Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18147
View
286
Reply

Say No to Azmeer sbg Juri AJL

[Copy link]

Author: Orix    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Thnx orix buat tred ni
Meolls haram tu boleh la terima lagi
Yg no 2 tu apahallllllll
Lagu skolah aku lgi byk lirik kot
Bodo sgt result kali ni disebabkan no 2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pyh ada ajl dah la
Dgr je studio version
Utk persembahan terbaik
Tgk je official mv kt utube nun
Utk vocal terbaik suruh nyanyi part chorus wthout music masa interview rancangan melodi
Sapa plg sedap menang
Hahahaha meluaaattttt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 5-2-2019 02:15 AM
Para lecturer pun ade gak yg sedikit confused disitu..
Siap smlm ade tu ckp make uitm proud pleas ...

Prof madya A Razak pun lecturer uitm. Tp filem arahan dia??? Oh sedihhh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 5-2-2019 08:40 AM
X sedap langsung lagu yg menang tu..org kata lupa lirik tapi ramai yg x tau sbb mmg bukan lagu yg or ...

Kann... tak ramai yg perasan dayang lupa lirik mse lagu tu sbb lagu tu tak memorable pun so ramai yg xtau....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lampor replied at 5-2-2019 07:29 AM
Uols takkan tak faham... Ajl ni kan ikut tema nak bagi juara.... Tahun ni tahun babi.... So lagu h ...

Hahahahaha.. gelihati pakcik... betul jugak ye alasan tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lampor replied at 5-2-2019 07:29 AM
Uols takkan tak faham... Ajl ni kan ikut tema nak bagi juara.... Tahun ni tahun babi.... So lagu h ...

tahun babi tahun haram
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 5-2-2019 07:36 AM
He got an accident made his hand deformed....

Mata dia dah better ke? Dulu spek hitam skrg dah tak. Ke dia dah confident?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 5-2-2019 07:36 AM
He got an accident made his hand deformed....

Dan mata sekali kan? Ingat dulu2 langsung tak buka spek
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Astro / hyptv patut amik peluang utk buat program utk replace ajl, since penjurian ajl pun dah huru hara cmni.. Ajl makin hilang arah tuju, prestige tu dah xde..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:47 AM | Show all posts
Ramai tak puas hati dengan pemenang nombor dua.. Lepas aku check out Youtube (sebab tak layan AJL), aku pun setuju dengan rakan2 forumers sekalian: Lirik lagu Bunga tak strong, pendek macam main2 separuh effort punya lirik.. Ara Jo punya vokal sangat la hauk.. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:50 AM | Show all posts
Orix replied at 4-2-2019 11:52 PM
Part last tu mmg obvious sgat sumbang nya. Iols oke lagi kalau lagu Bunga Ara tu puitis n komposis ...



iyer sangat -- kalau vokal live tidak diambil kira dalam pemarkahan -- kejadahan apanya nak buat final rentap2 sebegitu rupa? sekadar nak cari vokal dan persembahan terbaik?

choiii sangat --


Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 5-2-2019 10:34 AM
Mata dia dah better ke? Dulu spek hitam skrg dah tak. Ke dia dah confident?

Mata dia pun sama damage....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:04 AM | Show all posts
Ara ngan pian performance..pian lagi bertiang bagus la..pekak ker apo juri nie..high note ara mcm erkkk..tue pun boleh menang naib juara..what the fish..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 5-2-2019 11:04 AM
Ara ngan pian performance..pian lagi bertiang bagus la..pekak ker apo juri nie..high note ara mcm er ...

Ara sumbang terokkkkk.... sumbang tahap iols pn tak sanggup dgar
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:12 AM | Show all posts
Orix replied at 5-2-2019 11:09 AM
Ara sumbang terokkkkk.... sumbang tahap iols pn tak sanggup dgar

Tau takpa..yg tue pun diangkat jadik naib juara..deme nie tahap apo nyer juri..Mmg tahap sampah la
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu yuna ganti org lain masa final yg nyanyi cincai Dan lagu sekejap ja lirik pendek lagu bagus melodi bagus pun menang. I ingat diorg ambil kira semi final juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 5-2-2019 12:53 AM
Juara Lagu yg lupa lirik hurkeh

Dayang or hael? Omgggg!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 5-2-2019 01:08 AM
Sapa lupa Hh ke dayang

dayang..lambat masuk atau di blur kjap..seb bek dia civer baek punya..tu sbb dayang cam x percaya Haram leh menang sbb dia lupa lirik 3saat
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 4-2-2019 11:47 PM
Misha Omar  kena rompak semalam.

Aku saspek ada kaitan dgn Rocketfuel ni... Ara, Hael mmg artis r ...

Cuba cek siapa di belakang tabit rocketfuel,, ada kena mengena dgn NHK x?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah2 la tv3 amik ketua juri bangan dan bodoh asyik nk menangkan feveret dia je.. ketua juri ingtkan sedia maklum mmg dh buta, rupanya telinga pun pekak dan tuli. Kesiannnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086570s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list