JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
69043
View
1512
Reply

Gara-Gara Video Tunjal Kepala, Aliff Syukri Terpaksa Pulangkan Qayyum Kepada Ibu Kandung

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 05:25 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 25-1-2019 04:53 PM
yang first buat komen negatif dlm thread ni la...sebijik mcm mulut acik2 kepam dlm ig tu..jaga git ...

Jenis cakap depan cermin ke cik kak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say, dari raut wajah, nmpk yom ni bakalan oku. Mgkn autisme atau lembam..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-1-2019 04:27 PM
thank you..

omakkgadddd... muka macam nak kena pelempang maid dia tu..

i pun geram bila tgk video tu lagi bertambah geram bila datin gi side si bibik jilakak tu.
.
patutnya datin tu berterima kasih kat datin teletubies sbb dpt record rupa sebenar jilakak ti, nanti ditunjalnya yusoff baru padan muka
.
maid2 dato ni mmg macam2 masalah ye? yg curik duit curik perabot pastu siap bodyguard curik duit bagai..adooiii..
.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:54 PM | Show all posts
tok lip since dah kaya tu...

buat la statement iklas sikit....

yom di pulangkan pada mak dia...tempat anak adalah lebih baik dgn ibu kandung....

x pun ckp la segala keperluan yom untuk persekolah akan di tanggung... x luak der duit dia juta2 tu takat nak tanggung sekolah kerajaan sorang budak...klu nak hntr international school pun aku rasa tak miskin lagi beliau
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 25-1-2019 08:41 AM
sorry....pembetulan....yom ni anak x sah taraf/luar nikah...kiranya yg sekarang ni 1st marriage...

Patutla.. Toklip pernah tunjuk kan bapak yom dulu, gambar belah belakang je..dari body nya tu mcmnorg afrika/arab sana..besar & tinggi gak la.

Aminah pun anak wedlock ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini fake sngup buat apa saja sbb nk glemer...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko cakap la ape pon, aku x purcaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cukupla aku bengang nengok hang laki bini pi mnyebelahi maid hangpa tu. Apa hangpa dua ekoq nak cakap aku x purcaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:21 PM | Show all posts
Gila glamer. Tak habis habis posting ungkit belanja anak angkat. Lepas posting hal anak angkat ngan ayat kontroversi posting lak iklan.....memang cari kontroversi bg orang tengok ig dia. selang sehari posting lagi. pasni rasanya posting rindu lak pastu suruh orang tengok youtube. duit lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:22 PM | Show all posts
nazzse replied at 25-1-2019 05:56 PM
Patutla.. Toklip pernah tunjuk kan bapak yom dulu, gambar belah belakang je..dari body nya tu mcmn ...

Ameena anak sah taraf tak salah cuma dia bukan warganegara,Yom warganegara.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 06:46 PM | Show all posts
Sapa yg pernah baca ig dia, ada kes mana yg mak yom nih kata  staf aliff ni yang minta dia ambik balik. kunnunya kesian ngan layanan yom terima.  mesej dia senyap pastu orang tu tak ngaku lak....aliff pulak duk provoke mailah ambik anak ko nih mai ambik balik cepat ala 2 merajuk kunnunya mak yom ada kutuk diorang.

Aku tak boleh nak husnozun ngan aliff nih...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 25-1-2019 10:46 AM
Sapa yg pernah baca ig dia, ada kes mana yg mak yom nih kata  staf aliff ni yang minta dia ambik bal ...

Siyesly.. Ape ig mama yom ye..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:28 PM | Show all posts
Edited by lostfaith at 25-1-2019 07:33 PM
bedahmulutpuaka replied at 25-1-2019 07:19 PM
Siyesly.. Ape ig mama yom ye..

Tak pasti. aliff gak yg tepek conversation dlm ig staf dia kut. Dalam posting tuh mengata mak yom tak sedar diri mengata diorang. Tapi ss ckp mak yom(fake ig katanya mak yom buat) cakap staf aliff yg jadi talam 2 muka suruh mak yom gi ambik yom. Kesian kat yom. Pastu staf dia ckp lain pulak pada aliff. Begitulah. katanya staf yg lagakan dia ngan aliff. Jadi batu api katanya.

Ramai netizen dlm komen suruh aliff berjumapa ngan mak si yom kutkut ada yg jadi batu api dikalangan staf dia sendiri. Tapi shahida jawab banyak lagi dia baca mak yom mengata dia. begitulah....cer cari dlm ig aliff posting screen shot ig. posting 7 jan
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibik tu mmg kuat membodek dan syk dah mandrem depa 2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya kalau pasal Yom sakit ataupun a bit slow, it's not a problem to them. Lagipun bibik yang jaga Yom, bukannya mereka 100%. Futhermore, money is not an issue for people like them. Mengubati Yom hanyalah satubsedekah untuk akhirat nanti. No, I dont think its all a problem to them. They genuinely love Yom as their own kind, maybe not as much love as their own but as someone who is sharing the same roof. I do think their loves are sincere. Love is worldwide beyond boundaries.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:37 PM | Show all posts
esteryen replied at 25-1-2019 03:40 PM
yiiii..baca komen u pun i dah rasa sebak..mmg taklah nak gi tgk video2 tu   
.
i still feel  ...

Video baem nangis sb br tau qayum nk kena beri ke mak kandung jatuh air mata tadi

  

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:41 PM | Show all posts


Masa nk bagi quyum

  

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yom masa baby comel Bila besar sikit baru nampak dia ada sakit. Knowing toklipbsuka yg cantik cantik je plus dah dpt yusuf yg comel tak mustahil dia yg nak pulangkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 25-1-2019 06:22 PM
Ameena anak sah taraf tak salah cuma dia bukan warganegara,Yom warganegara.

Ameena tu yg iols tau mak dia indo+bangla sebab toklip awal2 dulu yg ckp.
Awalnya mmg sorang je anak angkat dia amik pastu tau la toklip kan semua ditunjuk kat ig so ade la org minta dia tolong bela anak lg.
Mak yom la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa ada pun thread ni
So much drama this family ya

Netizen kepam kenapa nak kecam mak kandung qayyum pulak?
Bibik tu yg hanat dan tuan bibik pun ntah apa2

Paling kesian anak dorang yg sakan nangis dirakam makpak gila glamer plak
Nmpk budak tu jujur syg adik angkat dia

Hmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113242s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list