Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18142
View
286
Reply

Say No to Azmeer sbg Juri AJL

[Copy link]

Author: Orix       Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 08:26 AM | Show all posts
tv3 memang tak leh hire orang lain ke
memang kena amek azmeer je.. dia kira sign mati lah untuk ajl ni
ke macam mana

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:42 AM | Show all posts
katibism replied at 5-2-2019 03:02 PM
Setuju dgn uols... uols tengok LIVE ke?

Ara Peng tu rasanya dpt no 2 sbb Akim. So x mustahil AJL3 ...

I tak tahu lah org lain, tapi dari rehearsal smpailah final I rasa stress dgr suara arajo nyanyi..terjerit dan nyaring..last year dia kan tak dpt nak all out, masa rehearsal last year pun dah tak kuar suara..so tahun ni mendunia lah dia..bingit sgt rasa..masa EDMA Era seminggu sebelum AJL, dia perform live jugak lagu Paku, tapi sound system problem..tapi mmg terjerit dan nyaring..alih2 AJL pun sama..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:57 AM | Show all posts
end up berbalik kpd label jugak..amboi rocketfuel mendunia betul..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 7-2-2019 12:49 AM
Iols pun mencari mana relatednya tajuk lagu Bunga dgan lirik lagu nyanyian AraJo tu

Itulaaa kehebatan lagu bunga nieee gamaknya sampai kn kita yg Konon2 level marhaen nieee x dpt nk relate kaitan tajuk lagu dgn liriknyaaa.. Ngeh!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:12 AM | Show all posts
i rasa azmeer ni mmg suka lagu2 jenis wanita terlanjur menyerahkan kerang pastu ditinggalkan begitu sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:21 AM | Show all posts
fadbulous replied at 7-2-2019 12:45 AM
Lirik lagu bunga si ara ..yg asyik melekat kat kepala aku ialah word  "kebodohanku" yg diulang2..sam ...

Kan.. Harapnya semua channel radio ban semua lagu c Ara

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 09:23 AM | Show all posts
alaa tervote tak setuju... xsetuju ara menang sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mmg sumbang pun suara pian...fasha versi jantan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:16 AM | Show all posts
percaya kepadamu kebodohanku

juri percaya kebodohan ara
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:53 AM | Show all posts
Jujurnya, Sufian punyai vokal yang kemek, sekali gus mewujudkan ketidakseimbangan dalam pembikinan karya berkenaan.
Yg ni aku setuju la..mmg sore pian cm penyek



Lg 1 lagu ara xpatut no 2 pon aku setuju..

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:59 AM | Show all posts
lagu ara ngan style dia bukan ke soooo 90s..lirik ulang ulang aku tak paham camne no 2..bila tgk ara nyanyi ngan sore terpekik camtu teringat farah AF..cam sepesen jek
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:00 AM | Show all posts
aku sorg jer ke perasan suara Pian mcm Adam levine ,tapi bersepah sikit...ntah ler
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:08 AM | Show all posts
jin_lampu replied at 7-2-2019 11:00 AM
aku sorg jer ke perasan suara Pian mcm Adam levine ,tapi bersepah sikit...ntah ler

hahaha..sore yg unik la..yg  bukan common..kat hollywood berlambak sore sore yg rare camni..bunyi pun pada kita kekadang kemek/lain tapi sedapje..contoh james blunt, adam levine, bee gees, jewel, britney , passenger...aishhh ramai ar..ke si azmeer ni yg masih dalam dunia 90s
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:09 AM | Show all posts
superwhy replied at 7-2-2019 11:08 AM
hahaha..sore yg unik la..yg  bukan common..kat hollywood berlambak sore sore yg rare camni..bunyi  ...

kan....x tau ler apeke bodoh ajmer kudung tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:19 AM | Show all posts
Ara tu kalau dia post caption minta maaf atas kekurangan vokal tu, mesti dah tak kena hencap,

ni pergi up caption kejilah aku, marahlah aku , eh ko ni Araa hehhhh, memang teruk kot malam ajl tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:29 AM | Show all posts
fadbulous replied at 7-2-2019 12:45 AM
Lirik lagu bunga si ara ..yg asyik melekat kat kepala aku ialah word  "kebodohanku" yg diulang2..sam ...

nak tajuk Bodoh takut kena reject atau x lps
itu yg agaknya letak tajuk bunga

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:47 AM | Show all posts
lampor replied at 5-2-2019 02:04 PM
Stuju uols.... Biar zamani je tapau smua.. puas hati pencacai mani ni

sold out tiket semua fans beliau hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 5-2-2019 01:01 AM
Kan..nmpk kebodohan kt situ. Kau gi komen pasal vocal tapi pertandingan ni Juara Lagu bkn Juara Vo ...

Kan..apa yg aku nampak..azmeer komen nampak bodoh. Tgh macam gv. Bila tokram komen kenapa itu kenapa ini mcm logik sbb dia komen based on teknikal. Jadi kita yg bodoh ni " ooo macam tu"..
Aku bila nampak azmeer dengan ajai jadi juri..dh agak dh. Lagu ntah pape menang nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Totaly vocal ara mlm tu sgt la anjing. Dek pian tu dh mmg dlm recording pun mmg suara kanak2 tak baligh. So itu dikira sbg keunikan vocal seseorg penyanyi. Juri malaysia ni asalkan vocal tinggi jah maka dia penyanyi yg baik n berbakat. So boring ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:45 PM | Show all posts
ramai gak kutuk ara nyer....

aku  time dia nyanyi semi leh tertidor...
terkejut lagu tu dpt lagu terbaik dgn no 2....
fuhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080424s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list