JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3231
View
66
Reply


Komen Pedas Adik Elfira Loy Terhadap Persembahan Sufian Suhaimi

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 4-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 4-2-2019 12:16 PM
faris mana faris?
control your woman please

Yeap a wife patut respect husband ok. Apatah lg tgh ibadah depan Kaabah???
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
chempaka.ayu replied at 4-2-2019 12:36 PM
Exactly! Focus buat ibadat sudah la. Nak sibuk sindir orang tu buat apa. Elok sangat ke pangai sin ...

See x move on lagi ke walau dh 5 kali turun naik pelamin org kaya kaya wedding style idaman
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Wakaka mama cat anak beranak sama ja merempan
Idea prop itu org ramai di blkg pian yg buat. Bukan idea sorg2. Pian byk penyokong. Lagu view byk meletop2 walau sora chipmunk tapi dh byk dibaiki
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasan much yach adik elpira ni konon2 baby pian guna kefemesan elpira. What a joke. He defo can stand on his own *baling spek*
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
whitePoison replied at 4-2-2019 03:19 PM
Hanya yang mengetahui sahaja yg tahu..

Ade fren list fb aku pn tulis cmni. Mksdnye cm kecam pian la...

Anyway, aku tau pian pn tk baik mne, but el married kot... Perlu ke nk up status cmtu. Grow up la.... Malu laki ko. Dh la tgh bt umrah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Honestly aku x knl pun elfira loy ni b4. Yg aku tau dulu dia kapel dgn pian. Pastu br aku tau kewujudan artis yg bernama elfira ni. Apa filem ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Diam la adiknya pon..bukan main kata pian tumpang nama kakak chuolls..please lah,primadona kah el bulu.pelakon tempelan jahh.watak pon xde yg memorable.ehh,bukan korang adik beradik ke yg gigih tumpang populariti el tuk jadi pelakon walau muka bawah par serta kayu kayan.koserrr..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 4-2-2019 04:37 PM
Yup,imej family el mmg tercalar sebab kes sural al mulk n simpan rm20 dlm helaian al quran ni,lebi ...

Sebenarnya apa kes surah almulk dgn rm20 eh? Malas nk amik tau masa diorg putus hr tu, tp ramai pulak komen pasal ni tetiba lost pulak huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-2-2019 05:30 PM
Yep..y amyra ngn dazrin tu aman je xperlu nak hadap kecaman org..sbb family masing2 reti jaga maru ...

Amyra dgn Dazrin dulu sbb apa weh  adoi ketinggalan sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Jeanspurple replied at 4-2-2019 11:52 PM
Amyra dgn Dazrin dulu sbb apa weh  adoi ketinggalan sgt.

Kalau x silap dazrin curang..so dah nak kawin pn,tpkse batal kan laa..huhu..sy pn dah igt2 lpe..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:12 AM | Show all posts
kpd el, adik el, mak el dan famly el,ingat ye korg buat pian & family die mcm2, tggu turn korg plak...el ade adik perempuan ngan laki kan...tak mustahil bende yg sama el buat pd pian akan kene batang hidung balik...btw kpd adil el, el tu tak tau la celah mana yg glamor sampai pian nk tumpang, setahu aku el terkenal dr kecik sbb kening tebal & bercantum dulu...pastu makin besar makin terbentuk plak keningnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 4-2-2019 03:34 PM
Sekadar ke sana utk membaikpulih imej..bkn betul2 nak beribadat cenggitu laa jadinya..lgpn trend r ...

Bila dah nikah lg2 sedang beribadah ni patut tunjukkan kematangan fikiran, lg afdhal tak payah ambil port pun psl AJL. Niat dah baik tu pi sana utk beribadah tapi mcm ni pulak. Susah nk berhusnuzon lg
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 5-2-2019 01:25 AM
Bila dah nikah lg2 sedang beribadah ni patut tunjukkan kematangan fikiran, lg afdhal tak payah amb ...

Kalau retisssss y pegi bt umrah,mmg ssh ai nk husnuzon unless y mmg betul2 dah berubah and xde nak upload psl "ibadah" umrah 24jam kt socmed..

Setakat stok retis cmni,aiolsss really doubt perangai dorg bagus...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak x nmpk pun tu lampu pelamin..mak risau kot lampu tu putus ke apa..dah la dak Pian tu cekeding..yg famili ex nak perasan sambil meroyan tu dah kenapa..kan ni pertandingan (wp mak x minat dak Pian nih)..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha... Aku nak padankan muka laki si elbirah ni. Dlm byk2 ppuan si elbirah yg dia pilih jadi bini.takde kelas langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeanspurple replied at 4-2-2019 11:51 PM
Sebenarnya apa kes surah almulk dgn rm20 eh? Malas nk amik tau masa diorg putus hr tu, tp ramai pu ...

Lepas dyorg putus tunang tu,pian de single baru lagu di matamu,so wktu nk promote lagu,dye ckpla lagu tu patut release lpas dyorg dh kahwin,ayah el warning pian jgn gunakn isu putus tunang 4 publisiti,xlama lps tu mamacat pulak wat statement in her socmed yg her family x tngok harta pon,cukuplah kalo bakal menantunya letak rm 20 dlm setiap helaian al quran sbgai hantaran kahwin n selalu baca quran,n hafal surah2 dlm quran sperti al mulk,someone yg leh bimbing el...aq mmg ingt kes ni sebab ada netizen tnya mamcat u nk menantu hafal surah al mulk bagai ur daughter pon hafal jugak ke surah al mulk,terus netizen tu kena block...lgi teruk boleh pulak dye tlepas ckap yg dye ngan ayah el mmg x berapa setuju ngan pertunangan elpian,dyorh ikutkn je kehendak el,pian pulak lpas kena sound ngan ayah el tu terus senyap,his family pon x penah bagi komen apa2 pasal kes putus tunang elpian ni...sebab tu bila el dh dpt pngganti sume pakat dok tanya pasal surah al mulk n rm 20 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 4-2-2019 04:37 PM
Yup,imej family el mmg tercalar sebab kes sural al mulk n simpan rm20 dlm helaian al quran ni,lebi ...

Mak si Amyra tu ex PR Warner Music...bukan org asing nk bcakap dgn media
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 5-2-2019 09:42 AM
Hahaha... Aku nak padankan muka laki si elbirah ni. Dlm byk2 ppuan si elbirah yg dia pilih jadi bini ...

Dapat bini takde class sekali dgn pakej mentua & ipar kuat meroyan..
Jadi apa2 dgn perkahwinan korang, merasa lah royanan diaorg faris..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Brangan punya adik beradik.

Satu filem lakonan/drama Kening Tebal yang diingati ramai: NONE aka TAK ADA hahaha

Lagu Popular Baby Pian:

Terakhir
Di Matamu

Sapa tumpang populariti sape ni kah3
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:42 AM | Show all posts
munchkin replied at 4-2-2019 01:50 PM
Mana ko tahu pian buat show pelamin pasal ko. Mungkin pasal org lain.

dia makan cili la tu kahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107947s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list