JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
34887
View
812
Reply

Hael Dayang

  [Copy link]

Author: cknoriz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-2-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 5-2-2019 10:06 AM
Ramai yang cakap hael ni ummah lemari. Sejauh mana kebenarannya tak tau la. Tak berani nak bersangka ...

Hakak oi..
Ummah lgbt mmg treat org baik
Kawan laki, ppuan , sedara, famili .. mmg diorg ni baik.. mmg untung sapa dapat partner lgbt.. tp diorg takda love n lust kat partner lawan jantina.. diorg love sama jantina ja
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 5-2-2019 10:50 AM
Suka tag kat jantung? Mengingatkan iollls pada seorang lagi ex-couple yang sudah bercerai dan si lel ...


abam kpop!
dan juga awalla dondang dondang la sayang... ewah ewah! hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lampor at 5-2-2019 02:17 PM

Lirik lagu harom tu mcm cerita hubungan terlarang je.... Korang rasa? Part rahsiakan cinta ini.... Kalau cinta betul buat apa nak rahsia? Mcm mana lagu cmni boleh diangkat jadi juara?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa interview kt whi haritu, gaya hael kelempuk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang kawan je lah..not more than that...and sesuka ati cakap orang lgbt??just because dayang belum kawen dan xde gossip??
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd partner nyanyi.. ok.. kesian dayang oii.
Kot nk jd life partner.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Heal tu penah la dengar rumour tapi dayang???? Susah nk pcaya,ke sebab dayang xde gosip snggt pasal boyfriend n still single org ingat  dye lesbian
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 5-2-2019 01:44 PM
Hakak oi..
Ummah lgbt mmg treat org baik
Kawan laki, ppuan , sedara, famili .. mmg diorg ni baik ...

Yelah kot. Iols takde member golongan tu. Tapi mmg gentleman la si hael tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
fahima80 replied at 5-2-2019 10:06 AM
Ramai yang cakap hael ni ummah lemari. Sejauh mana kebenarannya tak tau la. Tak berani nak bersangka ...

Kan??? Walaupun iols merasakan yg diorang tu takda apa2 tapi iols suka relationship hael-dayang. Hael sendiri pernah ckp yg dia dulu fan Dayang sblm heols jadi penyanyi lagi. Pernah pegi konsert Dayang di PH kalau x silap & Dayang pernah tegur heols kenapa adik duduk kat tangga ni?? Tak sangka dua org ni last2 jadi juara AJL33.

Suka tgk masa Hael menyakat Dayang..
  
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hael tu aku percaya ummah lemari.. Dayang I don't think so.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiol rela jah berlesbo dengan Hael.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
manager dayang sherina tu pun lesbo kan.
tapi kalau dayang lesbian pun apa kisah....dia pandai bawa diri, pandai jaga diri, skrg pun dah tak seksi2 mcm zaman beyonce dulu. sexual orientation bukan penentu kau baik ke jahat, bukan alasan utk di diskriminasi.

tapi hael tu confirm 100% gayah la. itu bukan sangsi lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka dayang, jangan bawangkan dia pls. Dia takda kontroversi pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 03:37 PM
Kan??? Walaupun iols merasakan yg diorang tu takda apa2 tapi iols suka relationship hael-dayang. H ...

Memang diorang nampak sangat selesa bekerjasama. Moga ada lagi lagu2 duet seterusnya yang sedap2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 5-2-2019 04:30 PM
Iols suka dayang, jangan bawangkan dia pls. Dia takda kontroversi pun

Kannn...dia nak nyanyi jek..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Euuuuwwww hael tu gegayah sangat
Koser lah nak berlesbo dgn dayang
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 5-2-2019 04:25 PM
manager dayang sherina tu pun lesbo kan.
tapi kalau dayang lesbian pun apa kisah....dia pandai baw ...

Perasan tak masa Dayang nyanyi selepas kemenangan tu... Hael bagi mic kat audiens utk nyanyi.... Dayang pun sama bagi mic juga kat audiens.
Part tu kalau dalam versi original, Hael yg nyanyi tapi versi AJL Dayang yg nyanyi.. kira sahut sahutan antara Hael & Dayang.
Sharina masa tu nmpk garang sound Dayang suruh nyanyi. Iols pernah jumpa Sharina masa Dayang buat show. Memang sheols seorang yg tegas.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
suka dayang nie..nampak sopan je. cakap pun lemah lemah lembut walaupun seksi selalu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 5-2-2019 04:55 PM
Perasan tak masa Dayang nyanyi selepas kemenangan tu... Hael bagi mic kat audiens utk nyanyi.... D ...

i perasan sharina masa tu. muka dia pun mcm terkejut....tapi nampak macam nak sound seseorg

katakan lah... kalau diorg bercouple, sepadan aje. sorg tu mcm dominan dan tegas...boleh protect dayang yg jujur dan lemah lembut sharina mungkin top la kot... hahah....

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ada satu lagu dayang yg ada flute...aku minat sgt. tajuk hilang. audi mok rasanya yg cipta. dengar sekali aje terus aku jatuh cinta. tapi sayang lagu tu tak popular... dia time tu mcm agak slow, album produced pun pakai duit sendiri rasanya. era retis realiti tv lagi. tapi tgk bertahan jah sheols... dia pun passion dlm nyanyian ..tak gigih nak jual tudung, kosmetik etc
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.113111s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list