Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4156
View
66
Reply


Komen Pedas Adik Elfira Loy Terhadap Persembahan Sufian Suhaimi

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-2-2019 12:13 PM
tak lerrr...patutnya baby pian baca surah al-Mulk dan bawah al-Qur'an terselit duit rm20 per page  ...

Hahaha,kalo pian buat camtu lagilah merempan family loy ni,adik el ni ingat pian famous sebab el ke???maaflah aq kenal pian sebab lagu terakhir ost cite tv3 ntah pe dramanya,elvina n ben amir main cast,suka dengar lagu tu,terus aq cari siapa penyanyinya...bukannya sebab el ye...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi mekah sorg2 ke sampai igt nk perli ex? Da kawen buat cara org da kawen. Plg penting, kau kt masjidil haram kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
poyo lah adik beradik. senyap2 dah.... apa dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 4-2-2019 04:16 AM
faris mana faris?
control your woman please

kalau iols jadi faris bagi sound setepek kat elbulu. heyy husband ni tunggul ke.. memalukan husband je perangai tak semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Crap cinderellas stepsisters genes lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 4-2-2019 02:54 PM
kalau iols jadi faris bagi sound setepek kat elbulu. heyy husband ni tunggul ke.. memalukan husban ...

Entah2 husband dia jenis yg support bini even tak semenggah kelakuannya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:17 PM | Show all posts
pian sepatutnya kena mulakan persembahan dgn bacaan surah al mulk. bukan bersyair
lepas tu bukan setakat adik, habih mak,pak,atok nenek elpira pakat bagi komen sentap
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanya yang mengetahui sahaja yg tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xrasa salah pun dgn persembahan dia.kenapa dorang subuk nk komen.releks sudah.kt hollywood tu, kebanyakkan artis sampaikan lagu berdasarkan pengalaman cinta dorang.xde plak pihak yg lg satu dok merempan kt socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 4-2-2019 02:16 PM
Hahaha,kalo pian buat camtu lagilah merempan family loy ni,adik el ni ingat pian famous sebab el k ...

Xmnt both of them b4 this sbb dua2 mcm sendu tp lagu pian ni dgr sbb tgk drama akasia ke samarinda ntah y nenas berlakon ngn nina iskandar tuh..

Pstu abam zamani lak nyanyi lagu ni di GV..hihihi~

Mmg xleh hadam dowh psl surah al-mulk ngn selit duit celah qur'an tu..menantu ni ada ke bt cenggitu?ke sbb kayooo terus x kira dah,baik ke tak,asal dpt kaver hutang and "lavish" life dorg,pakat setuju jaa..

Y c faris tu apebende laa y dia suka psl el?bini kaki shopping tp berhutang?puihhhhh~
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 4-2-2019 02:32 PM
Pegi mekah sorg2 ke sampai igt nk perli ex? Da kawen buat cara org da kawen. Plg penting, kau kt mas ...

Sekadar ke sana utk membaikpulih imej..bkn betul2 nak beribadat cenggitu laa jadinya..lgpn trend retissssss skrg,dah bt dosa,calar imej kt sini,terbang ke Mekah,bt umrah..nk tnjuk dah jd baik..cessss~
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:38 PM | Show all posts
chempaka.ayu replied at 4-2-2019 12:36 PM
Exactly! Focus buat ibadat sudah la. Nak sibuk sindir orang tu buat apa. Elok sangat ke pangai sin ...

mmg nmpk tak matang El ni, tergedik2 masa di interview lepas kawin tu. Iols pulak rasa malu, happy sgt kot dpt laki org ada2
org2 immature mmg susah nak move on(pengalaman sendiri)
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik dia pun sangap jgk...habis satu fam dilanda wabak sangap, xbley move on, insecure rather than redho je ngan apa yg berlaku... Bab2 hal relationship org xpyh nk masuk campo sgt coz u dont know what's really happened. Baik diam je senyap2 xpyh nk kuar statement unless ko pun nk tumpang sekaki curik limelight bbypian
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya before start tu pian alunkan surah almulk.. Bru padu sindirannya.. Ingatkan adik dia yg sorang nie okay sikit.. Rupanya 2x5 juga sma perangai dgn kakak dia.. Alah kakak kau pun sma juga jijik perangai, invite ex si pian dtg majlis kawin dia.. Sampai up a post dekat instagram to dedicate her appreciation dekat ex pian tu.. So mana lagi keji dik
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya before start tu pian alunkan surah almulk.. Bru padu sindirannya.. Ingatkan adik dia yg sorang nie okay sikit.. Rupanya 2x5 juga sma perangai dgn kakak dia.. Alah kakak kau pun sma juga jijik perangai, invite ex si pian dtg majlis kawin dia.. Sampai up a post dekat instagram to dedicate her appreciation dekat ex pian tu.. So mana lagi keji dik
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:29 PM | Show all posts
mak aku kne tipu ngan ejen umrah masa aku skola dulu smpai nangis2 padahal time tu kos dlm rm4k je tp sbab susah nk kmpul duit bagai skali ejen tu larikn wet mak aku..ni si elbirah ni nmpak nau gi sne skadar berjalan je..yihhhh sgat
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-2-2019 03:33 PM
Xmnt both of them b4 this sbb dua2 mcm sendu tp lagu pian ni dgr sbb tgk drama akasia ke samarinda ...

Yup,imej family el mmg tercalar sebab kes sural al mulk n simpan rm20 dlm helaian al quran ni,lebih2 lg statement mamacat ni keluar lpas ayah el sound pian jngan gunakn isu putus tunang 4 publisiti...pian n family dye nmpk cerdik ckit sebab x balas statement mamacat,kalo la family el ni ikut jejak lngkah family amyra rosli xdenye netizen nk kecam snggt,amyra n dazrin tu lg teruk tpksa batalkn majlis kahwin last minit tp cara dyorg handle isu ni dngan matang,xde pon nk malukn mana2 pihak...anggap xde jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix: Hahaha kan ! Buat duit berterabur atas pentas ke msti lagi woww


Duit not2 RM20 pulak tu..! Hahaaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Butthurt kut bila Pian dapat standing ovation...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 4-2-2019 04:37 PM
Yup,imej family el mmg tercalar sebab kes sural al mulk n simpan rm20 dlm helaian al quran ni,lebi ...

Yep..y amyra ngn dazrin tu aman je xperlu nak hadap kecaman org..sbb family masing2 reti jaga maruah sendiri..

X macam el family ni..mmg cerdik laa family baby pian,jgn kuarkn statement pape..biar family el je y membusuk,membuka pekung sendiri..kekeke~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086666s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list