JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
39463
View
926
Reply

Hael Dayang

  [Copy link]

Author: cknoriz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-2-2019 03:12 AM | Show all posts |Read mode
kalau dah ada benang tolong delete k.  

hael dengan dayang xde sapa nk korek ke kisah cinta depa ni.. lagi satu lagu depa bakal bersatu katanya..

jom uols membawang couple ni.. hael suka tag dayang kt jantung dia haha cute je.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kasila bukti2 kukuh sketttt
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:46 AM | Show all posts
yang penting handbag atas kepala hookey




larikkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Halo TT! Dedua tu ummah LGBT dalam lemari tau. Celah mana mereka bercinta?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sherry_zaida replied at 5-2-2019 05:02 AM
Halo TT! Dedua tu ummah LGBT dalam lemari tau. Celah mana mereka bercinta?

Seriously?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
TT ni mesti seorang yg naive kn?  Tu semua gimmick jah utk tambah wow factor. Strategi cm tu la yg akan tarik minat netizen utk suka diorg. Kononnya so sawit level potong kaki Nnt papehal klw diorg collaborate / buat pape pun org akan restu gitchew.

Meols x rasa pn diorg ni kapel / ada hubungan istimewa. Yg Hael tu pun bak kata porumer lain da mcm ummah lemari. Yg Dayang lak meols x pasti.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:46 AM | Show all posts
Propa. Gimmick. marketing strategy .....

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Napa kata depa lgbt
Xbaiklah
Suka tengok Dayang kawin
Tapi xpenah digosipkan dgn mana2 lelaki kecuali anuar zain
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan hael ni ngn nabila rejali ka...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
bukti kukuh iols takde tp iols punya instinct 90% kata hael bakal menghalalkan dayang x lama nanti.. pandangan syg cinta bagai nak rak different dgn sekadar kakak or member
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi sweet mcm mana pun lagu mmg x sedap klau karaoke dlm kete sepatah haram x tau lagu haram tu ce lagu pian yg naik..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sherry_zaida replied at 5-2-2019 05:02 AM
Halo TT! Dedua tu ummah LGBT dalam lemari tau. Celah mana mereka bercinta?

Ada bukti? Tunjuk.. Jgn sbb dua2 blm kawin terus cop lgbt.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi ummah yang naif. Takpelah papepun memang suka tengok Hael treat orang. Very gentleman bukan dengan Dayang je. Dua dua iols suka sebab bukan jenis jual controversy hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai yang cakap hael ni ummah lemari. Sejauh mana kebenarannya tak tau la. Tak berani nak bersangka2 sebab tak pernah tengok apa2 bukti.

Anyway kalau betul pun hael ni ummah lemari iols suka tengok sikap gentleman dia treat kawan2 pompuan dia. Tengok camne dia treat Dayang, Nabila Razali, Amira Othman etc. Jauh beza dengan yg konon2 jantan sejati tapi selfish. Hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tred bakal pengantin goblin ke hape ni? Mostahil hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:50 AM | Show all posts
Suka tag kat jantung? Mengingatkan iollls pada seorang lagi ex-couple yang sudah bercerai dan si lelaki juga dispeku sebagai ummah lemari.. Hmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh TT!
And you buy that?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg tu sisterhood je
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sherry_zaida replied at 5-2-2019 05:02 AM
Halo TT! Dedua tu ummah LGBT dalam lemari tau. Celah mana mereka bercinta?

Dayang tu tak obvious LGBT. Baru semalam iols tau bila baca Twitter, oh well iols bukan ummah tu so maybe la radar iols lemah sikit. Tapi memang confirm Dayang les ke? Patut macam tak ada gosip bercinta dgn sapa2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 5-2-2019 10:50 AM
Suka tag kat jantung? Mengingatkan iollls pada seorang lagi ex-couple yang sudah bercerai dan si lel ...

najimah hati kemam huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133392s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list