde masa nak update ig kerap2, suruh orang tengok lagu kat youtube bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:51 PM | Show all posts
aku nampak anak2 derang lg ikhlas dgn yom ni..syg mcm adik kandung sndri..budak2 kan xfake
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 03:57 PM | Show all posts
ALDRIN replied at 25-1-2019 03:33 PM
Iols bersamu uols. Mmg bab alip ni x amik tau sangat. Terus tgk mana yom tu...Yom tu mcm lambat je ...

iol mmg tak tgk bideo tu, tp mmg berengsek diaorg ni, wl kita layan dia baik mana pon, ttp tunjuk perangai sampah diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sgt musykil dgn tok lip dan datin... ikhlas ke idok.. kalau ikhlas segala yg ko dh spend setahun tu pahala berganda2 ..tu yg menyumbang ke rejeki yg ada nih..ni asyik ngungkit2 dh buat mcm2 tuk qoyyum..alih alih buat lagu selawat..ehhh nk cover cost semula ke...suh mak pak qayyum mintak royalti...xder ke satu benda yg ikhlas dlm hidup korang...fake segala
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096152s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list