Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4161
View
66
Reply


Komen Pedas Adik Elfira Loy Terhadap Persembahan Sufian Suhaimi

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2019 10:47 AM | Show all posts |Read mode
Sufian Suhaimi di pentas AJL33 malam ini mendapat jutaan pujian daripada rakyat Malaysia, namun adik kepada Elfira Loy iaitu Ezlisa Loy berpendapat bahawa penyanyi itu tidak habis-habis mempergunakan nama kakaknya untuk meraih populariti.




Komen Pedas Adik Elfira Loy Terhadap Persembahan Sufian Suhaimi





Semalam, adik elfira memuat naik kenyataan berkenaan di laman Twitter selepas tular persembahan Sufian menggunakan prop pelamin pernikahan bekas tunangnya itu dibelakang pentas.





Komen Pedas Adik Elfira Loy Terhadap Persembahan Sufian Suhaimi





Selain itu, Elfira turut memuat naik kenyataan 'maju jaya' buat Sufian di pentas AJL33. Elfira juga seperti menyindir bekas tunangnya itu
agar boleh move on selepas pertunangan mereka hancur.





Komen Pedas Adik Elfira Loy Terhadap Persembahan Sufian Suhaimi





Tidak habis habiskah mereka sekeluarga ini bedendam antara satu sama lain. Elfira ni sudahlah suam-suam suku, tapi bajet popular. Harapnya, beliau boleh berfikir secara matang! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:02 AM | Show all posts
laaa adek pon nk mencapup jugak.. tiberrrrr nak doa bagai.. tak moveon la family mesin atm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:20 AM | Show all posts
tompang sekaki hadek nan sendu niii..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:26 AM | Show all posts
Patut Pian bawak mesin ATM sekali masa persembahan malam tadi tu. baru hauk dewan AJL 33.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:34 AM | Show all posts
I take it These Two tak suka Taylor Swift juga.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tak abis2 nk mrempan ya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
wanzulina: Patut Pian bawak mesin ATM sekali masa persembahan malam tadi tu. baru hauk dewan AJL 33.



Hahaha kan ! Buat duit berterabur atas pentas ke msti lagi woww
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo adik badik sejenis begini helok laa tak berjodohan kan....yg adiknya plak duk dendiam je le....usah la batak sangat kat socmed...kakak ko kan dah berlaki...ape masalah ko....terburai ke perut sebab performance pian tu? Bodo piang anak banak loy ni...kesian
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Both wins ke both are just stupid?{:smile
Tanyaaaaa jerrrrrr~~
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lagi tertarik tengok tweet El dari Masjidil Haram tu. Aik, tengah buat umrah pun still nak komen pasal benda duniawi ke? Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
wanzulina: Patut Pian bawak mesin ATM sekali masa persembahan malam tadi tu. baru hauk dewan AJL 33.

tak lerrr...patutnya baby pian baca surah al-Mulk dan bawah al-Qur'an terselit duit rm20 per page as props..baru betul nak sindiri..kohkohkoh~{:run
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:16 PM | Show all posts
faris mana faris?
control your woman please

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
fofuler replied at 4-2-2019 12:12 PM
Aku lagi tertarik tengok tweet El dari Masjidil Haram tu. Aik, tengah buat umrah pun still nak komen ...

The difference between org yg senang2 gi mekah ngan yg susah gi sana..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:25 PM | Show all posts
memang satu keluarga perangai camni ke? merentan merempan
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
fofuler replied at 4-2-2019 04:12 AM
Aku lagi tertarik tengok tweet El dari Masjidil Haram tu. Aik, tengah buat umrah pun still nak komen ...

Exactly! Focus buat ibadat sudah la. Nak sibuk sindir orang tu buat apa. Elok sangat ke pangai sindir menyindir tu? Dekat masjidil haram pun dia ada hati nak kumpul dosa. Facepalm sekejap mak hincik. Sejenis manusia apa budak el ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ko tahu pian buat show pelamin pasal ko. Mungkin pasal org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la masalah family drg ni dgn si pian ni sampai terasa sgt dgn persembahan pian?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la masalah family drg ni dgn si pian ni sampai terasa sgt dgn persembahan pian?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah kau el kening.. sape yang nak guna sape ni..popular ke el ni..apa sumbangan tah dalam industri..nampak dia yang cari populariti ni..senyap2 sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-2-2019 12:13 PM
tak lerrr...patutnya baby pian baca surah al-Mulk dan bawah al-Qur'an terselit duit rm20 per page  ...

Hahaha,kalo pian buat camtu lagilah merempan family loy ni,adik el ni ingat pian famous sebab el ke???maaflah aq kenal pian sebab lagu terakhir ost cite tv3 ntah pe dramanya,elvina n ben amir main cast,suka dengar lagu tu,terus aq cari siapa penyanyinya...bukannya sebab el ye...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116705s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list